Подразнен, гардът гръмнал двамата в краката край мола

Ранените са настанени във ВМА и в Пирогов, добре са
Обновена: 8 дек 2015 09:38 | 8 дек 2015 09:04,
81
Подразнен, гардът гръмнал двамата в краката край мола
Снимка: Булфото

Стрелецът от снощи е направил пълни самопризнания за инцидента край мола на булевард "Черни връх".

Още по темата

Мъжът се е предал доброволно, като най-вероятно стрелецът е бил предизвикан по някакъв начин, за да стреля по мъжете.

Двамата ранени - единият на 21 години, а другият - на 30 години, са криминално проявени за грабеж и причиняване на телесна повреда.

Те са настанени във ВМА и в "Пирогов" с наранявания в областта на краката и без опасност за живота.

Скандалът е тръгнал от офис сграда между охранител и две момчета, които са разхождали в близост до нея и оглеждали района. При опит на охраната да ги попита защо обикалят около сградата, се стигнало до саморазправата.

Минути след инцидента се появиха спекулации за прострелян гард на Алексей Петров. Шефът на СДВР Младен Маринов категорично отрече тази информация.

Предстои прокуратурата да реши дали да поиска постоянен арест за стрелеца. Засега той е задържан за 24 часа с полицейско разпореждане.

Следователите отказват информация, тъй като разследването е в начален етап.

По неофициална информация на Нова тв, разследващите са намерили девет гилзи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
До 337 преди 8 години
На Алексей прякорът му беше проститутката от Спартак, а може би още е с този прякор
40
0
 
7
 
! Отговори
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! преди 8 години
И едните и другите са ***....Едно време охраната на Жоро Илиев така гонеше и биеше някой ако не го хареса...сега Трактора си ги прави същите номера.Усъмнили се в някой и хоп разстрел в краката....баси държавата!
39
3
 
4
 
! Отговори
гого преди 8 години
Да бъде порицан за това,че не е стрелял в главите им на тези *** !!!!
38
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ ЗАГЛЕЖДАЙТЕ БАРОВСКИ КОЛИ НА ТАКИВА ХОРА КАТО АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ - КРИСТАЛНО ЧИСТ ЧОВЕК ЗАЩОТО ИМАТ ВЛАСТ ДА ВИ ИЗКАРАТ КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ ...
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DVAMA OBIRGII PO-MALKO. GALKO ,CE NE GI E PROSTRELEL PO-SERIOZNO. OTNOVO CHTE MOGAT DA OBIRAT.
36
5
 
28
 
! Отговори
До Genov преди 8 години
Очевидно си от поколението на промитите от "демократичните медии" мозъци. Скоро след като "изгря" демокрацията проф. Иван Славов издаде книжка "Златната решетка", в която беше събрал вицове за Тодор Живков. Мислиш ли, че всички, които са ги разказвали са били по затворите? Аз съм на 49 и самият съм разказвал вицове на асистента по Диамат и не съм "изгнил" в затвора. Смееше се с нас човека, защото това бяха интелигентни вицове, измислени от интелигентни хора. Не всичко беше черно!
35
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Genov и Анонимен 44Кошлуков е осъден и е лежал за изнасилване. Това, че се прави на дисидент не му прави чест.
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отговора на Задачата - питане в пост 52 е : В 16.30 ч. а работното ми време свършва в 17.00 ч.
33
7
 
