Кървавата драма в Пловдив заради огромен кредит

Комшии твърдят, че мъжът изпитвал патологична ревност
Обновена: 4 яну 2016 15:37 | 4 яну 2016 15:37,
150

Снимка: БулФото

35-годишният Благой Сапунджиев е убиецът, затрил днес 29-годишната си съпруга Йорданка и 5-годишната им дъщеря Петя.

Причината за трагедията, разиграла се в пловдивския квартал "Кючук Париж", е огромен кредит, след който семейството изпаднало във финансов колапс заради невъзможността да го изплаща, научи Dnes.bg.

Още по темата
Семейството живеело на улица "Асен Христофоров".

Около 5 часа тази сутрин съседка чула три изстрела. Към 11 часа в кооперацията дошла разтревожената майка на мъжа и поискала от домоуправителката ключове за апартамента на младото семейство, защото те не отговаряли на обажданията й.

В крайна сметка кумът на семейството се спуснал по въже от горния етаж, за да стигне до терасата на Сапунджиеви и пред очите му се разкрила ужасяващата картина.

Благой работел като шофьор на цистерна, а Йорданка – като счетоводител.

Някои от съседите разказват, че двамата били разделени заради патологичната ревност на мъжа. Благой бил изключително ревнив и съседите са ставали свидетели на шумни скандали. На мястото е открито и оръжието на престъплението.

Трагедията се разигра три години след касапницата на бул. "Македония" в Пловдив. Тогава бившият военен Георги Тепавичаров застреля съпругата си Николинка и двете им деца. Труповете бяха открити от брата на убития Георги.

Отключвайки жилището, той се натъкнал най-напред на трупа на младата жена в спалнята. Впоследствие стана ясно, че причината за убийството е невъзможността им да изплащат кредит, който изтеглили, за да финансират семейния си бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българина изтрещя от мизерията до която го докараха политиците.Води ли някой статистика колко станаха вече случаите,при които хората посягат на живота си от мизерия?Едва ли.Властта няма интерес от такава статистика.Иначе всеки месец си мерят рейтингите и се хвалкят колко пари са похарчили от нашия джоб.Затова сме най-нещастни в света.
76
3
 
5
 
! Отговори
do 95 преди 8 години
колега, у гармиш нема снег, няма се хабиш да одиш натам. ела директно у швейцария у андермат, зермат или надоле към женева ше скокнем до шамони това унува. тука висчките сме капиталистчета... особено тез с куфарчетата от едно време. или па наща челяд предприемаческа дето спи по паркинзите или па първата им работа бе у инвестициония отдел на голдман сакс. знаем са се пак. уинк уинк нъдж нъдж.
75
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Луда работа , заминаваш в друга държава и толкоз.. Половината българи които са в чужбина са избягали за кредити..
74
2
 
52
 
! Отговори
младежът преди 8 години
Добре де, след като си решил да си камикадзе, защо не понасяш със себе си някой олигарх, собственик на голяма корпорация, политик или такива подобни
73
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искали сме да имаме плазми и коли, ама като не можем, да сме си си протягали краката според чергата! Та нали заради тези придобивки величаем Запада и не щем Русия! Ако пренебрегнем кредита, колата крем Нивеа и плоския телевизор, тогава ни обвиняват в болшевизъм и ни пращат в Сибир и Северна Корея да духнем супата!
72
6
 
59
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Съвременната банкова система която безогледно ограбва хората чрез лихварство е едно от големите злини на времето в което живеем. Банката която дава пари с лихви е институция на злото. Лихварството е зло. Този факт е ясно изразен и в Светите Писания.
71
2
 
36
 
! Отговори
до 78 преди 8 години
Ама аз като скачах на площада, мислех, че аз ще съм капиталист, а номенклатурчиците ще ми станат работници.Ще отида на фестивала в Кан, ще гледам филми с хубавите мадами на Холивуд и ще пия френски *** в някое крайбрежно ресторантче, и наслаждавам на залеза и морския бриз.Зимата тръгвам по курортите след скиорите и биатлонистите - Венген, Партенкирхен, Кранска гора.... А то какво стана? - Жив зян и резил!
70
2
 
50
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Съветвам хората никога, ама никога да не вземат никакъв, ама никакъв кредит, заем или каквото и да е което ги вкарва в дългове. Тези които са взели кредит и не могат да го върнат а закон за фалита на физическото лице няма да се отърват от всякакво имущество което имат, от което не могат и е гарант за банките да унищожат и да бягат от страната.
69
3
 
