Знам кой е виновникът! Говори братът на убиеца

Застреляните Петя и Дани били по пижами, Благой - облечен
7 яну 2016 09:00,
149
Знам кой е виновникът! Говори братът на убиеца
Снимка: архив, Булфото

5-годишната Петя Сапунджиева и майка ѝ Йорданка са били по пижами, когато Благой ги убил. Самият той не се съблякъл. Това доказва, че предварително е замислил да застреля семейството си, разкриха пред "24 часа" разследващите.

И трите жертви са загинали с куршум в слепоочието. Стрелецът е използвал 9-милиметров армейски пистолет "Валтер P38". Същото оръжие са носели служителите на тайната полиция в нацистка Германия - Гестапо, и висшите офицери от Вермахта.

Още по темата

Криминалистите все още не са открили как 35-годишният шофьор на камион, зареждащ бензиностанции с гориво, се е снабдил с пистолета. Предполага се, че го е купил от колекционер или от интернет сайт.

Основната версия е, че Благой е погубил дъщеричката си и съпругата заради предстоящ развод. Не е могъл да понесе мисълта, че семейството им ще се разпадне.

Все още не се знае дали е бил под влияние на алкохол или наркотици на 3 срещу 4 януари, когато се е разиграла трагедията в квартирата на Сапунджиеви на ул. "Асен Христофоров" в Пловдив.

Най-вероятно съпрузите са водели за пореден път разговор за брака си.

"Той много я обичаше, но Йорданка не му отвръщаше със същите чувства", коментира Иван Сапунджиев, брат на убиеца.

Мъжът е съсипан след ужасяващото двойно убийство и самоубийство. Той разказа, че Дани и Благой се запознали през 2008-а. Шофьорът бил луд по жена си. Накупил ѝ тоалети, тъй като нямала много дрехи, когато се оженили.

"Угаждаше ѝ за всичко. Пускаше я навсякъде - по банкети и срещи с приятели", твърди Иван. По думите му Петя била отгледана от баба си.

Иван Сапунджиев е категоричен, че не са имали финансови проблеми. Получавали добри заплати, нямали банкови заеми.

"Знам кой е виновникът, за да се стигне до трагедията, но няма да разкрия истината сега", добави Иван Сапунджиев. Той не е забелязал някакви тревожни промени в държанието на брат си. Няма представа как се е снабдил със стария армейски пистолет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
1
 
! Отговори
876 преди 8 години
Почивайте в мир на отишлите си от тази земя. Бог да дава сила на близкитр да преодолеят загубата и да продължат напред по някакъв начин.
111
12
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Нямала дрехи на газа,хваща си любовник после.Ако на беше особата и меркантилна нямаше да се захваща с Благой нямаше да се стигне до тук.Кой знае колко пари му е профукала и като за капак и рога му слага, че и с малко дете.Не малко хора биха откачили тотално при такъв развой на събитията.Мислете много преди да си избирате жена!!!!!!!!!!
110
3
 
17
 
! Отговори
ме преди 8 години
Ооо, накупил и тоалети, това ли му дава правото да я убие? Да убие невръстно детенце? Как не ги е срам роднините му, не стига че е извършил нещо толкова отвратително, а чак и да хвърлят вината върху нея. Ми каквото ще да е, бе, ако ще да отваря краката буквално за всеки срещнат, има си законен и нормален начин да се разделиш. Да посегнеш да убиеш някого, щото много си го обичал е най-гнусното нещо на света. Това любов ли е? Любовта създава. Любовта отглежда и подпомага. Тоя е убиец!
109
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** той бил много ларж, бе - бил я пускал по банкети и срещи с приятели! То направо да му пляскаме, че не е сложил бурката. Учудващо е колко много хора намират извинение за постъпката на един убиец, даже някои "по-либерални" казват - майната на жената, ама защо и детето? Сякаш нейният живот нищо не значи??
108
2
 
20
 
! Отговори
Крив макарон преди 8 години
Кой е виновния ли ? Виновен е ЕГОИЗМА НА ЕДИН *** !!!!
107
6
 
11
 
! Отговори
123 преди 8 години
като чета това което си написал ти си най близко до истината изхождам от опита на моя син той така вдигна от калта една направи я човек тя имаше две деца от двама различни чма то шило в торба стой ли дамата като си стъпи на краката взе че забягна в чужбина децата поне занесе на майка си така се отървахме от любителката на портфейли
106
2
 
35
 
! Отговори
Бог да прости преди 8 години
Колкото и да е уж нормален пред хората, колкото и да успява да се представи добре в началото, при едно близко съжителство е трудно да не се почувства психопатското отклонение у мъж, способен на детеубийство. Може да е явно, може да е само усещане за неясна заплаха, но едва ли може да се укрие от съпругата. Никоя майка няма да изложи детето си на такава опасност и да живее с такъв човек. Жената се е опитала да се отдели от него без да вдига много шум, но не е успяла. Горкото детенце.
105
1
 
20
 
! Отговори
Кой виновен преди 8 години
Еми, братко, навярно ДЕТЕТО е виновно. Нали?Бог да прости убитите. Да почиват в мир.
104
1
 
53
 
! Отговори
Изрод преди 8 години
Как ще убиеш детето си бе Изр...Д, как бе, на 5 години детенце, твоя кръв. Като искаш се самоубивай и си отивай, как ще погубиш детето си бе м. алоумник!
103
0
 
