Три-четири банди за грабежи имало в София

Нападателите, обрали банковия клон в "Люлин", избягали с джип
13
Три-четири банди за грабежи имало в София
Обирът в Люлин. Снимка: БулФото

Три или четири са престъпните банди в София, подобни на тази, обрала банковия клон в кв. "Люлин", съобщи Мирослав Данаилов от сектор "Грабежи" в Националната полиция пред БНР.

Още по темата

При бягството си след обира на банката нападателите са се блъснали с джипа си в камък, обясни още той.

Полицията продължава да издирва сив лъскав джип със затъмнени стъкла, с който са избягали мъжете, обрали банката. Бил паркиран на неестествено място – на поляната.

"Оттегля се през релсите и пак през тревните площи, много неестествено. Излиза на булеварда, който е много натоварен по това време", обяснява Данаилов.

Даже предизвиква леко ПТП, но с камък, а не с друг автомобил. Четири лица влизат в обекта, има и един шофьор, който не напуска автомобила, тоест общо са петима. Действат доста спокойно и хладнокръвно, така че аз считам, че имат предишни регистрации, допълни той.

Полицията подозира, че бандата, опитала да обере заложната къща в "Красна поляна", вероятно е извършител на въоръжен грабеж преди време пак в София. Тя е и единствената, която работи по този начин, без подготовка и специална техника, разказва Мирослав Данаилов.

"Това е единствената бригада, за която в момента мислим, че действа така в София и тя със сигурност няма дълго време да работи", обяснява той.

От МВР апелират към хората да бъдат внимателни и да подават сигнали, ако станат свидетели на съмнителни автомобили или на хора със съмнително поведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
МАГИ преди 8 години
До тихомир томов БРАВО! ТОЧНО КАЗАНО! ПЪРВО ДА ХВАНЕМ БАНДИТИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА , РИБАТА МИРИШЕ ОТКЪМ ГЛАВАТА, СХЕМАДЖЙЙТЕ СА ТАМ!НЕ НИ РАЗСЕЙВАЙТЕ С БАНКИТЕ! ХИЧ НЕ МИ ПУКА ЗА ТЯХ! ИСТИСКИТЕ ОБИРДЖИИ И МИЛИОНЕРИ СА В УПРАВЛЕНИЕТО, НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ МИСЛИ З А ХОРАТА! ЗАТОВА НЕЗНАМ ПРОСТО ДОКОГА ТОЯ НАРОД ЩЕ ТРАЕ............
8
3
 
6
 
! Отговори
тихомир томов преди 8 години
Едната банда върлува в Парламента , другата в министерски съвет , третата ги назначава във властта след одобрението на най-големия кръстник от Тел Авив ! Останалите са на свободна практика - каквото забършат .................
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
почти съм сигурен че в бандата има поне 1 ченге, нито стотинка за облечените в униформа дилъри и крадци!
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПТП с камък, камъка ли се оплака? Ясно е че ги знаете нали всички сте на хранилка от тях
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наръсете против таласъми,може и да помогне
4
2
 
14
 
! Отговори
протестиращ преди 8 години
Като ги заят тези няколко банди които вършеят по София кво чакат а не ги приберат или навярно чакат реормата в МВР.Преди 23 годл ми беше погромено жилището и бяха изнесени скъпи вещи предмети домакински уреди и всичко квото можело да се изнесе на стойност няколко десетки хиляди неденоминирани лева.Слава бога многократно реформиращата се родна полиция до ден днешен нямам вест .За по лесно срещу неизвестен извършител.След месец преписката приключва.Как да им имам вяра.
3
3
 
1
 
! Отговори
MUMUN преди 8 години
Zachto tezi koito sa ja sazdali neja podgotvjat i da i zakupja specialna tehnika.Nale te kato sazdateli vzemat komisionna?
2
5
 
29
 
! Отговори
Пъзел преди 8 години
Полицията апелирала...Да не би хората да вземат по 20 заплати и да си драпат топките...айде за 20 заплати да свършите и някаква работа! Ако хората ловят бандити за къв *** ни е полиция?!?!?Да са живи и здрави момчетата, следващия път 1 000 000 да откраднат от някоя банка !
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ги ли е Срам???АМАН. всичко започва да затъва... хората се превърнаха в Мрънкащи Маймуни.. и Аз така