Гневна майка нахълта в час, наби учителка

Жената била недоволна от грижите за детето й
8 яну 2016 11:14,
114
Гневна майка нахълта в час, наби учителка
Снимка: архив Булфото

Ядосана майка влезе в час в училище в Севлиево и нанесе побой над учителката. За юмручната разправия съобщиха от полицията.

Драмата се разиграла на 6 януари преди обяд. Майката влязла в класната стая, скарала се с учителката и й нанесла удари с ръка по лицето и тялото.

Към 10:30 часа в училището пристигнали полицаи, за да спрат боя между 26-годишната майка и учителката, съобщи "Дарик".

Работата по цялостното изясняване и документиране на случая продължава, заведена е преписка. След окомплектоване, материалите ще бъдат изпратени на РП-Севлиево.

Според работещите в училището майката била недоволна от грижите, които са положени за физическия комфорт на детето й. Учителката от своя страна споделила с колеги, че ще търси правата си по съдебен ред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И къде е зяпала охраната?То някоя луда може и картечница да внесе в училището.Коя фирма охранява там?
72
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обикновено такова поведение имат ц...иганките.В час ми влизат за да се саморазправят с ученици,да дадат на детето си пари за закуска или носят самите закуски.Ако не им позволиш те псува,влиза и докато не си свърши това за което е дошъл/дошла/ вдига скандали и те благославя да девето коляно!И това за 625 лв. месечно възнаграждение! заплата мечта за 14 часов работен ден,включващ подготовка,проверка на писмени работи,попълване на различни документи,с една дума благодат.Но това е нашето призвание!
71
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До BerlinВ Германия се случват още по-големи простотии. В берлинските квартали Нойкьолн и Кройцберг учениците от турски и арабски произход, които са мнозинство в тамошните училища спукват от бой германските си връстници ей така за кеф. А германската катастрофа предизвикана от Хитлер ще е нищо в сравнение с ислямизирането и унищожаването на фатърланда, към което я води Меркел. Хитлер съсипа Германия и Европа, а Меркел освен родината си и ЕС ще съсипе и християнството, което е светлината на света
70
0
 
0
 
! Отговори
бб преди 8 години
През голямото междучасие малките ученици си играли в снега на двора и дъщерята на насилницата позвънила по джиесема на майка си, за да каже, че краката й са мокри, пише "24 часа". Майката настояла детето да помоли госпожата да го освободи от час, за да си смени вкъщи мокрите чорапи и обувки.Второкласничката така и направила, но педагожката Калоянова отказала да я пусне, защото вече била натрупала доста отсъствия. Според директора на училището Тома Томев, момиченцето било преобуто с държаните в шкафчетата в класната стая екипи и гуменки за физическо и било преместено близко до парното, за д
69
4
 
1
 
! Отговори
До ЕЛЕНА № 80 преди 8 години
Елена, Вашата висока диплома трябваше да Ви осигури и знания за елементарни пунктуационни правила и затова имам сериозни подозрения, че е получена в някое градче от селски тип. Българският учител не е това, което трябва да бъде. Българският учител е продажен, некомпетентен, флиртуващ с по-заможните родители. Обременен също от своето мизерно житие-битие...
68
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мамата да отива в Сливенския при другарките си от етноса, е келе6чето в някое ТВУ да му осигурят физически комфорт....
67
1
 
2
 
! Отговори
HIGHLY SKILLED JOB преди 8 години
До Анонимен 14"Taka e kato mines po HIGHLY SKILLED JOB putekata..."интересно каква е тази "HIGHLY SKILLED JOB", след като не знаеш, че кирилицата е настройка на ОС-а. Всеки ОС има такава настройка, така че не приемам оправданието ти. След като не знаеш това, мога само да си представя какъв е тоз "HIGHLY SKILLED JOB". Оправданието ти е безпочвено, както и коментарите ти.
66
0
 
10
 
! Отговори
Виракоча преди 8 години
То не е зле и един сигнал до социалните за проверка на това в какви условия се отглежда детето. Във всеки случай сме свидетели на неадекватно поведение на майката, което едва ли има само една проява.Бих посъветвал и останалите родители да обвинят побойничката в морален тормоз над децата им. Те са ги изпратили в училище да учат, а не да ги стряскат агресивни майки и да гледат побои. Всеки психолог може да им издаде документ за нанесена психическа травма - и мамата на съд и да им плаща.
65
5
 
