Стреляха с гранатомет по Алексей Петров! Жив е!*

Чули се две експлозии, издирват колата, от която е стреляно
Обновена: 29 окт 2015 09:49 | 29 окт 2015 09:37,
393
Стреляха с гранатомет по Алексей Петров! Жив е!*
Снимка: Булфото, ахрив

Стреляха с гранатомет по Алексей Петров в столичния квартал "Кръстова вада", на бул. "Черни връх". Мощната стрелба вдигна на крак полицията рано тази сутрин, съобщи Нова телевизия.

В момента върви операция по издирването на кола, от която се предполага, че е стреляно. Стрелбата е чута от хората в близките кооперации в квартала.

Зрители на Нова съобщиха, че са чули две експлозии в района.

Още по темата

Шефът на СДВР Младен Маринов потвърди новината. Няма ранени, самият Петров също не е пострадал.

Това е втори неуспешен атентат срещу него, първият бе на 15 август 2002 г.

Алексей Петров е подсъдим по мегаделото "Октопод", което през февруари започна отначало.

Причината – процесът бе преразпределен на нов съдия-докладчик - Атанас Атанасов, защото ВСС погна съдия Румяна Ченалова, която бе отстранена от делото, след като френският посланик в София я нареди сред "гнилите ябълки" в съдебната система заради казуса "Белведере".

Така пет години след шумната акция срещу Алексей Петров и около четири години, след като процесът по делото "Октопод" стартира на съдебна фаза, то ще започне отново на първа инстанция.

Алексей Петров е бивш съветник на някогашния директор на ДАНС Петко Сертов. Той е в управлението на застрахователна фирма, преподавател в УНСС, както и доктор на икономическите науки и издател.

Петров стана известен покрай скандалите в родното ФБР в последната година от управлението на правителството на Сергей Станишев.

Алексей Петров завършва милиционерското средно училище в Пазарджик през 1981 г. Работи 8 год. в силите за сигурност.и в силите за антитероризъм до началото на 1990-те години.

* информацията е актуална към 9.50

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
0
 
3
 
! Отговори
и още преди 8 години
Когато Софиянски строеше метрото, взе заем.За този заем комутристите го погнаха в съда
230
0
 
4
 
! Отговори
до336 преди 8 години
Метрото го построи Софиянски.Фандъкова го продължи.
229
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Силите са неравни:Цаца(ров) срещу Октопод
228
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо чудно това да е прелюдията към нещо още по голямо . Сега целта е да се внуши че . Борисов лично е поръчал руския трактор та за в бъдеще ако се случи нещо с премиера . Мисля че се сещате по на татак
227
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми да второто действие на постановката на бълшой театър вече започна интересно ми е какъв ще е финала .
226
1
 
2
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
сами си представям как излизам сутрин от каража с колата и след 1 пряка седят 2ма с гранотомети насочени към мен ... какво ли е чувството?
225
2
 
7
 
! Отговори
ааа преди 8 години
а защо? e жив,питам
224
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ало другарю метрото и магистралите бяха задължение и за съветските другари и при това и през двайсти век ама не ги строихте . Вместо това бяхте отличници в стоенето на концлагери и в национализирането на собствеността на хората ,тоест крадене ,убиване и с много лъже не . Е то за това сте комунига
223
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко го беше скрилСега пак някой го погна
222
0
 
11
 
! Отговори
ko40 von selo преди 8 години
това показва какви изостанали *** сме. даже турците дето само от баклава и килими разбират тунел на 3 нива под босфора направиха, ама ние сме най умни, най красиви , абе ни е сме най.
221
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 334, Еми метро и магистрали има чак при управлението на ГЕРБ! А нямаше заради 20г. управление на БСП!Това, което казваш, всъщност показва колко зле са управлявали БСП, а не ГЕРБ :)
220
0
 
9
 
! Отговори
Грешно заглавие преди 8 години
Зглавието трябва да бъде"алексей петров стреля по гранатомет"
219
4
 
11
 
! Отговори
ко40 фон село преди 8 години
материала не става, щом може да избере мутра за премиер. а при тиквата не фалират банки, бе, не. милиярдни международни заеми, не. Алу, 21 век ще се гордеем с магистрали и метро ли. все едно да се похваля че съм си купил днес първият смартфон. това са задължения. все едно да се похваля, че днес на работа съм работил.
218
7
 
13
 
! Отговори
До 329 преди 8 години
Младо и старо кълне Бойко пожарникаряпък накрая партия Гроб печели:))Тези Гробари само Господ ще ги накаже.Един по един,рано или късно.
217
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другарю вие ако искахте да си го божието октопотчето нищо по лесно от това за вас ,но нр това е целта друга е ако може . България да заприлича на украйна та да дойде офицялно чичко путин е нема да стане
216
1
 
15
 
! Отговори
до 326 от славянин преди 8 години
България не е Швейцария (и никога няма и не може да бъде) заради народопсихологията на това крадливо, злобно, завистливо, саможиво добиче стадо наречено ''български народ''! Както го е казал много точно шопът: ''я не сакам на мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле''!
215
10
 
19
 
! Отговори
славянин преди 8 години
При управление на ГРОБ е така - убийства, опити за убийства, самоубийства, глад, мизерия, шок и ужас, а българският народ е доказал през вековете, че е стадо от *** ***!
214
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нима скъпи другари си мислите че някой ще ви се хване на поредния номер . Ясно е че мястото не избрано случайно в центъра на столицата ,оръжието също не случайно е избрано повечко шум да вдигне . А целта не е вашето другарче трактора а да се внуши страх и несигурност в държавата . Браво съветски другари отлично
213
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
324, ПИТАТЕ ЩО БЪЛГАРИЯ НЕ Е ШВЕЙЦАРИЯ СЕГА, ЕМИ ГЛАСУВАХТЕ 20 ГОДИНИ ЗА БСП...СВЕТОВНИЯ РЕКОРДЬОР ПО ФАЛИТИ !!!!!!!!НЕ ГЕРБ ВИ Е ВИНОВЕН, ГЕРБ ПОЧНА ДА ОПРАВЯ ТАЗИ ДЪРЖАВА,В КОЯТО ЗА 100Г. ЕДНА МАГИСТРАЛА НЕ БЕШЕ ЗАВЪРШЕНА !!!!!!!
212
1
 
42
 
! Отговори
SxS преди 8 години
Махнаха казармата и ей на - никой вече не може да борави правилно с гранатомет...