Знам кой е виновникът! Говори братът на убиеца

Застреляните Петя и Дани били по пижами, Благой - облечен
7 яну 2016 09:00,
149
Знам кой е виновникът! Говори братът на убиеца
Снимка: архив, Булфото

5-годишната Петя Сапунджиева и майка ѝ Йорданка са били по пижами, когато Благой ги убил. Самият той не се съблякъл. Това доказва, че предварително е замислил да застреля семейството си, разкриха пред "24 часа" разследващите.

И трите жертви са загинали с куршум в слепоочието. Стрелецът е използвал 9-милиметров армейски пистолет "Валтер P38". Същото оръжие са носели служителите на тайната полиция в нацистка Германия - Гестапо, и висшите офицери от Вермахта.

Още по темата

Криминалистите все още не са открили как 35-годишният шофьор на камион, зареждащ бензиностанции с гориво, се е снабдил с пистолета. Предполага се, че го е купил от колекционер или от интернет сайт.

Основната версия е, че Благой е погубил дъщеричката си и съпругата заради предстоящ развод. Не е могъл да понесе мисълта, че семейството им ще се разпадне.

Все още не се знае дали е бил под влияние на алкохол или наркотици на 3 срещу 4 януари, когато се е разиграла трагедията в квартирата на Сапунджиеви на ул. "Асен Христофоров" в Пловдив.

Най-вероятно съпрузите са водели за пореден път разговор за брака си.

"Той много я обичаше, но Йорданка не му отвръщаше със същите чувства", коментира Иван Сапунджиев, брат на убиеца.

Мъжът е съсипан след ужасяващото двойно убийство и самоубийство. Той разказа, че Дани и Благой се запознали през 2008-а. Шофьорът бил луд по жена си. Накупил ѝ тоалети, тъй като нямала много дрехи, когато се оженили.

"Угаждаше ѝ за всичко. Пускаше я навсякъде - по банкети и срещи с приятели", твърди Иван. По думите му Петя била отгледана от баба си.

Иван Сапунджиев е категоричен, че не са имали финансови проблеми. Получавали добри заплати, нямали банкови заеми.

"Знам кой е виновникът, за да се стигне до трагедията, но няма да разкрия истината сега", добави Иван Сапунджиев. Той не е забелязал някакви тревожни промени в държанието на брат си. Няма представа как се е снабдил със стария армейски пистолет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
9
 
12
 
! Отговори
До 61 преди 8 години
До ХА-ХА-ХА !Нещо си се объркал.В България няма евроантлантическа система, а посткомунистическа реалност. При това, заради такива като теб.Отиди в Германия или Холандия и ще видиш демокрация и евроанталнтически ценности.Това, че тук селяни като теб си искат съвеЦка власт, да плющят кюфтета с ракия, да не работят и само да философстват, никой не ви виновен.
51
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко трябва да си ***, за да се гръмнеш!
50
4
 
14
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
С чиста съвест мога да кажа,че някои представители на нашия пол са пълни п...Ей го и този.Направил всичко това за някаква "красавица" изглеждаща като мила,закръглена дама около 40-те. Журналистите-сигурни ли сте,че въпросната "дама" е била на 29 ?
49
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я пък тоя нагъл психопат, явно е ъщият като брат си. Много я бил обичал и затова я убил, пък тя виновна, че не обичала болен мозък като него.
48
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може да има много причини и хора виновни са ситуцията, но един е натиснал спусъка!Прошка за детеубийци няма ни на небето ни на земята!
47
16
 
19
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Виновна е Системата ! Да същата - евроатлантическата система, които мнозина наричат Нов световен ред.Тя унищожи България и превърна българина в долнопробно животно уповаващо се на най-низки човешки страсти.Тя подмени ценностната ни система.Превърна България от една светска и бяла православна държава в ромско-ислямски катун.Ние българите не се чувстваме удобно в собствената си държава.И това е неоспорим факт !Затова идват изневерите, разводите, убийствата и ... изчезването на нацията ни.
46
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
53 ясно е, че си обратна резба, ама защо такава омраза към жените? Нали и *** е била жена, а може би съжеяваш, че не си син на гейове? За съжалене двойки като вас не могат да раждат все още, казват че в анадола пробват, аз си мисля че и за вас ще открият лек някой ден. Не тъжи.
45
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле при тези 50% на разводите ако всеки реши така да си "оправя" брака...
44
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички знаем кой е виновен.Не е ли очевидно?
43
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** разбира се, че тя го е предизвикала.Интересно, ако жена разбере, че мъжът й изневерява, и го застреля заедно с детето, пак форумните д**били ще я оправдаят?Естествено, че така ще стане. Тя милата не заслужава да и изневеряват, отритната. Сега какво ще прави с детето и т.н.Форумните веднага ще я защитят.
42
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 3 месеца ни сподели, че ще се разделят. Трябва да е станало нещо много страшно, да я е заварил с някой там. За да постъпи така, тя го е предизвикала, каза опечалената майка пред камерата на Нова телевизия. *** разбира се, че тя го е предизвикала.Интересно, ако жена разбере, че мъжът й изневерява, и го застреля заедно с детето, пак форумните д**били ще я оправдаят?Или за мъжът може да убива, за жената - не може да изневерява? Прости и ограничени ***.
41
0
 
21
 
! Отговори
прост преди 8 години
"Все още не се знае дали е бил под влияние на алкохол или наркотици..."Ами те го погребаха вече, кога ще разберат дали е били пиян?
40
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хленчете хленчете :)Жените обаче винаги имайте едно на ум. Винаги сте много хитри в схемите, интригите и манипулациите, докато на някой мъж не му дойде много... и схемите се обръщат с главата надоле. Накрая от играчка, става плачка.
39
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Знам кой е виновникът, но няма да разкрия сега" .... е на този явно му се дават още интервюта и отчаяно се натиска..
38
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"кога ще се отървем от арабското мислене?" То сега започва. Не виждаш ли какво става в Германия? Тепърва ще разберете какво е "арабско мислене", ако въобще могат да мислят тези ***.
37
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българинът, отново си показва простотията по форумита.На чужд гръб му е най-лесно да коментира.Гледах сутринта по Нова интервю с роднините.На момчето семейството, по мое мнение, доста примитивни хора, едва ли не изкарват съпругата, че не го е опбичала, както той нея..и един вид...накланяха везните и вината към нея.Но, ако е престъпление да спреш да обичаш някой, и то да се наказва със смърт? То цяла България да е мъртва.А и да се търсят скрити конспирации в случая, е съвсем безсмислено.
36
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МуслимВиж ся, при вас, муслимите, може и изобщо да не е прието жените да излизат сами от вкъщи, но да те светна, че на служебен банкет съпрузи/съпруги не се водят.
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Същото оръжие са носели служителите на тайната полиция в нацистка Германия - Гестапо, и висшите офицери от Вермахта."Браво! И сега след трагедия какво нацист от СС ли ще го изкарате. Няма скруполи таз журналистика бе.
34
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пускaл я някъде си, все едно тя е неговa добственост... Нaй- стрaшното е, че имa прекaлено много индивиди, които едеa ли не симпaтизирaт нa тоя. Когa ще се отървем от aрaбското мислене? Луди и *** пълно около нaс.A и дa, и aз знaм кой е виновен- виновни сa мaйкaтa и бaщaтa отгледaли този ***.
33
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Но да търсим логика у фашист, който има нацистко оръжие е трудно, да не казвам невъзможно."По-тъпо нещо не бях чел.Оръжието си е оръжие! Такова намерил - такова използвал. Ако беше намерил друго, друго щеше да използва!