Убиецът е Благой, стрелял от упор в Петя и Йорданка

Експертизата: Единствено той е стрелял
Обновена: 8 яну 2016 15:49 | 8 яну 2016 15:30, Анисия Иванова
106
Убиецът е Благой, стрелял от упор в Петя и Йорданка
Снимка: Facebook

Благой е стрелял от упор в съпругата си Йорданка и 5-годишната си дъщеря Петя в Пловдив, сочи заключението на химическата експертиза по делото за смъртта на тричленното семейство.

Барутни частици са открити единствено по неговите ръце, съобщиха от Апелативната прокуратура в Пловдив. Такива са установени и по входните рани на тримата починали.

Кървавата драма се разигра на 5 януари в Пловдив. Труповете на тримата бяха открити в апартамент в "Кючук Париж".

Още по темата

5-годишната Петя Сапунджиева и майка ѝ Йорданка са били по пижами, когато Благой ги е убил в съня им в 5:30 часа сутринта. Самият той не се съблякъл. Трите жертви са загинали с куршум в слепоочието, а изстрелите са от пистолет "Валтер P38" от Втората световна война.

Водещата версия на криминалистите е, че убийството е заради отказа на 29-годишната жена, семейството да се събере. Съпрузите са били пред развод и от три месеца живеели отделно. Двамата се виждали заради дъщеричката си, а скандалите между тях били чести.

Според съседите Благой не бил агресивен, винаги поздравявал и бил усмихнат. При огледа в апартамента криминалистите открили и голямо количество пари. Двамата съпрузи нямали финансови проблеми.

"Каква беше тая любов, та унищожи три живота?" Такъв въпрос си задава майката на Благой.

Дни преди трагедията, нищо в поведението на Благой не подсказвало, че се готви да застреля съпругата и дъщеря си. Дори на брат си не казал нищо.

"Не мога да повярвам! Все още си мисля, че някой друг може да ги е застрелял", каза през сълзи братът на Благой.

Семейството на полуделия от ревност мъж смята, че любовен триъгълник може да e причина за семейната драма. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
0
 
! Отговори
real bg преди 8 години
до всички "аватюристки",не докато тръпката изчезне...а докото смърта ни раздели!
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Содом и Гомор.Чета и не вярвам на очите си.Луд избива семейството си.И детето! "Жени" пишат как е трябвало да го смени а "журналистите" как се е появил "нов" мъж,все едно става дума за нова дреха.Вие тези мъже,като вафли ли ги сменяте.Да идва краят.Дано 10 дни вали огън и жупел от небето и да свършва всичко.
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абсолютен психопат, дано такъв да не срещаш в живота. Като си помисля, колко ли жени сигурно живеят в страх и стрес да не им се случи нещо лощо и си премълват доста неща с които не са съгласни.
78
0
 
0
 
! Отговори
nina преди 8 години
#85Мога да ти каза само едно относно психопатиите-на мен лично ми отне 15 години,за да осъзная,че собствената ми майка,която е нарцисист,ме ***, лъже и и манипулира и ми направи страшни бели финансово.Така че не си мисли,че на психопатите им пише на челото,че са психопати.Доста от тях могат да функционират успешно в обществото и всъщност може и да не разбереш,че даден човек е психопат.Но една същественна характеристика е липсата на емпатия в психопата.Затова аз не мисля,че човек,който изпитва емпатия,може да отнеме човешки живот,още повече на дете./емпатия-състрадание към чувствата на дру
77
1
 
8
 
! Отговори
Надя преди 8 години
В един шопинг център в Манчестър съм и ми прави отвратитно впечатление, че се разхождат ниско постригани л'есбийки в ролята на охранители. Това някой приом на безвъзвратно отиващото си "европейско" общество ли е?
76
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До nina Като типична жена извърташ и ми слагаш в устата думи,които не съм казал.Благой е луд и психопат.Колко пъти да го напиша.Но не е станал такъв от вчера.Жена му го е знаела и го е търпяла,точно до появата на новия.Не преди това.Не аз, тя е мислела така за дрешките и колите.Защо жените не искате да признаете за мършата между вас,както ние го правим.
75
2
 
9
 
! Отговори
nina преди 8 години
Не е задължително да се родиш психопат-или социопат,можеш да станеш и в следствие на средата,в която израстнеш-насилие,малтретиране и тнт.Опитваш се да омаловажиш вината на убиеца,като прехвърляш вина на жертвата.Няма значение каква е майката-и най-долната жена на света,това не е оправдание за убийството й и на това на детенцето.Ако смяташ,че купуването на дрешки ти дава право да отнемаш човешки животи,ти имаш нужда от психолог и терапия...
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименпсихопатите се прикриват -така си хващат жертвите.Този явно е предпочел да си плаща -така п о лесно става,няма нужда да си поддържа тялото ,няма нужда да е секси,няма нужда да се държи добре ,може да е с шкембе и да мълчи като пръч,да не задоволява жена си сексуално ,нооооо етоо -пораръциии ,и хоп .../ако беше толкова лесно -всеки *** щеше да си купува жена/ОЧЕВИДНО не става само с пари...
73
2
 
