Знам кой е виновникът! Говори братът на убиеца

Застреляните Петя и Дани били по пижами, Благой - облечен
7 яну 2016 09:00,
149
Знам кой е виновникът! Говори братът на убиеца
Снимка: архив, Булфото

5-годишната Петя Сапунджиева и майка ѝ Йорданка са били по пижами, когато Благой ги убил. Самият той не се съблякъл. Това доказва, че предварително е замислил да застреля семейството си, разкриха пред "24 часа" разследващите.

И трите жертви са загинали с куршум в слепоочието. Стрелецът е използвал 9-милиметров армейски пистолет "Валтер P38". Същото оръжие са носели служителите на тайната полиция в нацистка Германия - Гестапо, и висшите офицери от Вермахта.

Още по темата

Криминалистите все още не са открили как 35-годишният шофьор на камион, зареждащ бензиностанции с гориво, се е снабдил с пистолета. Предполага се, че го е купил от колекционер или от интернет сайт.

Основната версия е, че Благой е погубил дъщеричката си и съпругата заради предстоящ развод. Не е могъл да понесе мисълта, че семейството им ще се разпадне.

Все още не се знае дали е бил под влияние на алкохол или наркотици на 3 срещу 4 януари, когато се е разиграла трагедията в квартирата на Сапунджиеви на ул. "Асен Христофоров" в Пловдив.

Най-вероятно съпрузите са водели за пореден път разговор за брака си.

"Той много я обичаше, но Йорданка не му отвръщаше със същите чувства", коментира Иван Сапунджиев, брат на убиеца.

Мъжът е съсипан след ужасяващото двойно убийство и самоубийство. Той разказа, че Дани и Благой се запознали през 2008-а. Шофьорът бил луд по жена си. Накупил ѝ тоалети, тъй като нямала много дрехи, когато се оженили.

"Угаждаше ѝ за всичко. Пускаше я навсякъде - по банкети и срещи с приятели", твърди Иван. По думите му Петя била отгледана от баба си.

Иван Сапунджиев е категоричен, че не са имали финансови проблеми. Получавали добри заплати, нямали банкови заеми.

"Знам кой е виновникът, за да се стигне до трагедията, но няма да разкрия истината сега", добави Иван Сапунджиев. Той не е забелязал някакви тревожни промени в държанието на брат си. Няма представа как се е снабдил със стария армейски пистолет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЛУД С ПИСТОЛЕТ! Какво да очакваш? Всички жени са к**ви! Тоя е баси ***. Разбий и муцуната и я оставяй да си живее к**венския жалък живот. Гледай си детето и живота и това е. Все едно без тази не може да живее. Откачалник, ненормалник, психопат, ....
31
11
 
10
 
! Отговори
до 39 преди 8 години
Да бе, вие от старото поколение сте супер, затва държавата е на тоя хал, същите смотове сте и вие, от старото поколение, не се самозалъгвай, че си читава бройка, обратното е.
30
0
 
23
 
! Отговори
ЗЛОСТЪР ИСТИНАТА преди 8 години
Изключително ниЗки хора сте, да коментирате по такъв... вулгарен начин такава голяма трагедия! Славният български ген се е изродил до обикновенно овчедушие и селяндурщина!
29
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От коментарите до тук ясно си личи, че много от хората първо нямат никакви морални ценности и възпитание, имат кофти език и пошли разбирания за живота и най-лошото оправдават такова насилие. Кой ви знае вие на, какъв хал сте в личен план, вероятно с тези определения може да се обърнете към собствените си жени и деца. Жалко, че толкова прости хора станаха младите българи и ценностите им клонят към 0. Купувайте си хапчета да не свършат вашите семейства така и си използвайте главите за МИСЛЕНЕ.
28
29
 
3
 
! Отговори
Муслим преди 8 години
До ВарненкаИма сбъркано я, нормалните хора не пускат жените си сами по банкети.
27
8
 
1
 
! Отговори
до 31 преди 8 години
опааа, той баща ти вече бил покойник и червеите му изгризали очите бухахахахахахаххахах
26
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За жената отгледана от баба си вече придобихме представа що за стока е била. Но защо е убил детето? Това е драмата. Какво му е направило детето, че да мъсти и на него? Но да търсим логика у фашист, който има нацистко оръжие е трудно, да не казвам невъзможно.
25
7
 
