Точат сметките на ревнивци, докато хакват половинката

Недоверчив съпруг изгорял с 10 бона служебни пари
7
Точат сметките на ревнивци, докато хакват половинката
Снимка: Reuters, архив

Сметките на ревнивци, които искат да разбият профилите на половинките си в социалните мрежи и да ги изловят в евентуална изневяра се източват почти ежедневно у нас, пише в. "Монитор“. 

За тенденцията потвърдиха разследващите, които получават множество сигнали от ужилени.

Всичко започва с въвеждането на ключовата фраза "Как да хакна профил във фейсбук“ в някоя от популярните интернет търсачки.

Всяка заявка в Google например, свързана с хакване на Facebook, изкарва на първа страница редица сайтове – български и английски, които обещават неизбежен пробив в защитата на Facebook.

Никой от тези сайтове обаче не работи. Истинската им цел е недоброжелатели да получат достъп до данните на желаещия да проникне в нечий профил.

След като веднъж потребителят се съгласи да инсталира софтуера на компютъра си, с който евентуално да разбие набелязания профил, всичките му лични данни вече са достъпни за недоброжелателите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: googleFacebookсметки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А тези, които нямат фейсбук как можеш да ги разбереш дали кръшкат? Тогава значи тези мъже, трябва да крадат телефоните на половинките си или какво? Точно фейсбук разбива страшно много връзки без значение дали има изневяра или не, защото подозренията са много.
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кихането и любовта не могат да се скрият затова ако си наблюдателен много лесно можеш да чуеш или видиш дали половинката ти е кихнала
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За тази цел на компщтъра трябва да има лични данни. Нещо по-различно от кукита с парола за и-мейл и списък с последните посетени, пък били те и порно, сайтове.Има голяма разлика между това да пуснеш малуеър или червей на машината и това да ви я хакне някой - горе долу каквато е и разликата между писането на статии за уеб медия и програмирането.Освен това ми е интересно кои са тия множество подали сигнали, че са въвели Как да хакна профил във фейсбук... намерете друго интересно за съчинения
3
3
 
16
 
! Отговори
.... преди 8 години
така приятеля на моя приятелка разбра, че сме го обсъждали още преди на станат сериозни гаджета, че имал малка п..ка. беше много сконфузно, още ме е срам да го погледна, а пък на него не искам да знам какво му е.. ама кой го кара да рови... то по-добре да беше открил, че му изневерява, отколкото да прочете такива подигравки за себе си... така, че като тръгвате да ровите, трябва да сте сигурни, че сте готови психически за прочетеното.. а много хора не са!! за това - аз не ровя!
2
12
 
18
 
! Отговори
Запознат преди 8 години
Не си давайте парите - има ли фейсбук - 100 % е гарантирано че изневерява половинката ви! Ако няма -50% от жените кръшкат! Съвет приятелски - знайте че ви изневерява, но не се опитвайте да го разбирате и да се ловите -безсмисленно утежнява връзката! Живейте си добре и всеки да ходи да по...ебва навън -лошо няма!
1
0
 
43
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Толкова ли не може да разберете по поведението дали изневерява или не , ами опирате до facebook ??!!! От далече личи кога човек обича и кога не . Не се вързвайте на глупости , да го научавате особенно по такъв начин