Шофьор блъсна и уби пешеходец в Пловдив

69-годишния мъж е загинал на място
28 авг 2015 14:12,
9
Шофьор блъсна и уби пешеходец в Пловдив
Снимка: Булфото, ахрив

Мъж е починал през нощта при инцидент на околовръстния път на Пловдив в района на разклона за с. Марково.

Сигналът за това е подаден на тел. 112 малко след 1,00 часа. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Пловдив за БТА. По първоначални данни 69-годишен пешеходец, жител на Хисаря, е бил блъснат от лек автомобил "Фолксваген" управляван от 44-годишен мъж от село Брани поле. При удара мъжът е загинал на място.

Местопроизшествието е посетено от екип на сектор "Пътна полиция". Шофьорът е тестван с дрегер за алкохол, резултатът е отрицателен. С полицейска мярка той е задържан за 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е Окръжна прокуратура - Пловдив. Работата по установяване на причините за пътния инцидент продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Работя в офис до около връстното. Ако ви кажа че околовръстнто се пресича все едно е задния им двор едва ли ще ми повярвате. Вчера една дама реши че светофара е далече на цели 10 метра от нея и прескочи мантинелите за да стигне до спирката на градския транспорт. Това дали е нормално? При 80 ограничение на околовръстното ако ти изкочи таз дама дали ще спреш?
7
0
 
10
 
! Отговори
? преди 8 години
пешеходец на околовръстен път в 1 през нощта?
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Без да сте били там не може да коментирате. Квото и да кажете е без покритие
5
0
 
5
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
там си е кър бе, небързайте да скачате кой прав кой крив
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе и шофьорите не са цвете за мирисане. Потресаващо е колко много от тях не знаят и най-елементарни правила за движение, като например че е забранено да се изпреварва пред пешеходна пътека. А БГ такова изпреварване се прави МАСОВО.Такива ги псувам с пълно гърло независимо дали съм пеша или зад волан.
3
0
 
17
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
Аз, като шофьор, те подкрепям в мнението ти. Факт е- повечето българи НЕ ЗНАЯТ как да пресичат правилно и е редовна гледка да видиш как някой пресича посредата широк булевард, магистрала, или пък просто да изскочи рязко на улицата... Но пък и шофьорите трябва да бъдат внимателни, като се знае каква масова простота властва сред населението...
2
1
 
6
 
! Отговори
Danita преди 8 години
Ne vinagi shofiorite sa vinovni. Tezi peshahodci ne e losho da se nauchat da presichat po-razumno i da budat po-vnimatelni kato go praviat !!! Dori shte dam primer, vchera kakto patuvah po magistrala Hemus, niakakuv muj presichashe. E, tova normalno li e, posle nevinni hora stradat. Ne me razbiraite pogreshno, ima mnogo nerazumni shofiori zaradi, koito hora umirat, no ne vinagi problema e v shofiora !Izviniavam se za latinicata !
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шофьора ще бъде награден и поущрен от съда само с условна присъда и обещае повече да прави такива бели.