BMW отнесе оградите на новия столичен бул. "Малинов"

Колата е със смачкани ламарини и по джанти
18 сеп 2015 08:30, Александър Попов
191
BMW отнесе оградите на новия столичен бул. "Малинов"
Снимка: Dnes.bg

Новоремонтираният столичен бул. "Ал. Малинов" в кв. "Младост" ще има нужда от нови огради. Шофьор на BMW предизвика тази сутрин задръстване по основната артерия на кв. "Младост", след като помете огражденията между двете платна.

Явно и новите три ленти не са му стигнали да овладее машината, която бе застанала върху бордюрите със смачкани ламарини, по джанти. Шофьорът пък със сигурност е пресметнал, че материалните щети няма да са никак малки.

Очакваше се на място да пристигне полиция, която да изясни причината за катастрофата. За радост нямаше видимо пострадали пътници.

BMW отнесе оградите на новия столичен бул. "Малинов"
Снимка: Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още по темата: BMWкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
1
 
! Отговори
Ясен Илиев преди 8 години
До СтефанТо това за щетите е ясно, ама заради такива *** утре ще сложат ограничение 30 км/ч. на този булевард и камера.
140
0
 
5
 
! Отговори
Стефан преди 8 години
Мисля, че е нормално сега неговият застраховател да заплати за щетите!
139
0
 
5
 
! Отговори
София преди 8 години
Селянина с анцунга..
138
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С тия бмв та са психично болни повечето
137
16
 
7
 
! Отговори
Slayer преди 8 години
Случва се, важното че няма жертви. И няма значение дали е селенин или е гражданин, няма човек на тази планета който да кара БМВ и да не я поднася, винаги и при всяка една удобна възможност се поднася. И всеки който кара хонда, не може да си позволява такива неща и за тях от завист ние шофьорите на БМВ-та сме коплексари и не можачи.
136
1
 
9
 
! Отговори
Expres преди 8 години
Бе.. то е ясно какво е станало.. те излизат с вратите напред, като видят голямо кръстовище. А това там е голямо. Просто му е избягала колата и е отнесъл оградата. Не знам как е било, вероятно не е било точно така, но наистина комплексите карат БМВ-истите да карат така. Като не всички са такива, предимно новите собственици или младите шофьорчета. Жалко за новите огради. Лошото е, че ще има вероятно само глоба за лош контрол над автомобила, не и за причинени щети. Щото нямаме държава като държава.
135
2
 
6
 
! Отговори
Хак им е.. преди 8 години
Да *** само да не страдат невинни хора !!!
134
0
 
18
 
! Отговори
Ванката преди 8 години
Само, като го видиш какъв е *** и ти става ясно, защо колата е върху мантинелата и е по джанти.... :D Комплексиран клоун! чистосърдечно се надявам да НЕ му оправят колата - защото, очевидно не я владее & е заплаха за останалите участници.
133
1
 
6
 
! Отговори
BMW Джигит преди 8 години
Това може да се види само при див селянин с наскоро придобита СА или друга регистрация на представителите на BWM и понеже на село нямат толкова хубав път са решили да пробват У големиО град как е....нямам думи... добре, че няма пострадали граждани
132
0
 
9
 
! Отговори
идиоти преди 8 години
Ейййй, няма ли поне един човек, който да не е някакъв *** комплексар, и да кара подобна кола, в тая държава? Такива, да измират, че не са нужни ником;, напротив - заради тях държавата ни е на тоя хал!
131
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Убийте го с камъни човека че е катастрофирал! Никъде по света не стават катастрофи,само при нас! Щом е с бмв значи е виновен! А вий, вий сте ***.....
130
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредния взел се за безсмъртен....жалко за колата..
129
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименто закони има ама не се спазват от НИКОГО!!!
128
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Zashto nqma nito edna katastrofa v chujbina s balgari? Pone az ne znam za takava. V chujbina sa izrqdni, a tuk machkat nared, zashtoto nqma zakoni. Sega vzemete kolata i da q narejat pred ochite na tapanara na malki parchenca. Sled tova da chisti toaletnite na avtogarata 6 meseca za nakazanie.
127
0
 
8
 
! Отговори
Ицо преди 8 години
Егати, аз тука виждам скорост минимум 80 км/ч (а по-вероятно над 100!), а някой тук твърди, че едва ли не е излязъл от Ахматова!!! Глупости!!!Джипът, който го е "ударил" и аз видях сутринта си е излязъл от Ахматова, а той е минал на червено със 120 по Малинов.
126
1
 
13
 
! Отговори
hehehe преди 8 години
До no shit sherlockИ с колко мислиш че е карал този юнак с бмв-то ? И той като *** с моторите явно е бил "засечен", като че някой може да предвиди че нископрелитащи *** карат с по над 100 по улица с ограничение 50.
125
1
 
14
 
! Отговори
Очевидец преди 8 години
Привет, Аз този сутрин бях очевидец на катастрофата. Това се случи на кръстовището преди ХМС(посока Цариградско). Аз преминах на зелен сигнал по Малинов през кръстовището и няма и 50 метра по - нататък, погеднах в задното огледало - БМВ-то излетя адски неконтролируемо от пресечката Ана Ахматова прекоси Малинов и се преобърна, връхлитайки върху оградите. Просто не е удържал колата си явно. Не знам дали светофарът за него вече е бил зелен или зеленото още е било за нас(по Малинов)?
124
5
 
14
 
! Отговори
Оня с Реното преди 8 години
Абе за нищо не стават тези БМВ-та
123
0
 
2
 
! Отговори
живущ в квартала преди 8 години
До KirlifonЕ хайде пък за две завиващи коли на светофар всички да се бутаме дясна и средна лента. Просто като се случи някой пред теб си чакаш. Но е факт, че след като минат последния светофар всички натискат *** до ламарина и все едно вече е започнал Брюксел.
122
3
 
4
 
! Отговори
no shit sherlock преди 8 години
Абе всичките дето сте големи разбирачи и гледате от коя страна била счупена ламарината къде били следите на колата, тряви кажа е от такива некадърни пишман шофьорчета ми е писнало. Аре пак да помислите и да погледате кво е реалното, къде е щета мантинелата и тн, не да си гледате надолу в анцузите и да си мислите как и на вас ви е малка, та да го защитите брата, понеже явно и при него е такова положението.