1
 
! Отговори
до 79 преди 8 години
До Анонименкато не разбираш прочети малко книжки ,има и документални филмчета -за средно ниво на интелигентност ,Като не разбра че неможеш да си купиш жена /освен ако не си купуваш *** -няма и друго да разбереш .Дебелото грозно тяло ,отвратителния секс,лошия дъх ,лошия характер ,невъзможността да общуваш- ей тия неща в един мъж НИКАКВИ пари не могат ги оправда.Появят л исе -колкото щещ подаръци прави -не ставаш...Разбралае посредата - между рождения си ден и нощта в която е убитаЯСНО
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 78.Миличка не става дума за мен.Този е бил психопат отдавна и тя го е знаела.Предпочела е лесния живот.Защо жените обезателно искате да оправдаете "лекото поведение"/ще изтрият другата дума/ на жените.От девет дерета вода ще докарате.Ето аз съм мъж и ти казвам.Този е луд.Психопат.Това не значи,че тя не е била...
71
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
така който мъж си мисли че може да си купи жена ,да я задържи с подаръци -директно да отива в някой бардак ,да си наеме профеисоналистка и да сключи сделка .Поне няма да е изненадан от документи за развод ,докато си плаща.Останалите мъже /по многобройните ,без много пари /все пак ще трябва да разчитат на характер ,отношение и прочие ..и никога нищо не е гарантирано ,и нищо не е вечнбийствотоо .особено връзките ....НИЩО не оправдава психопата за убийството на 5год дете...
70
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До nina Пак не разбрах,кога е станал психопат.Преди или след.:) Нинче,човек се ражда психопат,не ставаш такъв.Те са се познавали 9 години.Тя отдавна го е знаела,що за стока е.Ама изоставя ли се лесен живот.Чакала е да се появи новия за да го ритне,не преди това.Това е грозната и болезнена истина мили дами.
69
1
 
0
 
! Отговори
до 74 преди 8 години
ти явно проектираш собствените си преживявания с жените върху този случай ..що -при теб сам о с пари и издръжка л и става свалянето на жени и връзките с жени....трупай пари тогава и издържай,да не ти преча на мнението за случая..../твое си е- имай си го ,но това не го прави вярно/
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АТАКИСТПо-смешното би било,ако трият въпросите и стоят само отговорите.Голям майтап :)
67
0
 
5
 
! Отговори
nina преди 8 години
do #47Можеш да потърсиш в Гугъл какви са характеристиките на един психопат.Купуването на дрехи и прочие не е критерии за добрина.Но хладнокръвното отсрелване на 5 годишно дете и майка му докато спят заради един развод говори за сериозна психопатия,още повече че убийствата на двете са били планирани-убиецът си е купил пистолет за целта.Не съм психолог,но този човек трябва да е имал сериозни психологически проблеми,които явно е прикривал.
66
1
 
1
 
! Отговори
до 71 преди 8 години
примерно колкото застрелян е *** Благой който сие мислел че с пари може да си купи жена ..да ама не... щом и с пари не става -значи този не бил стока, непривлекателен не- свестен мъж.а ти от НАП лиси да знаеш делата на ''провинциалнта фирмичка''големи спецове п о икономика и финанси както винаги ..колко пъти да се повтори че парите не са причина двама души да живеят заедно/???
65
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 70. Ако новия/или по-новия или най-новия/ не банкомат,тя даже нямаше да говори с него.Виж,че графинята се държала надменно с просите си съседи.
64
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
защо всички коментират пари??? ясно е вече че не са имали кредити ,финансови проблеми и прочие ..не е свързано с пари......Просто любовта,секса,разбирането ,удоволствието /за каквото са се събрали двамата /е свършило.точка.Всек и ден се разделят хора.Нормалните продължават с живота си ,Нненормалните се правят на Господ и мислят че имат право да убиват
63
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 66 .Кой е казал че е мил и че не е психопат. Ти на 10 г. ли си.И делиш хората на добри и лоши. Каза ти се "Мъж с лабилна психика попаднал на жена с леко поведение." Невинни няма.Невинно е детето.
62
0
 
1
 
! Отговори
до 64 преди 8 години
а ти и новия мъж познаваш явно ,светиш му и знаеш на 100 % че е банкомат ,издържаш жената ,бре бре колко много богати мъже имало в Бг ,всички издържат по 10 -20 човека около себе си ... минимум...