Благой убил семейството си в съня им, в 5:30 сутринта

Версиите са две – планирано убийство или скандал преди лягане
5 яну 2016 18:53,
82
Благой убил семейството си в съня им, в 5:30 сутринта
Съпругата на Благой, Йорданка; Снимка: Facebook

Благой Сапунджиев убил първо съпругата си, а после и детенцето им. След това се застрелял. Според криминалистите той ги е убил в съня им, съобщиха от полицията.

Версиите на разследващите са разнопосочни за трагедията в пловдивския квартал "Кючук Париж". Според едната кървавата екзекуция е била обмисляна и планирана, защото мъжът си купил незаконен пистолет "Валтер".

Според другата убийството е провокирано от отказ на 29-годишната Йорданка двамата да се съберат отново и заради това, че тя посрещнала Нова година в компанията на друг мъж, пише "Труд".

Криминалистите смятат, че е възможно гневът на Благой да е провокиран от скандал преди лягане, защото Йорданка не искала да му прости и да заживеят отново заедно. Семейството се разделило преди три месеца. Въпреки това Благой, който работел като шофьор на камион, често се връщал в жилището им в "Кючук Париж" заради дъщеричката им.

Фаталните изстрели са произведени в 05:30 часа сутринта.

Съседи на семейството разказват, че Йорданка искала да се разведе с мъжа си. По думите им Благой не бил агресивен, винаги поздравявал и бил усмихнат.

При огледа в апартамента криминалистите открили и голямо количество пари. По-рано шефът на пловдивската полиция заяви, че няма данни дългове да са в дъното на трагедията.

"Изяснена е фактическата обстановка във връзка с убийството на семейство Сапунджиеви в Пловдив", коментира комисар Николай Кирков, началник на Криминална полиция към ОДМВР Пловдив.

По думите му мъжът е застрелял жена си и детенцето им, а после и себе си. Според Кирков се повтаря случаят от преди три години, когато военният Георги Тепавичаров изби семейството си и после се самоуби. Само мотивите сега са различни. Все още няма една версия какво е накарало Благой Сапунджиев да убие семейството си.

"Очаква се до 24 часа всичко това да бъде потвърдено от експертизите, които са назначени от прокуратурата", каза още комисар Николай Кирков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
16
 
! Отговори
Мартин преди 8 години
Хора не спорете кой заслужавал, кой не е или "евала на тоя на оня". Тя е на 30г , решенията си ги взема сама, това което за нея е правилно за много други не е и обратно. Това което той е направил същото отговаря и за него. Искал да я убия, убил я е. Искъл да се убие още по-добре, но защо е затрил 5 годишното невинно детенце, то навярно си има баба или дядо или леля и т. н. които щяха да го отгледат, да се смее да бъде дете. Престанете да коментирате ИЗОБЩО, това е една ужасна трагедия. Спрете се
17
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕТО ДОКЪДЕ ВОДИ ЧАЛГА МИРОГЛЕДА!
16
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Некой си... Не позна. На тази света вода ненапита са и давали пари и за молове и за развлечения,а освен релакс нищо друго не правила,докато мъжът и се трепи като куче. И пак не е била доволна.Чети коментарите на другите от нейната порода в статиите по темата. Мъжът бил грозен и дебел не ставал за секс, трябвало още пари да дава.
15
5
 
3
 
! Отговори
ДО 25 преди 8 години
ТИ СИ БОЛЕН, ЖАЛКО ЧЕ ТАКИВА КАТО ВАС СА СРЕД ОСТАНАЛИТЕ ХОРА!!!
14
2
 
4
 
! Отговори
до 24 от Неа преди 8 години
Не , просто хората имат различни потребности и зад тях стоят различни мотиви .
13
29
 
19
 
! Отговори
Некой си... преди 8 години
Напълно го разбирам стрелеца. Тая брантия кой знае колко поводи му е давала и как се е гаврила с доверието му, накрая той е превъртял и ги е избил като кучета, какво толкова се учудвате? Евала на пича! Аз като мъж също съм ревнувал и знам как е, осъзнавайки как те правят на последния ***, винаги жената е света вода ненапита и винаги ми се вменява, че проблемът е в мен. И след задълбочен самоанализ наистина разбрах, че проблемът е в мен - липсата на пари за развлечения, молове и релакс. Тъжно.
12
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Неа Грозната истина. Да тя е грозна и боли. Като си заровиш главата я пясъка и не четеш,не става нито красива нито безболезнена.
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе да се колят да се трепат то в тия истории вината не е само в единия но какво е виновно детенцето. Бог да го прости.
10
2
 
8
 
! Отговори
гробарят преди 8 години
На никой не може да се вярва всичко е хипотези ,нито медии нито съд а най- малко полицията е способна да разкрие такъв тип престъпления т.к мотивите са строго личностни или продиктувани от състояние на неконтрулируем афект,затова нека се спрат всякакви спекулации с тази семейна драма!Най-тежко е,че е убито дете което не може да бъде изкупителна жертва в отношението между родителите,нека Бог закриля душата на детето!
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако е имало доста кинти може да са подхвърлени с цел насока самоубийство, може да е имал да дава нещо а са се разплатили подобаващо !
8
9
 
6
 
! Отговори
Неа до 11 преди 8 години
Не прочетох целия ли коментар , извини ме . Стигнах само до банкомат и ми стана ясно как мислиш . Не мога да коментирам този конкретен случай защото не познавам хората . Мога да ти отговоря както съм писала От моята камбанария . За мен следващия е когато си влюбя . Парите не играят .
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Симпатична жена,ама чак да се обръщам след нея.... Бих и дал 35-38 г.
6
16
 
24
 
! Отговори
истината преди 8 години
Ако жените бяха като хората -света щеше да бъде друг.
5
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Неа Кога е я пожелала Нея? Когато се е появил новия банкомат ли? Тогава всички сте много курназ.А преди това-докато баламата върти геврека,спи като куче по паркинги и по граници,тегли заеми,а "свободолюбивта" си прави селфита във фацебука,купува си джипове с касиерската си заплата,ходи по дикотеки и се "облича стилно" Защо тогава не си е искала свободата.Не оправдавам убиеца: балама-психопат.Нормален мъж отдавна би пратил Йорданката при мама и тате на село
4
9
 
1
 
! Отговори
Gerb na bunisteto преди 8 години
abe ostavete horata be. tolko li nemata moral da pliampate okolo smrtta. kakvato i da e smrtta - si e smrt. sto izobsto se lovite na jurnalisti4ekite pisanici. Vijte kolko hora zaginaha v katastrofi ot katoli4resksia i ste zaginat do pravislavnia Koeda. a te zagivat direktno zaradi losi patista i slab policeiski kontrol, i si sravnete kak se naduvat textovete za zaginaloto semeistvo.varhu tova se zamislete. koi e vinoven za zaginalite po patistata za koite treba da plastame venetkite
3
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам кака Данче, не се си е струвала цялата цапотия. Жалко за детенцето, то какво им е виновно...
2
9
 
29
 
! Отговори
Неа преди 8 години
От моята камбанария : Тя просто е пожелала свободата си ...
1
13
 
8
 
! Отговори
нищо преди 8 години
Нова черта от българския ни характер,с която трябва да живеем.Как се смеят сега едни хора...