Разбиха склад за нелегални цигари в Русе

Стойността на конфискуваните цигари е над 26 хиляди лева
29 ное 2015 11:30,
7
Разбиха склад за нелегални цигари в Русе
Снимка: архив Reuters

Склад за съхранение и дистрибуция на контрабандни цигари е разбит в русенския квартал "Селеметя" при съвместна операция на митницата в Русе и Гранична полиция. Това съобщиха от митницата в града.

По време на акцията, организирана в петък вечерта, са били открити и иззети общо 3500 кутии цигари, всичките без български акцизен бандерол.

Три мастербокса /1500 кутии/ с цигари са открити в една от стаите на къщата, а други четири кашона /2000 кутии/ били скрити в гаража към имота. Всички кашони били допълнително опаковани в черни найлонови чували, за да не се забелязва съдържанието им от пръв поглед.

Операцията е извършена под прокурорско наблюдение. Стойността на конфискуваните контрабандни стоки се изчислява на повече от 26 000 лева по цени на съдопроизводството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Nach koja mutra e bisnesa na tija ot gerb li
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, що го разбиват?Толкова ли не могат да го отключа т културно и да ползват патрона?
4
0
 
0
 
! Отговори
наивен преди 8 години
как само ги смятат...7,50 за кутия :)))а те по левче
3
0
 
1
 
! Отговори
Bam bum ban преди 8 години
Ot gazovoto parno otoplenie e?!
2
0
 
10
 
! Отговори
Чадърчето преди 8 години
Чадърчето над КОНТРАБАНДАТА е ОЧЕВАДНО. Заловили някакви си сто стека... А се продават с КОРАБИ и ТИРОВЕ. КОЙ ? Кой ? Кой? КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ КОНТРАБАНДАТА? Задачка-закачка за ***! МИЛИАРДЕИТЕ В БГ НЕ СА СПЕСТИЛИ ОТ БАНИЧКИ, повЕрвайте ми!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои пушим, а други крадат - това е положението. Също така е интересно, че БАТ САЛИ Е СОБСТВЕНИК НА ДНЕС-ДЕГЕТО И ИМ Е НАРЕДИЛ ДУМА ДА НЕ СЕ ОБЕЛИ ЗА СИ.ГА.НИ, ***.НГАС.АРИ И СЕКВИ ДРУГИ ПОДОБНИ ***, ИНАЧЕ ЩЕ ИМА ЯКО БАН ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ И УВОЛНЕНИЯ ЗА ПЕРСОНАЛА.