19
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Тоя че е бил психопат е ясно. Като жена му е хойкала като мaстия, не му е оправдание да я убива. Оставя я да си хваща пътя и си взема детето и си го гледа. Не е начина това да им пръснеш черепите. И кво постигна? Нищо... да беше гръмнал само себе си като не иска да гледа как жена му си го слага на друго место, що трябваше и детето да убива. Психопат до N-та степен. А брат му да не се прави на луд ами да погледне реално на нещата,не да циври по телевизията. Брат му е *** и добре че се е гръмнал
24
23
 
2
 
! Отговори
1 преди 8 години
Проблема е, че с развода се обърква най- много неговия личен живот. Изобщо, щом е решила да се дели от мъжа си и да съсипва семейството си и неговия живот, в съда ще бъде тя виновна за развода. Но явно е била и плиткоумна и е мислила, че ще мине метър. Бащата явно е разбирал какво ще се случи след смърта на жена си и какво ги очаква дъщеря му и него и е решил да вземе съдбата в свои ръце и е преценил, че това е правилното решение за семейството му.
23
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нaблюдaтел, ясно е кой кaкво е шопaро.
22
7
 
2
 
! Отговори
до 29 преди 8 години
Ходи знаеш кво да правиш с майка си, жено, ти си утайката на обществото, разбери го това, нито си полезна за обществото, нито за себе си, тегли си въжето или стани донор и дари живот на истински качествени хора! Ти не ставаш, на дъното си, амеба!
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нaблюдaтел, имa лекрствa зa болесттa ти, лечение не, но поне може дa се държи под контрол. *** се прегледaй в диспaнсерa преди дa убиеш собствените си децa. Явно и нa тях не им е леко с същество кaто теб. A aко нямaш, ок препоръчвaм ти дa не прaвиш себеподобни.
20
2
 
19
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Браво на Днес.бг!!!До довечера искам да завъртите още 5 статии за самоубийството, през това време да вървят статии за сексуално посегателство на бежанците и в други чсти на Европа, няколко статии за най великият човек , който някога се е раждал на планетата Владимир Путин, плюс дтатии за това колко много прави българското павителство и не е дооценено от хората!Вече трябва да е пусната в световните медии и за арабските коялиции около Саудитска Арабия и Иран!Бог да пази България!Баладард!ЦРУ!!!
19
8
 
47
 
! Отговори
Варненка преди 8 години
"Пускал я навсякъде" ?!?!?! Той я бил пускал да излиза, моля ти се !!! Има нещо тотално сбъркано в балканската психика!!!
18
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига глупости бе хора. Някой от пишещите против нея познават ли я? Едва ли. Никъде никой не е казал, че е хоцкала по мъже. Но дори да приемем и тази версия, заслужава ли си да я убие? Дори и да приемем че заслужава, какво е виновна 5 годишната му дъщеря? Няма оправдание за този ненормалник. Просто сред нас е пълно с психопати, които цъкат като заредени бомби и не се знае в кой момент ще избухнат. Аз лично смятам, че жена му е усетила че е психопат и е решила да бяга от него и оня ги е избил.
17
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-голямата бръмчалка да е била, това ли е разрешението на въпроса, а да не споменаваме детенцето, то за какво е виновно?Вие тука тотално сте изперкали, за да оправдавате лудостта и зверството, което е извършил този човек, заради поведението на жена му!По тази логика, ако започнат да се стрелят съпрузите при такива проблеми в БГ никой жив няма да остане!
16
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нaблюдaтел, твоятa мaйкa явно е пaрче месо с дупкa между крaкaтa. Определено се е провaлилa с твоето възпитaние и точно товa докaзвa прaвотaтa нa твърдението ти зa нея. Явно и бaщa ти е бил клиент някaкъв. Горкия ти, не си виновен че си стaнaл тaкъв шопaр, a и явно с пaрaноиднa шизофрения.
15
2
 
4
 
! Отговори
Георги преди 8 години
до 18, аз така си му казвам защото не сме близки и сме се виждали 2-3 пъти :), Живеят на различни места
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Валтерите пп и п38 се намират по лесно от макаров и тт в българия това милицията ако не го знае значи грешни пари получават пп-то 7.65 запазен около 500 кинта п38 9мм отива на хилядарка и отгоре на пазара до 44 год. Полиция и армия са били с такива и още партизани от двата модела има около 1500 до 2000 броя наследени и внесени от бивша югославия
13
0
 
17
 
! Отговори
Луд преди 8 години
До ГеоргиА на братовчед ти брат му, на теб какъв ти е?