Съдът остави за постоянно Яро в ареста

Събраните доказателства били достатъчни
8 сеп 2015 12:32,
6
Съдът остави за постоянно Яро в ареста
Снимка: архив Булфото

Софийският градски съд окончателно остави в ареста Ярослав Димитров, който е обвинен за няколко кражби на автомобили, съобщи БТА.

Още по темата


Според съдебния състав има достатъчно доказателства, че Димитров и съучастникът му Божил Гюров държали в гараж три чужди мотоциклета.Освен това Димитров има влезли в сила две условни присъди у нас и една ефективна в Словения.

Очаква се Районният съд да реши да обедини присъдите му до няколко месеца.

Dnes.bg припомня, че Ярослав Димитров беше заловен от охранителни камери да краде два автомобила. Беше заловен, а по-късно освободен от Софийски градски съд. Междувременно стана ясно, че той е с богато криминално минало, има и заповеди за арест от Словения и Италия.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
marti преди 8 години
da mu skasat gaza w zatwora, i mu s4upat razete
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
държали в гараж три чужди мотоциклета - Така написано не са за задържане!Да държиш 3 чужди мотора в гараж не е престъпление стига да не са крадени !
2
0
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Т.е. оставили са го в затвора, но не за кражбата на автомобилите, за която го бяха освободили, а за вещно укривателство на някакви мотори.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук има някакво надоразумение ! Според практиките на нашата съдебна система досието на Яро отговаря напълно на нормите да бъде освободен незабавно.