Убиецът на Симона не е посягал на живота си в болницата

От болницата опровергаха опита за самоубийство на Димитър
11 ное 2015 09:39,
9
Убиецът на Симона не е посягал на живота си в болницата
Снимка: Булфото, ахрив

Ръководството на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" в Сливен категорично опроверга информацията, че пациентът Димитър Генчев е правил опит за самоубийство по време на престоя си в болницата.

28-годишният мъж, който уби 15-годишната Симона и рани още двама души, бе приет с прострелна рана от газово оръжие в областта на устната кухина на 6 ноември-петък, след инцидента в сливенско училище.

Още по темата

До събота вечерта пациентът е бил под въздействието на силни медикаменти, в сънно състояние, пише "Фокус". До изписването му в неделя и превеждането му в следствения арест, Димитър Генчев е бил под непрекъснато полицейско и медицинско наблюдение. 

"Категорично пациентът не е правил опит за самоубийство в болницата! През цялото време беше охраняван от униформени служители, беше под наблюдение от персонала и всички бяха постоянно с него. Има много свидетели, които ще потвърдят това", каза д-р Юлия Бянкова, началник на Отделението по реанимация в отговор на появила се в медиите информация, че Генчев се е опитал да сложи край на живота си по време на престоя му в болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
... преди 8 години
каквото и да се пише няма значение,живота на едно дете е погубен.съмняваме да има достатъчно тежко наказание за този убиец.ако въобще има някаква съвест дано нощем заспива с образа й.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 5Така е прав си, а подобни момиченца и мъжища като тези са доста "опасни" за читавите деца като Вашето, защото в тази възраст лесно се подхлъзват и си мислят, че това е модерно да хойкаш с чички. И една две като тази могат да провалят доста нормални деца с адекватни родители и семейства!
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименА бе изпусната работа отвсякъде.Имали ли сте дъщеря на 15 години? На тази възраст правят всички възможни глупости на света. Не значи, че са непременно,че са изпуснати. Просто акълът им още детски и не могат да преценят хората и ситуацията. Казвам го от личен опит. И сме били изключително ангажирани и грижовни родители.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе изпусната работа отвсякъде. Тоя бил педофила, а да питам другият й любовник също ли е педофил!?!?! Нямам думи. Огромна вина имат всички страни в ситуацията, той най-вече, родителите, както и в училище. Щом се е движела с психоложката значи е било ясно, че нещо не е наред! Имам чувството, че в провинцията не е смущаващо непълнолетни, малолетни да се занимават с чичковци двойно по-големи...Тъжно е!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да го оставят за пет минути да го пази бащата на Симона!