7
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
Това в Германия е невъзможно да се случи. Все пак тук не е държава на селяци и чалгари - мутробарокаджии.
64
0
 
2
 
! Отговори
Елена преди 8 години
До Анонимен 63:И как предлагаш да се изчисти?Надявам се не да няма учители!
63
0
 
7
 
! Отговори
1001 преди 8 години
До малартВ днешно време сте прав да питате. Но когато аз бях ученичка, училищата, както и много други обществени сгради, зееха разтворени, без бодигардове и пропускателен режим, но не съм чула някой да посяга на учител.
62
0
 
4
 
! Отговори
Eлена преди 8 години
До Родител 70:Ха,ха,ха,.....аз исках и кандидатствах само НУП,с диплом 5,85.Интересно "вие" в какво сте се реализирали и с каква диплома?Аз не мога да говоря за други професии,защото не съм в"кюпа"и поради тази причина, да не правя смешни изказвания.НУП-Начална училищна педагогика(знам,че сте"наясно",но за всеки случай...)
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименДоста добър пример даваш колко са важни добрите учители. Прости родители учат децата си на простите си ценности които са изградени на поп-фолк тексове и на бързи и яростни. Учител е залязваща професия и вината не е в тях а в подобни родители какъвто предполагам че си и ти.
60
0
 
9
 
! Отговори
маларт преди 8 години
Аз бих попитал има ли охрана това училище и дали тя си е вършила работата по пропускателния режим в сградата?
59
0
 
3
 
! Отговори
маларт преди 8 години
76ти - това че родителите ти не са те научили на уважение към никого(сигурно и към самите тях) не ти дава право да генералилизираш и да хулиш всички
58
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
UCITELITE SA STADO NEKADARNIZI,GLUPAVA PAPLAC.TE SA VINOVNI ZA VISOKATA PRESTAPNOST SRED DEZATA.DAVAT CASTNI UROZI,A NE PLASHTAT EDIN LEV DANAZI.ETO ZATOVA SA UCITELI PRESTAPNIZI.
57
0
 
24
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Като чета коментарите,страх ме хваща от простия българин! В днешно време учителят трябва да е вълшебник,магьосник или бог,за да удовлетвори всички високи изисквания на съвременния родител и на недоносчето му. Как да учиш и да възпитаваш деца,които нямат никаква култура, елементарно домашно възпитание, не изпълняват задълженията си, не съблюдават изискванията и правилата в училище и преди това в къщи са подковани,че учителите са некадърни, прости и т. н. и т. н. Пази , БОЖЕ !
56
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво и е виновна даскалицата ? майката да си превъзпита лигавето което е създала.
55
0
 
9
 
! Отговори
Shark преди 8 години
И ЗАЩО, ПИТАМ АЗ, СТЕ ИЗТРИЛИ ПОСЛЕДНОТО МИ ИЗРЕЧЕНИЕ В КОМЕНТАРА. ЗАЩО ПРЕИНАЧАВАТЕ СМИСЪЛА НА ДУМИТЕ НИ???? АМИ ИМА ЗНАЧЕНИЕ И ТОВА ОТ КАКЪВ ЕТ.НОС Е ЖЕНАТА, ДА, ИМА!!! И ИМА ЗНАЧЕНИЕ КАК Е ВЪЗПИТАНА В КЪЩИ И КАК ЩЕ ВЪЗПИТАВА И ТОВА ДЕТЕ, А ТОЗИ ЕТ.НОС ГИ ВЪЗПИТАВАТ ДА БЪДАТ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!
54
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В случая няма никакво значение колко компетентна е учителката, има ли вина за нещо или не и тем подобни! Единственото важно в случая, е че са нарушени основни закони на страната - нямаш право да нахлуваш на ничие работно място и да биеш, защото си недоволен! Ако има основание, подава се жалба. На мен ми се струва, че това е поредната мур"ава "загрижена" майка, която след като е яла пердаха в къщи, се чуди на кого да си излее агресията.