35
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Лихварството е голям грях, вредите от него за цялото общество са известни от дълбока древност. Лихварството се възражда в западния свят чрез л0бизма на едни "семитски" търговци които чрез него престъпно забогатяват от нещастието на бедните. Кои теглят заеми? Бедните и тези които са в нужда. Въпросът е че те не разбират в какво се забъркват ако знаят че тегленето на кредит е равносилно на продажбата на самия себе си в робство тогава ще могат информирано да вземат правилния избор.
68
2
 
4
 
! Отговори
до 85 преди 8 години
Да! Цеко Чоков е велик кмет! Натовари селото и го прати на море! Не всеки може да се оправи сам и затова управата е длъжна да се погрижи.При тея технологии двама, а защо не и трима души на едно работно място.Единия кара смяната, втория в резерв, почиващия - на екскурзия! Безработица - аут!
67
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оня ден в американска книга прочетох,че автор на термина "пазарна икономика" е Джон Голбрайт- нобелов лауреат по икономика. Целта на термина и предложените още няколко от други икономисти е да не се използва думата капитализъм, предизвикваща само негативни асоциации.
66
2
 
10
 
! Отговори
Dublin преди 8 години
невъзможността им да изплащат кредит...edinstvenata ....v EU bez zakon za falita na fiziceskoto lice...Samo se cudia...,resil si da se grumnes-napravi go, no vzemi s teb niakolko corbadzii-izednici...ama narodeca-stado, blee i vurvi kum klanicata , voden ot SLUNCETO na Bankia...Ste se pliuem iz forumite za pravata na gejove, lezbiiki i veselite kokoski..., a niama da se zamislim za krestiastoto neravenstvo i socialna nestabilnost v obstestvoto...Zatova sa izlizali haiduti i partizani iz Balkana
65
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"Смъртта на някого не бива да е новина, освен ако не си лешояд,"Правилно, защо да ни занимават нас успелите които имаме пари и жилища и скъпи коли с неудачниците които не могат да си обслужват кредитите.
64
2
 
5
 
! Отговори
до 77 преди 8 години
Ти срина цялата философия на настоящото управление, че трябвало да се увеличава потреблението! Капитализъм, който да не стимулира хората да си харчат парите, ако не ги харчат да им ги вземат чрез инфлация и кражба на банки като КТБ, кредити и съдия изпълнител не е никакъв капитализъм.Естественият отбор е в ход.Негодните ще отпаднете, ще останем само способните, умните, красивите, герберастите и китайците.
63
8
 
7
 
! Отговори
Ямбол преди 8 години
За съжаление такива случай стават в всички държави. Капитализмът не е виновен. Криво разработени Бизнес планове, липса на опит с боравене на пари и ..... Много други. Да се живее на версия , и то успешно е Изкуство. Не е за всеки. Този загубен човек щеше да преодолее ако имаше малко смелост. Те са били млади и са имали харман за грешки. Жалко за детенцето.
62
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
78, бе те хората се спъват в плащането на главница още, какво остава за лихвата! И не е от първостепенна важност да знаеш какво е сложна лихва, а да имаш сигурност за един период от 10-15 години напред. А такава, в това общество няма! Да, няма финансова грамотност сред хората, но и преди нямаше, а хората успяваха да си плащат ипотеката, защото животът им не беше пазарен хаос.
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уж празници, уж чудеса, български Коледи, вяра за по добра година, а то точно по това време стават най големи патаклами.Специалистите да го обясняват подробно по студиата, но на обикновения човек е по ясно какво се случва от разните ,,експерти'', защото сам усеща несгодите и знае повече от експерта, живеещ в уют.На фона на празничните илюминации и обща радост, лъсва личната драма и хайде през балкона!
60
1
 
5
 
! Отговори
Anonimen преди 8 години
Ako be6e revnost 6te6e da ubie samo neq
59
4
 
20
 
! Отговори
Бойкот преди 8 години
Е, нали това искахте капитализъм/демокрация обаче когато скачахте по площадите като *** и викахте демокрация никой не се замисляше че иконимиката ще бъде капиталистическа, даже не знаете какво е демокрация. Колко от вас знаят какво е Compound interest ? А колко? Обаче теглите заеми шушумиги сте ей шушумиги.... Яжте му главата сега
58
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Убииството е станало от ревност не от огромният кредит. Преди да пишете проверявайте фактите. Този е бил с лабилна психика и е трябвало да се въдвори в психиатрично заведение. Но понеже в държавата на мутрите такива заведения липсват този се е водил за нормален!!! И последствията са на лице. Убил жена си детенцето си а след това и него си. На такъв нормален ли ще му кажат? Този е бил луд но са го имали за нормален.Жена му е поискала развод и той и е дал с незаконният си пистолет.