Родителите на Благой: Не го наричаме убиец, прошка няма!

Какво му пречеше детето, пита се бащата на убитата Йорданка
Обновена: 7 яну 2016 16:03 | 7 яну 2016 16:00,
93
Родителите на Благой: Не го наричаме убиец, прошка няма!
Майката, братът и бащата на Благой; Снимка: Нова тв

Каква беше тая любов, та унищожи три живота? Такъв въпрос си задава майката на Благой, който уби семейството си в Пловдив. "Никога няма да ни мине. Мъката е неописуема", добави тя.

Дни преди трагедията, нищо в поведението на Благой не подсказвало, че се готви да застреля съпругата и дъщеря си. Дори на брат си не казал нищо. А пистолета купил във вечерта на убийството.

"Не мога да повярвам! Все още си мисля, че някой друг може да ги е застрелял", каза през сълзи пред Нова тв братът на Благой.

Първата и последната любов в живота на Благой била Йорданка. И я обичал до полуда. Бил силно привързан и към детето си.

"Не мога да допусна, че би посегнал на детето си. Трябва да е бил много объркан. Може да му е признала нещо много лошо", сподели бащата на Благой.

Още по темата

И допълни, че след като е научил за случилото се, е искал да сложи край на живота си. И все още мисли за това.
 
Според родителите му нещата между двойката още от началото не тръгнали гладко, тъй като Йорданка искала да води по-свободен начин на живот. Преди година се изнесли на квартира, но това не спасило брака им.

"Преди три месеца се прибра у дома в много тежко психологическо състояние и сподели, че са решили да се разделят. Казали си, че се разделят приятелски, че той ще дава всичко от себе си, ще плаща сметките, ще ги гледа", разказа почернената майка.

По думите й на Коледа обаче семейството решава да опита отново да се събере. И точно на Нова година идва разочарованието за Благой - разбира, че няма да празнуват заедно, защото Йорданка имала друг мъж до себе си. И тогава действал спонтанно.

"Ревност ли е или голяма любов, толкова много я е обичал, че не е искал да се раделят. За да постъпи така тя го е предизвикала", смята още майка му.

Близките на Йорданка обаче отричат тя да е имала друг мъж. "Това са клюки. Аз мисля, че има странична намеса. Дали пък някой не отиде да ги убие?", чуди се бабата на Йорданка Невена Шилева.
 
Бащата на убитата жена пък смята, че убийството е от ревност. "Сам да се беше ликвидирал! Какво му пречеше детето, това са невинни жертви", сподели той.

Другата баба, на която Йорданка е кръстена, цял ден целува снимките й. "Как не му се досвидя за детенцето. Беше толкова добра и хубава", плаче баба Йорданка.

Родителите на Благой не искат да го наричат убиец, но никога няма да му простят. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
УжасТ, тука всичките комплексари, дето не могат да си намерят нормална жена, си изливат мъката, псуват жената и велчаят убиеца.Просто некъв ужас.
66
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
има резон в това,днес хората да се женят, жените да раждат след 35.Ето,това мило момиче просто не е била готова за майка и съпруга.Искала е барове,дискотеки и мъже.За детето си има баби.Лошо няма.Всеки млад човек,трябва да опита от сладостите на живота.Но когато решиш да създаваш семейство и да възпитаваш дете,ти оставаш на заден план.Включително и сърбежите ти! Детето е по-важно от тях.Не може пред очите ба детето,завчера да си се апознала с новия,вчера да си легнала с него,днес ще живея с него
65
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 78. Браво. Най-точното определение. Разберете невинни няма.Невинно е само детето.
64
0
 
18
 
! Отговори
ПРЕДАТЕЛ ШИШЕВ! преди 8 години
МНОГО ТЪЖНА ИСТОРИЯ!МОЖЕ ЛИ И ДЕТЕТО ДА НЕ ПОЖАЛИ?ЛОША РАБОТА,ЛОША!АЗ СЪМ ГРОЗЕН И ПРОТИВЕН ДЕБЕЛАК И ПРЕДАТЕЛ НО НЯМА ДА НАПРАВЯ ЧАК ТАКАВА ЗЛИНА!САМО ИНТРИЖКИ МОГА ДА ПРАВЯ НО ТОВА ВЕЧЕ Е ЛОШО!
63
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Огнян Има Оги.Има мъже,които живеят за едната чест.Горкият *** е бил от тях. Затова я гръмнал,заради честа си.Друг щеше да каже-майната и на тази к.... Виж жена за едната чест да живее няма да намериш.От 9 дерета вода ще ти докара,за да ти докаже,че правилно е хойкала.
62
1
 