3
 
! Отговори
Даниел преди 8 години
До АнонименА да ти е хрумвало, че може да са били в панделата и да са излежали присъдата. В съдебното досие ти остават всички провинения и при проверка излизат. Това, че се разхождат около дадена сграда не е повод да бъдат застреляни. А гарда, като е толкова лесно да бъде провокиран, да го вкарат в кауша, за да си лекува нервите. Така, както излиза е изстрелял 9 патрона, а това е прекалено, особено в оживен район като онзи там - близо до булевард, мол и магазин.
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До sofetoЕ ти из Бояна не си ли ходил?!! Да се пробваш да намериш пряк път към околовръстното по някой от нацвъканите тупици в района между и под Драгалевци и Киноцентъра, дето едно време беше разширение на Южния парк, ей така за обща култура?Ще се нагледаш на огради, заграждения, бариери, кабинки и охранители.
31
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора,не става жъпрос да се разхождаш по улицата и някой а те гръмне.Но вижте какви са тези индивиди,стари познайници на полицията.Проблема е в съдебната система.Защото не са вкарани на топло когато е трябвало..и ако пак бие или открадне,за рецидив......дълго време в кауша.Там е проблема...виждате как си вадят кирливите ризи Ченалова и Янева.А пък само те ли. са...Всеки от тях си е затварял ояите когато са шумяли парични знаци или се е обадил този или онзи.Системата е сбъркана...системата.
30
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Браво!Той /охранителя/има право да спира хора в които се е усъмнил,да задава въпроси а те трябва съответно да отговарят като при неудовлетворителни отговори могат да бъдат задържани до идване на полиция- - - Задача - питане ! Ако аз живея на 10 мин. от работата си, и отивам пеша до нея, минавайки през 10 "обекта" на охранители, и всеки един се усъмни в мен и ме заразпитва - кой съм, какво правя на улицата, защо съм там, кой обувки нося, защо съм сресан така, ..... в колко ще отида в рабо
29
10
 
14
 
! Отговори
sofeto преди 8 години
"Скандалът е тръгнал от офис сграда между охранител и две момчета, които са разхождали в близост до нея и оглеждали района. При опит на охраната да ги попита защо обикалят около сградата, се стигнало до саморазправата."Означавали това че аз мога да си сложа охрана пред дома и да проверявам или допускам някой да мине от там по мое усмотрение или на охраната. Става въпрос за обществено място...... улица!!!
28
12
 
26
 
! Отговори
Браво! преди 8 години
Охранителят затова е охранител за да охранява поверения му обект и регламентираната територия около него.Той има право да спира хора в които се е усъмнил,да задава въпроси а те трябва съответно да отговарят като при неудовлетворителни отговори могат да бъдат задържани до идване на полиция.Ако въпросните лица се опитат да възпрепятстват действията му или го нападнат,то е задължително да използва оръжието като неизбежна самоотбрана както е станало във случая.На някои им се иска да не е така но уви
27
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 38Тези с набъбналите полицейски досиета за грабеж и побой ...- - - -Я виж ти ??? Илиза че полицията у нас е за да събира досиета и протоколи за извършени престъпления - т.е. "Деловодство и архив" ??????? А аз какво си мислех че е .... ????????
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анонимен 40. Човече нещо не си в час...какви глупости ръсиш...
25
5
 
23
 
! Отговори
браво преди 8 години
Браво на гарда, свършил е това, което не върши държавата. Само да не пострада, стискам му палчи. Свършил си е работата.
24
15
 
9
 
! Отговори
Genov преди 8 години
До Анонимен 36Да при комунизма беше по-добре.......за виц отиваш в затвора и умираш от глад и бой за 2-3 седмици. Чети си историята!
23
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 38Вместо да ръсиш глупости ..... поинтересувай се преди да избълваш поредната тъпотия за това - Що е това "охрана", какви курсове се карат, а и защо, за да станеш ОХРАНА, т.е. - /селски падар/ !!! При наличие в теб на 1% интелигентност, което е равносилно на избърсване на носа при нужда, то значи че си готов за "ОХРАНА" !!!
22
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гарда да се предложи за награда...Тези с набъбналите полицейски досиета за грабеж и побой са намерили каквото са търсели.Без нищо да ги нападне...че и да стреля.На такива рано или късно им излиза.....късмета...Ако е нямал оръжие е можело и да го ошамарят имали са опит в тези неща.