След 9 дни издирване – Анели се прибра у дома

Полиция и семейство я издирваха от 28 декември
5 яну 2016 14:07,
59
След 9 дни издирване – Анели се прибра у дома
Снимка: Нова тв

Повече от четири дни 13-годишната Анели беше в неизвестност, а МВР и родителите й безуспешно я издирваха. В крайна сметка, тийнейджърката се е прибрала сама у дома, съобщиха близки на семейството.

Още по темата

През нощта на 28 декември Анели напуснала дома си. Взела само мобилния си телефон и зарядното за него и потъва вдън земя.

Родителите ѝ се опитвали да се свържат с нея, но мобилният ѝ телефон бил изключен.

МВР я обявява за издирване, а близките ѝ в продължение на дни се опитват да се свържат с приятели и познати на Анели, за да разберат къде е детето им.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: МВРнеизвестностАнели
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГеоргиАз пък си мисля, че щом се е стигнало до шамар, значи никакво възпитане няма в случая, нещата са изтървани. Само че в днешно време хората не се занимават с децата си, щото са много заети да зяпат сериали и да висят по кафенетата, после децата били за шамар... Родителите са за бой, не децата!
13
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ходила е на хотел с някой батко да се ръгат, мислех още в статията с издирването да го напиша, ама щяхте да ме анатемосате
12
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една глоба за родителите, здрав пердах за момичето и другия път ще си помисли, преди да бяга.
11
0
 
52
 
! Отговори
онзи преди 8 години
Вече е недевойка.
10
5
 
45
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Права на детето ли !? Хубавото възпитание включва в себе си и някой и друг шамар! Споменът от тези шамари ще напомня на децата, че са направили нещо нередно и ще ги възпира да го повтарят!
9
0
 
14
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
mi nqmam dumi napravilo go e za parvi pat i i xaresalo i zabravila da se prebere
8
1
 
39
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Абе много усмихната се е върнала като гледам, значи добре си е прекарала. (дори и снимката да е стара) Но всичко е добре когато свършва добре.
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
към родителите- най-сериозно!тя че няма да спре,няма обаче почвайте я на хапчета анти-бебеда ги спре някъде към 30 години
6
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви са тия деца,какви са тия родители,думи нямам?!?!?! Това си представям на 20 какво ще е,поредната *** със няколко деца от различни мъже,нямаме вече морал и ценности.Сега да я набият едно хубаво и да я накажат,не че и това ще оправи положението,тя вече е загубена кауза.
5
4
 
38
 
! Отговори
Честито преди 8 години
Прибрала се сама, с колата обаче, да ама и стъкълцето пукнато!!! (не на телефона) Айде купона за НГ свърши и тя сега няма да бяга никъде - батковците вече ще идват сами до у тях, защото вече знаят къде живее! Ама е сладуранка де, може и ние да я поканим на следващата Нова Година, вече е обиграна и знае какво и как да прави! ;)
4
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде сега да заплати разходите по издриването. 200 лева глоба. Прец това време екипите на МВР не са можели да издирват други деца, защото са се занимавали с нея. Като повтори - 400 лева глоба. като потрети - 800 лева. И ще се научи. Какво значи изключен джиесем? ами тогава да не й взимат джиесем!
3
2
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Празниците свършиха, мацката изтрезня и реши, че е време да си ходи вкъщи! Поздравления за родителите! Какво "отговорно" дете са отгледали. Тая малката, сега заслужава да я водят и да я взимат от училище и на купон да не стъпи поне до 18-тия си рожден ден!
2
1
 
105
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мойта котка и тя такаходи ходи и си идва бременна
1
0
 
82
 
! Отговори
Аз преди 8 години
И цветето откъснато и саксийката счупена...