24
 
! Отговори
Yeti преди 8 години
Аман от "нормални" "моралисти", дето своята си *** не могат в ред да сложат а тръгнали на ряпата корен да сеят...
61
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо не го оправдава за тези действия този убиец. Нормално е на родителите да не им харесва да бъде наричан така, но той е такъв. Не е помислил на какъв ад ще остави роднините си.
60
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 72. Не си заслужава да я убият за това.Вдига се много шум.Може да ги хванат.Пълно е с изгладнели студентки,които с радост ще я заместят.
59
7
 
27
 
! Отговори
Огнян преди 8 години
Има хора които за едната чест живеят но много малко от вас ще го разберат...пари, власт и разврат това е сегашната реалност...и затова сте обречени...загивате бавно, мъчително и сигурно...
58
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Казали си, че се разделят приятелски, че той ще дава всичко от себе си, ще плаща сметките, ще ги гледа" Найс,а ! Той ще плаща сметките-тя ще ходи по дискотеки и по мъже. Дали да кажа на жената : Жено от утре-ти ще плащаш сметките.Аз ще пия и ходя на лов за малки пиленца.
57
20
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жените са страшно нещо.Когато бях студент една така ме беше омотала...Цяла година ходих като зомби,мислех и за самоубийство.Слава Богу потръгна ми в живота.Преодолях го,развих много успешен бизнес.Жените се лепят сега.Но си научих урока.Сега аз ги използвам.Само и единствено за с@@с.Като ми омръзне някоя-аут и следващата.Без обвързване,без чувства.Те си мислят-оправих си положението и в един момент остават с пръст в уста.Нека видят и другата страна на монетата.
56
3
 
24
 
! Отговори
pablo chiapella преди 8 години
Нелие редно да поговорят дасеразберат защто е трабвало да се стига до тук жената катокаже че него обича значи него обича защто несие тръгнал така мисля много луди хора има в тази българия нищто вече неме очудва
55
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива са нашите "манекенки" от село.Вчера свалила налъмите,днес вече-мадама.Че и любовник си хваща.Да не остане по назад от приятелките си,да не я мислят за задръстена. Абе виж се че още на прасе миришеш.Поне пощади достойнството на този,който те е измъкнал от ***.Прави го тайно,не го излагай пред хората.Вятър и мъгла.От жена ще чакаш съчувствие,разбиране и подкрепа.Не че той не е психо.Вместо един ях пердах и обратно на село,тръгнал да я трепе.Търкулнала се тенджерата-намерила си похлупак
54
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе гени, наследство, история. кво да се прави. турско-арабски манталитет.
53
11
 
22
 
! Отговори
Загадка преди 8 години
Как онзи човек е влязъл през прозореца?! Значи е бил отворен, притворен. Я се размърдайте и помислете кой е истинският убиец, а не бързайте да си измивате ръцете със съпруга!
52
10
 
20
 
! Отговори
мм преди 8 години
Тука само специалисти по семейни отношения. Хора с по едно дете (90% от българите) изобщо да не ми се изказват. Нито са наясно какво е семейство, нито какво е обич и уважение. В гарафа отчели се пред природата индивиди.
51
3
 
24
 
! Отговори
цб преди 8 години
а дали пък е било негово детето започвам да си мисля. Да му е казала,че не е негово, да е изперкал иии айде.. Любов не може да се изиква от никого. Млади хора са били естествено, че ще искат забавление. Детето не е вериги, оставаш си човек с нужда да разтовариш. За меркантилността на мъжете и жените в нащо село може цяла дипломна работа да се напише.
50
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Тъпанчев Защото съседа ти от третия етаж,не е взел акъла на бедния балама с познанията си по френски.
49
2
 
24
 
! Отговори
Game Over преди 8 години
Това било, онака било, филмът свърши.
48
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До дедо Ташунко Накрая май,дедовия ви ще се окаже прав.Нищо чудно,тази въобще да не е искала развод,а да е решила и с единия и с другия. И така да е от много време.В един хубав ден са се засекли на стълбите и... Стават такива работи.Евала дедо,опита си е опит.