Алексей Петров: Стрелбата срещу мен е грешка!

Вторият снаряд е заседнал в сграда, сапьорите следят за взрив
29 окт 2015 13:08,
266
Алексей Петров: Стрелбата срещу мен е грешка!
Снимка: Булфото, ахрив

Стрелбата срещу мен е грешка! Оставам на това мнение. Няма нищо конкретно. Така коментира днешния атентат срещу него Алексей Петров.

Бизнесменът заяви пред Нова тв, че не е получавал заплахи и не е подозирал, че ще стане мишена на покушение. Според Петров причината за нападението не са бизнес делата му.

Единият от снарядите се е забил в колата му, но не е избухнал. Вторият снаряд е заседнал в сграда близо до мястото на покушението. Районът е отцепен.

Още по темата

Специалисти коментираха, че е абсолютно нормално от толкова близко разстояние стрелбата с гранатомет да не доведе до успешен резултат, тъй като на противотанковата ракета й е нужно голямо разстояние, за да се активира взривателя.

На мястото на атентата са екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма. Екипи на Дирекция "Оперативно-техническа информация" (ДОТИ) оглеждат местопроизшествието за остатъчни взривове. Сградите в района по всяка вероятност не са жилищни. Към момента обстановката в квартала е спокойна.

Припомняме ви, че по-рано тази сутрин двама души с гранатомети стреляха почти едновременно по колата на бившата барета Алексей Петров в столичния квартал "Кръстова вада".

Стрелците все още не са задържани и са обявени за издирване в цялата страна. Търси се червен автомобил "Опел Астра" с крадени номера, с който се смята, че двамата нападатели са се изтеглили от мястото на атентата.

Софийската градска прокуратура е образувала досъдебно производство по случая. От държавното обвинение съобщиха, че по случая се работи интензивно - разпитват се свидетели и е назначена балистична експертиза.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
0
 
0
 
! Отговори
az преди 8 години
shto da e greshka ,ti da ne si gospod.normalno za takiva kato vas da se trepete sled kato ogladneete I niama kvo da pluskate .zashtoto ste otpadaci koito rano ili kashno otivat na boklyka .
208
0
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 8 години
"Стрелбата по мен е грешка" - разбирам го като заплаха към извършителите, а не че са сгрешили мишената...
207
1
 
0
 
! Отговори
МАЯ преди 8 години
До Майстор тенекеджиятаИНТЕРЕСНО КАКВО ЛИ ЗНАЕШ! МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ НО НЕ КРАДЕ ОТ ТЕБ И МЕН,ИМА СИ СВОЙ БИЗНЕС, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ!КРАДЦИТЕ СА В ПАРЛАМЕНТА ТЕ СА ПО ОПАСНИ ОТ АЛЕКСЕЙ..........ТАКА ЧЕ КАТО СИ НЕВЕЖ ЧУКАЙ СИ ТЕНЕКИИТЕ И НЕ СЕ ПРТАВИ ЧЕ ЗНАЕШ МНОГО
206
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кой "оглежда" там?Пишете Доти, амаДоти е закрита ат 10 годиниТук не виждате и не се ориентирате какво става, а ние чакаме от Вас новини за Сирия
205
1
 
2
 
! Отговори
Т34 преди 8 години
ТРАКТОРИСТА Е ЖЕЛЕЗЕН.Дори и с танк да стрелят срещу него пак ще оцелее.
204
0
 
12
 
! Отговори
Майстор тенекеджията преди 8 години
Ако мен ме стрелят с ракети най - вероятно ще е грешка. Съмнявам се недоволен клиент да ме гърми с базука. Ама за тоя, нещо не вярвам да е грешка. Все пак си го знаем ....
203
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Toia s tank triabva da go pregaziat.
202
0
 
11
 
! Отговори
вгр преди 8 години
Да бе стрелбата е грешка, няма кой да му мисли злото, и бронираната като танк кола също е случайност - може би намерена...
201
9
 
6
 
! Отговори
Idealist преди 8 години
Явно се върнахме в 90-те години: същите бъркотии по изборите и се стреля даже с гранатомети в пристижните квартали на София! Митри ни иправляват, митри се избиват. По- бързо да идват арабите, по добре ще е!.
200
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Закрили . К . Г . Б да бе другарю колкото закриха . Д . С . .... И.понеже я ги закриха и всичките тия станаха кредитни милионери ,приватизатори ,фараони ,министри ,кметове ,депутати а някои и президенти ей така колкото просто да не умрат от глад . Е много си умен
199
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кво ни занимавате с някви мутри...да се самоизбият там и така...за нас по-добре.
198
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Грешка и то с 2 гранатомета - за по сигурно че ще сбъркат.... аиде бе
197
3
 
13
 
! Отговори
Бо преди 8 години
Няма нищо. Другия път ще стане.
196
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да г-н Петров много сте прав ,грешка е че имаме главен прокурор който вместо да се бори с престъпници като вас, се занимава с пиянски свади по кварталните лафки!
195
3
 
16
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Наистина е грешка! ЗБЪРК8АЛИ СА ПРИ ПОДБОРА НА ГРАНАТАТА. Жалко...
194
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не е проба грешка!!!!!!
193
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре че сте пояснили абревиатурата на ДОТИ, а това че службата не съществува от почти 10 години няма значение...
192
0
 
6
 
! Отговори
Хм... преди 8 години
До 230 АнонименНа случайности, без мастер! :)) Може и 3-тият път отново да е проба-грешка! Тренировки, ама Бг не е /би било редно/ да е полигон!
191
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проба-грешка,Проба-грешка,Проба-няма грешка.
190
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не си прави и най малка илюзия че нещата са си подготвени от съветските другари . Дори тукашните им ятаци знаят че мястото не е избрано случайно оръжието също ,ацелта не е другарчето трактора а да се всее страх и хаос в . Българи и ако може да ни доведат а ко не до сирия то поне до положението на украйна . Смешни и жалки сте другари кагебисти