Знам кой е виновникът! Говори братът на убиеца

Застреляните Петя и Дани били по пижами, Благой - облечен
7 яну 2016 09:00,
149
Знам кой е виновникът! Говори братът на убиеца
Снимка: архив, Булфото

5-годишната Петя Сапунджиева и майка ѝ Йорданка са били по пижами, когато Благой ги убил. Самият той не се съблякъл. Това доказва, че предварително е замислил да застреля семейството си, разкриха пред "24 часа" разследващите.

И трите жертви са загинали с куршум в слепоочието. Стрелецът е използвал 9-милиметров армейски пистолет "Валтер P38". Същото оръжие са носели служителите на тайната полиция в нацистка Германия - Гестапо, и висшите офицери от Вермахта.

Още по темата

Криминалистите все още не са открили как 35-годишният шофьор на камион, зареждащ бензиностанции с гориво, се е снабдил с пистолета. Предполага се, че го е купил от колекционер или от интернет сайт.

Основната версия е, че Благой е погубил дъщеричката си и съпругата заради предстоящ развод. Не е могъл да понесе мисълта, че семейството им ще се разпадне.

Все още не се знае дали е бил под влияние на алкохол или наркотици на 3 срещу 4 януари, когато се е разиграла трагедията в квартирата на Сапунджиеви на ул. "Асен Христофоров" в Пловдив.

Най-вероятно съпрузите са водели за пореден път разговор за брака си.

"Той много я обичаше, но Йорданка не му отвръщаше със същите чувства", коментира Иван Сапунджиев, брат на убиеца.

Мъжът е съсипан след ужасяващото двойно убийство и самоубийство. Той разказа, че Дани и Благой се запознали през 2008-а. Шофьорът бил луд по жена си. Накупил ѝ тоалети, тъй като нямала много дрехи, когато се оженили.

"Угаждаше ѝ за всичко. Пускаше я навсякъде - по банкети и срещи с приятели", твърди Иван. По думите му Петя била отгледана от баба си.

Иван Сапунджиев е категоричен, че не са имали финансови проблеми. Получавали добри заплати, нямали банкови заеми.

"Знам кой е виновникът, за да се стигне до трагедията, но няма да разкрия истината сега", добави Иван Сапунджиев. Той не е забелязал някакви тревожни промени в държанието на брат си. Няма представа как се е снабдил със стария армейски пистолет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
8
 
! Отговори
do 15 преди 8 години
То глупост, ама дефакто си е масова реалност!
11
3
 
71
 
! Отговори
хайде стига... преди 8 години
..сте го оправдавали този ненормалник!!! жена му била еди каква си и за това дай да я убие, че и дете си да гръмне!??!?! свят, пълен с комплексари!!! разведи се и си живей живота, света не свършва с една жена!! аман от лабилни хора, които не могат да се справят с живота си и най-лесното е да се гръмнеш... като искаш умирай, ама защо убивай собственото си дете като куче?!?!? Побърка се този свят!
10
2
 
6
 
! Отговори
Чупакабра преди 8 години
Анонимен 6,От къще събра толкова простотия и глупос на едно място?
9
2
 
33
 
! Отговори
до 12 преди 8 години
Батко, като не ти е добре с жена ти, раздели се и ходи по други! Много пеНдерска работа ми се види да лъжеш, немъжко поведение!
8
22
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе това, че жената си е намерила любовник - няма лошо. Много жени го правят. Ама разумните така го правят, че мъжа им нито разбира, нито се чувства по-малко обичан. Обаче има и някой жени (като една бивша), тя като тръгне по чуждо и заповчва да вдига едни скандали без никаква причина. Ей тогава е гадно.. хем ти слага рога, хем ти трови живота. Аз заходя ли по-чуждо винаги после купувам подарачета на моята, глезя я.. ей така, да се чувства обичана. Трябва да има баланс. Вземеш ли, после даваш
7
1
 
21
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Не че е от особено значение, но пистолетът е Валтер П38, ако се изписва на български или Walther P38...Досадна грешка, но лесно може да се провери в интернет...Добрите журналисти изпипват статиите си докрай.
6
35
 
33
 
! Отговори
Наблюдетел преди 8 години
Изводът за всеки мъж е, че винаги трябва да има известна доза резерва към половинката си. Никога не трябва да се вярва безрезервно, повярвате ли, рискувате да бъдете прецакани и тогава психическото пропадане не ви мърда, а оттам пропадане и в обществото - пропиване, наркоманизиране, ходене по казина, а накрая ровене по кошовете, за което вече се налагат глоби! Не се оставяйте на тези парчета месо с дупки между краката да ви пропиляват живота! Винаги имайте едно на ум!
5
6
 
35
 
! Отговори
Станислав преди 8 години
До Анонимен99% си прав, но не е решение да я застреляш както и невинното детско човече, което ни най-малко има вина!!! То е трябвало да си изживее детството, да се усмихва, да играе, пее, въобще да има нормален човешки живот! Разведи се , вземи и всичко пък да се оправя както знае. Братът казва "знам виновника": виновника е бащата и майката, единия че ги застреля , а другия , че не се начесала..!
4
31
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз ше ви кажа кво се е случило: Шофьорът се е скъсвал от работа, не е отделял явно достатъчно време на жена си, която обаче я е сърбяла яко гъбата, в следствие от което се е начеклана на колеца, превърщайки съпруга си рогоносец. В последствие притежателката на гъбата решава да зареже шофьора за някой с по - престижна професия, примерно банкер и така се стига до крайния развой на събитуята. А човекът явно я е вдигнал от калта, направил я е човек, а накрая кво станА? ....
3
16
 
58
 
! Отговори
Георги преди 8 години
На братовчед ми брат му така се ожени за една.. прибра я буквално от улицата, майка му и баща му посъбраха от тук от там пари, купиха им един апартамент. И тоя също е шофьор на камион, угажда на жена си за какво ли не. Тя пък иначе е красавица. Той докато пътува с камионите, тя си вее байраците по дискотеките. Сега ще се развеждат и тя го гони от апартамента, който са купили родителите му :-). И то е едно добре момче.. сигурно се е изнесъл вече. В такава ситуация може и да не издържат нервите
2
9
 
16
 
! Отговори
мдааа преди 8 години
тука има нещо гнило,знам кой няма да кажа,,,,дааа да не е самият той в играта
1
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То и аз знам!Брат му!