Алексей Петров за стрелбата: Гардът работеше за мен!

Той бил бивш негов охранител през 2011 г.
9 дек 2015 10:20,
13
Алексей Петров за стрелбата: Гардът работеше за мен!
Снимка: Булфото, ахрив

Имал съм отношения с гарда, който в понеделник стреля по двамата мъже пред мол в София. Той работеше за мен през 2011 година по време на президентските избори. Това каза Алексей Петров на влизане в спецсъда днес, цитиран от "24 часа".

По негова информация човекът се е притекъл на помощ на мъж, който е бил нападнат от тримата криминално проявени. Заради това извадил оръжие, но едва след като бил заплашен с такова.

Още по темата


Припомняне ви, че според една от версиите с двамата простреляни мъже имало и трети човек.

"Много моля не атакувайте частните охранители. Те са най-верният партньор на полицията в борбата с криминалната престъпност и тероризма", заяви Петров. Той е в съда за мегаделото "Октопод".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
"вафла" Му преди 8 години
тоя охранител бившия , с песници ли са го били през 2011?
10
0
 
2
 
! Отговори
Онз преди 8 години
като е бил бивш през 2011, кога е бил настоящ? гуспожо ***
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е къде е този нападнатия когото гарда е защитил???
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До лол По думите на очевидец, притекъл се на помощ и чул разговора м/у охранителя и простреляния много се съмнявам дали лицата вообще са криминално проявени, и къде е оръжието с което са нападнали гарда?!?
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЖиборТи видя ли "крадците" с оръжие?А изобщо някой видял ли е такова??И ако имаш оръжие ти ЗАЩО не стреляш??И как се разбра че "крадците" са крадци?Една жена на пазара ли каза?Все въпроси БЕЗ отговори.Когато в една държава криминално проявени като този на снимката дават акъл .............пишете я "бегала" тая "държава".Все едно Пабло Ескобар да съветва президента на Колумбия как да се бори с дрогата.
6
2
 
5
 
! Отговори
Tina преди 8 години
"Мегаделото Октопод???...Bitch, please!Това е пълна измишльотина."Мегадело" ще е делото, в което обвиняеми са всички управляващи от 89-а, а основните свидетели са Алексей Петорв и Цветан Василев...
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аре стига ПРОСТОТИИ бе!Сега пък......... "Притекъл се на помощ".И "Работеше" за мен....... като че ли сега работи са Хасан от село Коч.Тоя ПЪЛЕН КЛОУН!
4
1
 
5
 
! Отговори
до3 преди 8 години
Работил е, първо е обучаван и създаден от ДС, а после беше фактическият председател на ДАНС при станишев.
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този на снимката какво работи, знае ли някой?откъде има пари за дузини гардове, бронирани мерцедеси, луксозни имоти, някога изобщо работил ли е нещо, освен взимане на рекет, ходене по съдилища, атентати, стрелби по този онзи
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако вкарат Трактора в затвора пък ще е едно хепи начало.
1
4
 
33
 
! Отговори
лол преди 8 години
Каквато и да е истината, факт е, че са простреляни двама криминално проявени, а това само по себе си е хепиенд и гардът трябва да е свободен.