Хероин, метамфетамин, трева и четирима задържани

Силен ден за полицията в Сливен, Нова Загора и Котел
12 ное 2015 13:40,
10
Хероин, метамфетамин, трева и четирима задържани
Снимка: архив Bulphoto

Четирима души са били задържани за притежание и разпространение на наркотици при полицейска акция в Сливен, Нова Загора и Котел, съобщиха от ОДМВР-Сливен.

Полицаите задържали в сливенския квартал "Дружба" 23-годишен мъж от Сливен и 22-годишен мъж от Ямбол. По същото време те извършвали сделка. В сливналията е намерен и иззет плик, съдържал метамфетамин. И двамата са задържани за 24 часа.

В Нова Загора пък е задържана 29-годишна жена за притежание на хероин. Полицаите се натъкнали на дрогата докато проверявали автомобила ѝ. Срещу нея е образувано досъдебно производство.

В Котел пък служители на реда са иззели домашно отглеждан канабис. 25-годишен мъж отглеждал тревата в двора на къща в село Нейково. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Биби преди 8 години
Не разбирам защо се споменават такива дребни притежания??? В белите страни в новините се споменават само килограми!!!! Кой го интересува някакви си грамчета????
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са улични дилъри не са наркотрафиканти , има голяма разлика в бг други освен улични дилъри с по няколко грама , други надали хващат, защото трафикантите са на висоооко на висоооко:D
4
0
 
4
 
! Отговори
Тодор преди 8 години
В Ямбол и Сливен е ужас, дрогата е навсякъде, а знайни и незнайни рейсъри карат с бясна скорост от селата да си купят ***, пълен ужас е, дори и на хората вече не им прави впечатление, когато някой шмърка в кафе... Волене, къде си?
3
0
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
амсалаци със амсалаци такива
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да , само в София са чисти ! И в момента в който Сидеров искаше да ги покаже ? И прокурора каза Не !Престъпнка ще го задържим в Ареста ??
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен1Аха ловят ги те. Ама в София нема изловени. Щото нема дилъри - тук в София всички са чисти и са повече от ангели небесни. Начело с Тиквун.