Ревността убива! Доказателството: Трите трупа в Пловдив

Благой Сапунджиев убил семейството си с нерегистриран пистолет
5 яну 2016 08:52,
79
Ревността убива! Доказателството: Трите трупа в Пловдив
Снимка: flickr

Нерегистриран стар армейски пистолет "Валтер П38" е оръжието, с което шофьорът Благой Сапунджиев уби вчера жена си и детето си в дома им и след това отне собствения си живот. Това стана ясно от думите на старши комисар Христо Разсолков, шеф на полицията в Пловдив.

Мъжът не е имал друго оръжие на свое име, чисто е и неговото криминално достие.

Още по темата

"Трите трупа са намерени в спалнята един до друг, като детенцето е било между родителите си. И тримата имат огнестрелни рани в областта на главата. Всички факти до този момент сочат, че няма вероятност външно лице да е влязло в апартамента и да е извършило убийството", обясни пред bTV Разсолков.

Той посочи, че на този етап няма доказателства, които да подкрепят версията, че дългове стоят в основата на трагедията.

"Няма установени задължения към банкови институции и физически лица", подчерта той.

По думите му няма и информация, че съпругата на Сапунджиев е била обект на заплахи.

"Няма данни да е имало битови скандали, няма данни за употреба на алкохол или наркотични вещества". В същото време Разсолков посочи, че младото семейство е било разделено от известно време, като мъжът е живеел при родителите си и често е посещавал адреса.

"Понякога ревността е много лош съветник на човека, може да го накара да е ужасно жесток в своите действия", коментира на свой ред психиатърът д-р Веселин Герев.

По думите му побъркването от ревност може да дойде след една-единствена искра.

Dnes.bg припомня, че кървавата драма се разигра вчера в Пловдив. Трупове на мъж, жена и дъщеря им бяха открити в апартамент в "Кючук Париж".

Две са основните версии, по които работят разследващите двойното убийство с последвало самоубийство в Пловдив. Една е, че 35-годишният Благой Сапунджиев е убил жена си Дани и 5-годишното си дете Петя заради ревност. Въпреки, че живеели разделени, двамата се виждали заради детето, а скандалите били чести.

Друга версия гласи, че до трагедията се е стигнало заради финансов колапс в семейството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Видяхте ли бе ***&и че вие пак сте виновни не заемите.А това че си лягате дори и с стари грозни и дебели само и само ако имат повече пари. Не че мъжете са по светни ,като мен.НЯМАТЕ НИКАКВИ ЦЕННОСТИ И МОРАЛ.
8
3
 
17
 
! Отговори
Петкан преди 8 години
Този изверг не заслужава погребение, а да му се разлага трупа на центъра ! Какво му е виновно детето на мръзния изверг ?
7
3
 
25
 
! Отговори
до 11 преди 8 години
Разводът не е лигавщина, а прозрачност! Викаш да стоим до край с един човек, ама всеки да си има любовници, така ли? Голяма градивна клетка, няма що!
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хорейшо изтрезней - точно щото са чули изстрелите са разбили вратата
5
3
 
24
 
! Отговори
do 10 преди 8 години
Изневярата е аргумент, заради който двойки се развеждат и мъжът не е длъжен да плаща издръжка на жената. Само за детето си! Това с кучетата и кучките са първобитни истории. Някои са си такива. Има ги и сред мъжете и сред жените. Такава им е природата, ама хайде да ги застреляме, а?
4
24
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
Семейството е основна градивна клетка на обществото.Разводите са евроатлантически лигавщини, натресени ни от западната култура...Който се хване на хорото, трябва да го изиграе докрай.
3
18
 
10
 
! Отговори
Шоп™ преди 8 години
Запомнете!В случай на изневяра задължително се убиват жената и любовника, ако искате да спите спокойно след това.Разбира се без да оставяте улики или поне имайте смекчаващи вината обстоятелства - самоотбрана, или афект (хванали сте ги на калъп) и т.н.Никога не се самоубивайте и не посягайте на децата.
2
1
 
36
 
! Отговори
нед преди 8 години
Гори вечно в ада как може да убие невинно дете собственото си
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доста кофти заглавие, честно...