19
 
! Отговори
Мария преди 8 години
До Анонимен 116 - Това е абсолютно вярно, обаче от психологическа гледна точка не винаги! За съжаление при повечето хора нещата седят така: ако един мъж изкарва по-малко пари от жена си, се чувства по-малко мъж, и от отделно ако една жена изкарва повече пари понякога е способна дори и подсъзнателно да смачка мъжа си!Да,естествено,че смисъла хората да са заедно е да споделят лошото и хубавото,само че ни винаги психиката ни е готова на това и да оцелее,което се дължи на неразвитите ни личности
102
1
 
38
 
! Отговори
Мария преди 8 години
До Анонимен - Абе хора, спрете с тия чувства! Колко и да обичаш някого, това не ти дава правото да го убиеш! Като не ти отвръщат със също, намираш начин и сили да го преодолееш! По дяволите не е била единствената жена света, както и той единствения мъж! Нямаш ли силите да преодолееш подобно нещо и да продължиш напред, нямаш ли усещането, че най-важния човек за собственото си оцеляване си ти самия и ако имаш дете - то, си психопат, който има определено един или повече личностни проблеми!
101
5
 
7
 
! Отговори
Мария преди 8 години
До Анонимен 110 - А и ако предположим, че един мъж изкарва 300 лв. а жена му 1500 лв, как точно виждаш варианта навсякъде той да плаща? Казва на жена си "скъпа, изтегли ми 1000 лв. от заплата си, за да мога аз да плащам навсякъде, че да се чувствам мъж!" Не мисля, че има мъж, който би могъл от това да се чувства добре! Може и да греша разбира се, но и на мен като жена не би ми било ок да искам пари от мъжа си, за обратно пък съвсем си мисля, че не е ок!
100
6
 
4
 
! Отговори
Мария преди 8 години
До Анонимен 101 - то звучи прекрасно, но не съм виждала много мъже, които да успяват да се самосъхранят и да запазят държанието и тежестта си на МЪЖ в такава ситуация, за което може би и жените са виновни! Но съм твърдо убедена, че нуждата мъжете да се чувстват по-значими, с повече тежест в отношенията се обуславя най-вече от еволюционна гледна точка и е важно един мъж да усеща, че носи храната и че храни семейството, че главата на семейството му! Мисля, че няма мъж, за когото да не е важно!
99
3
 
8
 
! Отговори
Мария преди 8 години
До Анонимен 107 - Нямам идея!Казвам го с мисълта,че това семейство ми е близко и знам въпросният мъж колко беше започнал да се комплексира,защото жената изкарваше доста повече пари от него и той не можеше да приеме факта,че не той,а тя издържаше семейството,което му тежеше!За нея в същото време нямаше проблем!Просто той не се чувстваше ок и реши че за да чувства трябва да е равностоен като знае че финансово семействотото му зависи от него, което е важно за всеки мъж, поне така си мисля!
98
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако си решил да се обвържеш с някого,то е защото го приемаш с всичките му недостатъци и положителни черти.В едно семейство доходите са общи, независимо кой допринася повече.Причини,за да се оправдае дадена постъпка - бол.Няма нещо,което да оправада убийството.Факт е,че този брак е приключил преди престъплението.За един крах на връзка са виновни и двамата участници в нея.С какво обаче е виновно детето?Има по-цивилизовани начини за разрешаване на проблеми.Не подкрепям убийството като такъв.
97
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Мария Доколкото разбирам,това семейство се е запазило,защото мъжът се амбицирал и станал бизнесмен.Ако беше останал сервитьор,какво трябваше да стане? Питам за твоето мнение?
96
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До мм Приоритетите на мъжът са 1.Детето. 2.Родителите. 3.Парите.4.Съпругата.Приоритет на жените 1.Лесен живот/включващ не само пари,но и всичко което те носят/.2.Лесен живот.3 Лесен живот.4.Лесен живот. Детето е инструмент за постигане на целите.
95
1
 
14
 
! Отговори
Мария преди 8 години
До мм - За съжаление сестра ти е права!В живота си имам не един пример,че когато жената изпреварва мъжа си в което и да е отношение, той започва да се чувства дискомфортно, комплексира се и тн.Познавам един мъж обаче,който докато жена му изкарваше 2500 лв. заплата, а той беше сервитьор,пое нещата в свои ръце и успя макар и много трудно да си направи печеливш бизнес!Намери начин да се почувства мъж,не я уби! Би било хубаво, ако когато хората имат проблем заедно да намерят решение,не да се трепят!
94
1
 
16
 
! Отговори
Мария преди 8 години
Значение кой с кого се е е*ал и кой кого обичал вече никакво няма. Може би щеше да има в съда при развод, както правят нормалните хора - като имат проблеми, развеждат се, единия взима детето и толкова.Всеки, който оправдава убийството на когото и да е било, още повече пък на дете,е не по-малко психопат от извършителя!Жени к*р*и,ясно има много,но това само по себе си никого не е убило!Ревността и психопатията обаче са!Това, че партньора ти не става, не те оправдава да го убиеш, камо ли детето си
93
1
 
24
 
! Отговори
Обява преди 8 години
Търся си съпруга.Изисквания : Да е млада,да има тяло на манекенка.Да прави страхотен с***к***с.Да ми разрешава да ходя по други жени.Да не ме пита къде изчезвам с дни.Да взима поне 2000 лв и да плаща всички сметки.Аз да си седя в къщи и да гледам мачове и да се напивам с апапите всяка вечер в местната пивница.Да готви,чисти,пере.Да гледа децата. В замяна предлагам: мъж с коремче,изглеждащ с 10 г. по-възрастен.Не мога да сменя и една крушка. При интерес тел : ХХХХХХХХХХ