Микробус уби възрастен мъж на пешеходна пътека

Тежкият инцидент стана тази сутрин в Карлово
Обновена: 21 сеп 2015 17:21 | 21 сеп 2015 17:14,
18
Микробус уби възрастен мъж на пешеходна пътека
Снимка: Dnes.bg

82-годишен мъж загина,след като е бил блъснат на пешеходна пътека в Карлово, съобщи кореспондентът на Dnes.bg в региона. 

Сигналът за инцидента е постъпил около 9.00 часа тази сутрин. Установено е, че 32-годишен водач на микробус "Мерцедес" е блъснал възрастния човек, който е пресичал на пешеходна пътека.

Пенсионерът е пресичал на зебра пред ЖП гарата в града, когато с висока скорост го връхлита микробус. От удара тялото на мъжа е изхвърчало на няколко метра. Той е откаран с линейка в пловдивска болница, но лекарите не са успели да спасят живота му.

Имал е тежки травми по главата и тялото и е починал преди да започнат да му се правят изследвания, казаха за Dnes.bg от УМБАЛ „Свети Георги” в Пловдив.

Полицията в Карлово е задържала водача на буса-убиец. 32-годишният шофьор обяснил, че пешеходецът е изскочил изневиделица.

Алкохолната проба на водача е отрицателна, съобщиха за Dnes.bg от МВР-Пловдив.

Хората от района разказват, че на този булевард никой не спазва ограниченията на скоростта. "Карат много бързо, нито една ограда няма, нито ограничители на скоростта, а тук редовно пресичат и деца”, разказва продавачката на вестници Даниела, която е очевидец на инцидента.

Полицията продължава разследването на тежкия инцидент. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
в българия мигачът и зебрата ги нямат за нищо
12
0
 
3
 
! Отговори
t преди 8 години
82-годишен дядо излиза на пешеходна пътека изневиделица. Човечецът сигурно е бил от Матрицата.
11
1
 
1
 
! Отговори
Кон преди 8 години
Още от заглавието е ясно, че журналистите ще се опитат да оправдаят шофьора. Колата му е виновна, тя ще лежи в затвора.За нашарените зебри където не трябва е вярно, но трябва да се премахнат, а ако ги има няма начин, трябва да се спира. Още повече за възрастни хора.Няма оправдание шофьора, карал е по-бързо от мозъка си.
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забележете,там никой не спазвал правилата, НИКОЙ. Това означава, че КАТ не си изпълнява задълженията, както е по закон. Сега заради КАТ този човек е загинал.
9
1
 
5
 
! Отговори
Ей,Елемаг преди 8 години
гнусно ти е изказването ти,тоя;изоглавен;чинно е отишъл на пешеходната пътека ,забележи ПЕШЕХОДНА пътека.Нищо не ни остава освен да ти пожелаем да доживееш годините на убития и да свършиш като него.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЕлемагЕдин млад човек, като теб такъв, си правил планове и се радвал, че градът е за младите, обаче една сутрин се събудил със суха кашлица, отишъл на лекар и - рак на белия дроб. Рак на белия дроб. И се започнало - професори, химиотерапии, не помага, врачки, шарлатени - нищо не помага. И това завършило трагично - сложили младия човек в дървен сандък и го заровили 2 метра под земята, защото от него вече нищо друго не ставало.
7
2
 
10
 
! Отговори
да преди 8 години
България е рай за *** като теб. Защо все философствате, а просто не спазвате правилата? Как може в други държави само нашият най-пиперлив и глупав сънародник не може?
6
2
 
21
 
! Отговори
Цветанка преди 8 години
На пешеходна пътека,първо се намалява скороста и се спира когато се види че някой има намерение да я пресече.Изчаква се толкова дълго до като някой я пресече. Да му вземат книжката на този *** и да го бутнат в затвора за 15г. и то да работи.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименСкоростна отсечка срещу жп гара?Ти си толкова у ред, колкото и списващият журналист или въпросният шофьор.
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** журналисти:Бусът не е бус-убиец, а шофьор-убиец е управлявал микробуса.Не микробусът е убил човека, а шофьорът.(проверете къде е сложен пълен или непълен член, за да установите кой извършил действието и спрямо кого е извършено то).
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Микробус уби възрастен мъж на пешеходна пътека :А не водача на Микробуса. Значи водача е невинен
2
36
 
7
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
И двамата са виновни.Единия ,че карал като изоглавен, а над 80 год как пресичат не е истина.То му идва на човек да ги застреля направо, не да ги гази!!Много са научили ,че на пешеходна са царе,ама не са научили като им звънят "внуците' за катастрофа!!Града е за младите хора.Гласоподавателите на Станишката и Първанката трябва да са на село!!!Това не оправдава и оня с високата скорост обаче!!
1
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Полицията в Карлово е задържала водача на буса-убиец."Ахааа, буса бил виновен значи, тцтц..