Дай, бабо, 10 бона да хванем ало измамничка!

72-годишната се простила и със златни накити, не само с пари
19
Дай, бабо, 10 бона да хванем ало измамничка!
Снимка: Булфото, архив

10 000 лева даде 72-годишна жена от Добрич на телефонни измамници.

Първо на бабата се обадила жена, която казала, че е дъщеря й. Веднага след това обаче й позвънил мъж, представил се за старшина Тодоров от полицията и я излъгал, че трябва да даде парите, за да бъде хваната телефонната измамничка, с която говорила по-рано.

Бабата се полъгала и хвърлила пачката от 10 000 лева заедно със златни накити от балкона на жилището си.

Заради това не може да посочи и лицето, което ги е взело.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
до 17 чудо преди 8 години
За да позвънят на някой измамниците, то проверяват какъв и дали има пари. А тази жена може да е получила от реституцията имоти да ги дава под наем и да си получава хилядарката на месец. До сега според писаното не помня да са попадали на човек който да им каже че няма пари и да не им даде.
17
0
 
7
 
! Отговори
Чудо, бг милионеро преди 8 години
Как бедният бг пенсионер мята с лека ръка хилядарки от тераси и прочие, като реве че няма пари, малка му е пенсията и т.н., чудно икономическо явление?!?
16
0
 
7
 
! Отговори
Коста Куртев преди 8 години
Поредните 10 бона директна инвестиция в икономиата na BG. Вместоя да стоят в буpкaн банк, сега много хора ще си ги разпределят и ще напраяв оборот по кръчми, магазини и ротативки, бaкшиши , таксита и т.н, защото не вярвам при крадците парите да се застояват дълго.
15
0
 
11
 
! Отговори
Blago преди 8 години
14, Както казва 15, има такива, които реват, че не могат хляб да си купят, но има и такива, които са работили цял живот и получават поносима пенсия.Моите родители работят от навършване на пълнолетие и ще взимат общо толкова, че да могат да си плащат сметките и да живеят с различна храна от хляб и сол.Въпреки това, и Вие ще се пенсионирате някой ден. Дали ще Ви е приятно да взимате 200-300лв, докато ром без ден стаж, взима повече помощи?
14
0
 
4
 
! Отговори
14ти преди 8 години
толкова и не може да се сетиш, че има и такива и онакива.
13
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз нямам нищо против да си заделят пари и да спестяват, за да има какво да мятат от прозорецаДразни ме това как непрекъснато реват и лъжат, че гладни, живеят от помощи, броят стотинките за хлебец, а всъщност кътат пачки хилядарки под дюшека и лъжат кат дърти че нямат нищо
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много доверчива тази баба, ей! Явно смята, че полицаите са толкова добри, че направо са екстрасенси.Не мога да я виня жената, обаче. Работила е и е живяла в едно друго време, през което полицаите наистина са си вършили работата.
11
2
 
15
 
! Отговори
Благо преди 8 години
До 75Съгласен съм, но това не означава, че трябва да се злобее срещу тях.Такова им е мисленето.Всеки си заделя пари за черни дни. Дали за погребението си, дали случайно да не се случи нещо на децата им. Не им дръжте сметка на парите. Не е правилно.Всеки знае сам за себе си, за какво изкарва пари. Аз може да чупя и по 5 бона и да не мога да заделя една стотинка, тази жена може цял живот да е заделяла по 15лв и да ги е събрала.
10
6
 
11
 
! Отговори
тх преди 8 години
комунизма ги направи пещерняци - учат до 4-то отделение (4ти клас) и после цял живот готвене, спане, компоти.....откъде да дойдат тези ГЪНКИ в мозъка, които да и попречат да хвърля пари през прозореца??
9
1
 
22
 
! Отговори
75 преди 8 години
До Blago Благо,българите изпадаме от едната крайност в другата. Естествено,че е глупаво да си харчиш до стотинка заплата за телефончета и парцалки. Ама на 72 г,за къде ще пестиш.Не става дума за прахосничество.Ама пусни си печката или климатика.Вземи си нещо хубаво за ядене.Всеки ден може да ти е последен.После внуците ще ти пръснат парите за глупостите за които говорихме.
8
2
 
13
 
! Отговори
75 преди 8 години
Имала бол пари-дала.
7
7
 
12
 
! Отговори
Blago преди 8 години
#1, 2, 3,Дано и на вас ви спрат пенсиите, щом се огледахте в заделените за лоши дни пари на жената!За разлика от вас, където си пилеете парите за нови телефончета, дрешки и салфетки по кръчмите, тези хора са научени да пестят!
6
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
те дъртите че са изкукуригали е ясновъпроса е откъде имат толкова много пари, като вечно се оплакват че гладни
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Купува се на бабека телефон с дисплей,набива и се в главата че след позвъняването да си сложи очилата и да киризи дисплея.Види ли "Скрит номер" никога да не вдига слушалката!
4
3
 
20
 
! Отговори
Ох, преди 8 години
всеки път си викам какви са тия изкукуригали бабички, ама после се сещам за моята баба.. на определена възраст почват да не осъзнават какво и защо го правят. Тя беше дала на един съсед да и изоре градината цялата си храна от хладилника за 1 седмица, покупки за 20 лв от магазина. Беше останала без пукнат лев и трябваше да доплащаме на този "мил" съсед още 20 лв за труда, защото той си иска парите, нищо, че е взел от баба ми и другите неща.. та мисълта ми е, че един ден и ние ще изкукаме така...
3
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Населението им 42 милиарда спестявания в банки и още толкова под дюшеции пак реват че бедни били
2
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
как се събират 10 бона от пенсия? Бойкооо намалявай пенсиите, явно са много големи
1
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крайно време е да им се спрат пенсиите на такива пенсионери, като тази бабавсички плащаме осигуровки за да има пенсии за пенсионерите, а те ги хвърлят през прозорецасрамота