Гневна майка нахълта в час, наби учителка

Жената била недоволна от грижите за детето й
8 яну 2016 11:14,
114
Гневна майка нахълта в час, наби учителка
Снимка: архив Булфото

Ядосана майка влезе в час в училище в Севлиево и нанесе побой над учителката. За юмручната разправия съобщиха от полицията.

Драмата се разиграла на 6 януари преди обяд. Майката влязла в класната стая, скарала се с учителката и й нанесла удари с ръка по лицето и тялото.

Към 10:30 часа в училището пристигнали полицаи, за да спрат боя между 26-годишната майка и учителката, съобщи "Дарик".

Работата по цялостното изясняване и документиране на случая продължава, заведена е преписка. След окомплектоване, материалите ще бъдат изпратени на РП-Севлиево.

Според работещите в училището майката била недоволна от грижите, които са положени за физическия комфорт на детето й. Учителката от своя страна споделила с колеги, че ще търси правата си по съдебен ред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такси и само платено обучение за ромчетата и който прави проблеми и от българчетата незабавно изключване и платено начално и средно образование.
52
22
 
4
 
! Отговори
Родител преди 8 години
За съжаление учителят на новото време не е учител. Това е търгаш. Кои влизат начална училищна педагогика - тези, които не са влезли желаната специалност. Т.е нереализиралите се, двойкаджиите. Язък за децата.
51
2
 
42
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Така, да направим проста сметка, майката е на 26г, детето не се споменава в кой клас е, на да приемем че е в 1-ви, т.е. на 7г. Това значи, че майката е била на 19 когато го е родила. Като вземем предвид, че нормалните български момичета на 19 са още ученички, а и трудно се навиват вече да раждат преди 25!!!
50
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жули како Кино , малко и е на учителката ......
49
3
 
18
 
! Отговори
циника преди 8 години
я кажете, интернет "специалисти", има ли професионално съсловие в България, което да удовлетворява високите ви критерии за професионалност. Защото аз не знам да се е появила статия, свързана с която и да било професия и след това да не следва един варел с помия, излята от иначе перфектните в своите професии коментатори:)
48
4
 
9
 
! Отговори
Ха, ха, ха, ха, .... преди 8 години
До АнонименВъзпитанието не е част от работата на учителя!Ха, ха, ха, ха, ха, ха ,.............
47
6
 
29
 
! Отговори
Мари преди 8 години
Не им завиждам на учителите, каквато майката, такова е и детето!!! Ясно е какво е домашното възпитание!!!
46
16
 
4
 
! Отговори
ойе преди 8 години
А така, одобрявам такъв тип абсолютно точна обратна връзка от страна на родителите към учители,,,,,,другия път бащата да заповяда!
45
3
 
29
 
! Отговори
Много тъпи са тия... преди 8 години
Всички които псуват учителите са лош материал и цър.вули.....Децата им са същите като тях и свършват в черната хроника или криминалната ...я катастрофа,я пребили някой ,я откраднали нещо и ги осъдили...пълно е с такава млада ***.
44
4
 
3
 
! Отговори
fiko преди 8 години
Karma.Po komunizma daskalite bieha mlateha unijavaha .Nai-prostite selyanduri stavaha daskali.V nashia klas vrazvaha liavata raka na edno momche da ne pishe s neya.
43
12
 
5
 
! Отговори
Ха, ха, ха, ха, .... преди 8 години
И още нещо в допълнение с казаното от мен ..... щом тези "учители" не могат да обучават децата ни с любов , внимание и търпение, КАКВО ПРАВЯТ ПРИ ДЕЦАТА НИ ????
42
16
 
4
 
! Отговори
Ха, ха, ха, ха, .... преди 8 години
Вижте един по-долу какво пише - Като знам учениците какви зомбирани iдиотi не си струва усилието да ходят на училище.Ами зомбирани ще са, ..... като влизат при зомбита учители, какви да са ?ДЕТЕ СЕ УЧИ И ВЪЗПИТАВА С ЛЮБОВ, ВНИМАНИЕ И ТЪРПЕНИЕ !!! А колко учители са такива ???
41
5
 
17
 
! Отговори
kloi преди 8 години
Е в такава държава, в която няма правила, всичко е възможно! Щото ако е другаде никой не може даже да припари до класната стая. Явно тая майка пуска на охраната или портиера. Я КАКЪВ ПРИМЕР! А като внушим на малките ***, че може и без правила , оооо....чакай тогава дати спрат на пешеходна пътека ил да спазват ЗДП!
40
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 41Възпитанието не е част от работата на учителя!- - - Ти пък какъв си бе ? Кой тук говори за възпитание ? И каква е връзката на възпитанието с обучението ??? Всъщност има ! Невъзпитаната учителка ще направи лудо детето ти, пред другите деца, и ще му срине самочувствието и достоиндтвото, за това че то неможе да възприеме неправилния и начин на предаване на знания от същата тази учителка ?
39
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 39Не си играй с думите бе, и не се прави на интересен ! Детето неполучавало внимание ??? И не се крийте зад деца с проблеми, знаем че има и такива, но това си личи и никой тук не говори за такива ! И не ми говори за учители които заради собствената си неспособност да работят с деца прехвърлят вината на децата ни ! Пълно е с такива в училищата !!! Да не ти казвам пък какъв рекет е точно от тия учители .... търсят мек родител и ела да видиш ....
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пие ментета...спирт..антифриз , пуши всичко що гори, псува като пиян матрос, 6иба и го 6ибат навсякъде ... що е то? Български ученик.
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
38, както и 60% от всички останали професии са също по сайтовете:)
36
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Възпитанието не е част от работата на учителя! Това си е задължение родителите. Училището е да дава знания, че да може тези олигофренчета да могат да имат някакво бъдеще и евентуално работа... хъ хъАко бях учител, щях да им дръпна едно възпитание на децатата и на родителите. Всички знаем биещите родители от коя част на малцинствената група са
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 35А ако учителката е *** като дъска, въпреки че е "учила" за такава, и не може да работи с деца и да им предаде знания както трябва ???? Трябва ли да тормозя детето си че тя е такава ???
34
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
33, ами то е ясно тогава защо детето е "лошо". Липсата на внимание в семейството е причина за натрупване на неудовлетворености и комплекси, които се трансформират в непослушание на публични места. Всъщност "лошотията" е израз именно на това - търсене на внимание. Какво са виновни учителките, че родителите считат за достатъчен ангажимента им с изхранването на децата си?