Версия №2 за трагедията в Пловдив: Любовен триъгълник

Приживе мъртвите съпрузи демонстрирали висок стандарт на живот
4 яну 2016 19:16,
34
Версия №2 за трагедията в Пловдив: Любовен триъгълник
Снимка: БТА

Разследващите работят по две версии за кървавата трагедия в Пловдив. Както Dnes.bg писа първата е финансови проблеми заради огромен кредит, който семейството не може да обслужи. Криминалистите не изключват обаче причина за трите трупа да е любовен триъгълник, съобщи bTV.

Още по темата
Сигналът за кървавата драма в пловдивския квартал ”Кючук Париж” бе подаден около 11 часа днес. В апартамент на улица ”Асен Христофоров” бяха открити три трупа – на 35-годишния Благой Сапунджиев, на 29-годишната му съпруга Петя и на 5-годишната им дъщеря Петя. По непотвърдена информация, трите безжизнени тела са били с огнестрелни рани.

Трагедията излиза на бял свят след като днес семейство Сапунджиеви не отишли на работа, нито отговаряли на телефонните повиквания на своите близки. Първа се усъмнила, че става нещо нередно майката на Благой Сапунджиев. По обед тя отишла на адреса и видяла, че двата автомобила на младото семейство са паркирани отвън. Близки и съседи неуспешно направили опит да разбият вратата.

Според показанията на съседите убийството е извършено между 4.30 и 5.00 часа сутринта, защото тогава са чути изстрелите, но никой не е подал сигнал в полицията.

Първи открил простреляните тела кумът, който се спуснал по въже, за да влезе в апартамента.

От полицията засега отказват всякакъв коментар.

Семейство Сапунджиеви поддържали сравнително висок стандарт на живот. Мъжът работел като шофьор на тир, а половинката му като счетоводителка. Всеки от тях имал свой лек автомобил. Йорданка Сапунджиева паркирала джипа си на близкия платен паркинг. За последно е видяна там в неделя.

Никой от съседите не е чувал за скандали в семейството. Мъжът се появявал рядко на адреса, а жената споделила, че са разделени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
14
 
! Отговори
wersiq преди 8 години
При нас се стреля често, особено лятото. Пияни, викат, пеят псуват. Знам ли с какво стрелят (халостни патрони, въздушни пушки и т.н.) и за какво? Като се обадиш на 112, почват да те разпитват все едно си длъжен да им решиш случая. Пред мен се сбиха момче и момиче, докато бях в колата. Момичето пищи викай полиция, онзи я просна на капака взе един камък. Аз в шок звъня, пращайте полиция, убиха момичето. И спокойно ме питат Линейка да пращам ли? Май ще се наложи щото бях вече в прединфарктно с-е.
19
0
 
0
 
! Отговори
нормален преди 8 години
Това "Маке" със сигурност е лай.о.
18
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любовен триъгълник ама друг път.Мизерия бате.Това е!Гласувайте за Бъцко, купете си патлак и след като избиете семейството си теглете си куршума.Това му е цаката.хайде, ЧНГ 2016 и повече такива новини да четем та електоратеца на Бъцко да изпука.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А версия 3 и 4???
16
21
 
21
 
! Отговори
Боко е пътник преди 8 години
Главата на един от двата български мафиотски картела Бойко Борисов е министър председател. Въпреки факта, че неговата страна се явява член на НАТО и ЕС, той доставя наркотици и оръжие в Ливан и Сирия за Ал Кайда и ИДИЛ.Статията на фернският разследващ журналист Тиери Мейсън, voltairenet.org През 2014 година ЦРУ прави пореден ход.Този път става дума за забрана за България да издава разрешение за Южен поток, с помощта на който може да се обезпечи газо-снабдяването на Европа
15
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как ще се обадиш че се стреля?!Да те мъкнат по продажни съдилища и да те заплашват ли ?!Никой не вярва в съдебната система - това искаха комунистите!Да се страхуваме и да си траем.
14
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А религията колко смиреност предлага. А сега, той или тя ще се пържи в АДА! Зависи кой е стрелял пръв.
13
8
 
15
 
! Отговори
До Джедая преди 8 години
Ти ако чуеш изтрели в 4,30 ч. ще се посереш и ще се скриеш под леглото сигурно. Никой не се навира между куршумите сам.
12
18
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като ти изневери жената се пребива и тъщата, защото тя я е научила на мурафети!
11
5
 
12
 
! Отговори
нова тв преди 8 години
Ще продуцираме прдаване:"Кючук Париж-ден и нощ"
10
5
 
44
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
"Според показанията на съседите убийството е извършено между 4.30 и 5.00 часа сутринта, защото тогава са чути изстрелите, но никой не е подал сигнал в полицията."До толкова гражданите имат доверие в милицията, че вече не си правят труда да я търсят, ако нещо се случи. До къде ни докараха.
9
3
 
11
 
! Отговори
Торанага преди 8 години
Коя е Йорданка Сапунджиева?
8
2
 
8
 
! Отговори
нострадамус преди 8 години
Днес това семейство го е достигнало клетвата на някой,някъде,някога:смърт на чалгаджиите. Не кълнете.
7
9
 
28
 
! Отговори
юрий гагарин преди 8 години
В много поп-фолк песни се пее за забранена любов. Една мила бивша манекенка и настояща счетоводителка мечтае за приказната забранена любов. Но когато романтиката се сблъска с шофьор на тир-цистерна,..стават трагедии,но не шекспирови.
6
7
 
9
 
! Отговори
диктат преди 8 години
Ако тоз човек вчера беше в задръстванията по пътя за Софията в акомпанимент на Преслава, Деси Слава или някоя друга. Това нямаше да се случи. А патлака законен ли е ?
5
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко за детето.
4
21
 
23
 
! Отговори
оф преди 8 години
Чалгата ви проми мозъка...както и на шофьорчето и сгодната му женичка. Може да благодарите на евреина Сорос.
3
6
 
51
 
! Отговори
крол преди 8 години
мир на душичката на детенцето. случаят, за съжаление, за пореден път показва тоталната липса на гражданско общество и съпричастност в съсипаната ни държава. три изстрела е имало минимум, съседи са ги чули, но никой, никой не звъни в полицията. ами ако е можело да бъде спасен някой?! не че стрелецът го заслужава, дано не намери покой, където и да отиде.
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами, докога... Докато има хора да се интересуват здраво от подобни новини. А българинът най-много обича такива.
1
7
 
30
 
! Отговори
Обществена тайна преди 8 години
Тираджиите са от най-всеизвестните кръшкачи.