Ученик в тежко състояние, пробвал дизайнерска дрога

Най-вероятно е пушил цигара с весел чай
4 дек 2015 07:16,
19
Ученик в тежко състояние, пробвал дизайнерска дрога
Снимка: Архив Reuters

Четвърто дете е в тежко състояние след употреба на дизайнерска дрога. Този път ученик от Кърджали е изпаднал в безпомощно състояние, съобщи Нова телевизия.

Инцидентът се разиграл на метри от езиковата гимназия в Кърджали. 17-годишният Джесур трябвало да е в час, но вместо това бил навън, за да пуши.

Минути по-късно изпада в еуфория, а след това припада. Предполага се, че е пушил цигара с така наречения весел чай. Направеният тест потвърждава, че в урината му има следи от дрога.

Следобед Джесур вече е в съзнание. Сигналът за инцидента е подаден от близко заведение. Ученици разказват, че връстниците им масово пушат.

Специалистите уточняват, че учениците започват с пушене на тютюн още на 10-12-годишна възраст, а няколко години по-късно минават на марихуана.

Масово тийнейджърите не осъзнават употребата на дрога като проблем, а специалистите съветват родители да обръщат повече внимание на децата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Владимир Пейков преди 8 години
И, понеже ми омръзна от евтина пропаганда, практикувана от лаици, *** и псевдо-специалисти, предлагам ви да хвърлите един поглед върхи едни други теории, противоположни на всеобщото овче мнение:fenomenibg/modules/news/article.php?storyid=98medicalmarijuana.bg/mityt-za-marihuanata/https://youtube/watch?v=-YiCk-bwaEI world-mysteries/marijuana1.htmcollective-evolution/2013/02/25/henry-ford-hemp-plastic-car-stronger/ rense
13
0
 
0
 
! Отговори
Владимир Пейков преди 8 години
Според нашето законодателство, което не е пример за адекватност, марихуаната е дрога. Всеки, който има елементарна грамотност на тема наркотици, би казал, че алкохолът, екстазито, кокаинът и хероинът са наистина много опасни, за разлика от тревата. Имам предвид влиянието върху организма, създаване на физиологична зависимост и свързаната с това деградация на личността. Разни сензационни журналистчета, каквито са повечето драскачи в нашата родина, пишат кратки статийки с очакван край. ГЛУПОСТИ!
12
2
 
4
 
! Отговори
ББ преди 8 години
И ко праим са? Ни е цигара, ние алкохол, на сланина съвсем не мяза, кой ще му покрива лечението? Защо гражданина трябва да плаща лечението на наркомани. Мани другото, *** за дрогата и акциз не се плаща.
11
1
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
Нека пак да пробва,и пак,и пак,и тогава пак ни информирайте.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** на днес.бг е виновен. Той е част от системата.
9
0
 
4
 
! Отговори
onz преди 8 години
Много удобно се оказа да се оправдават с пушене. ама интернета приказва че да припаднеш требва да изпушиш едно тенеке екскременти. а дали нащо монче не е на хапове или аНфети? що еуфория и после гипс навежда на много по сериозни химии, от плява с мухозол
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
разпада на държавата е започнал както казва боико няма да има вече качесвен матерял държавата ни е деградирала тотално има само крадливи политци алчни работодатели и много наркомани
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слаб родителски контрол, липса на държава.
6
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как може да се пишат такива неща срещу дрогата?. Това е анти-демократично, анти-евроатлантическо. Какво ще кажат нарко-любителите от протестна мрежа и от НАТФИЗ ?.
5
2
 
2
 
! Отговори
Защо така преди 8 години
Защо няма коментар от сорта-ама къдЯ са даскалята, такиА гулемсни заплати им такоат, па са ни грижат за дичарлюгата, айтъй. Башкъ чЯсни ороци и ни плащат данъця.
4
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Младежта е деградирала.След 2 години тоя напушалник ще каже,че иска 1000 лева заплата,понеже е голяма работа и може да свива и пуши чай...Абе интересно бъдеще ни чака.
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очаквам да започнат да ядат отрова за мишки
2
6
 
19
 
! Отговори
Калина до 2 преди 8 години
Виновни са майка му и баща му, че не хванат една пръчка да му нашарят д&пето!
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен е виновен!Хора събудете се и вижте действителността в очите!