Убиецът е Благой, стрелял от упор в Петя и Йорданка

Експертизата: Единствено той е стрелял
Обновена: 8 яну 2016 15:49 | 8 яну 2016 15:30, Анисия Иванова
106
Убиецът е Благой, стрелял от упор в Петя и Йорданка
Снимка: Facebook

Благой е стрелял от упор в съпругата си Йорданка и 5-годишната си дъщеря Петя в Пловдив, сочи заключението на химическата експертиза по делото за смъртта на тричленното семейство.

Барутни частици са открити единствено по неговите ръце, съобщиха от Апелативната прокуратура в Пловдив. Такива са установени и по входните рани на тримата починали.

Кървавата драма се разигра на 5 януари в Пловдив. Труповете на тримата бяха открити в апартамент в "Кючук Париж".

Още по темата

5-годишната Петя Сапунджиева и майка ѝ Йорданка са били по пижами, когато Благой ги е убил в съня им в 5:30 часа сутринта. Самият той не се съблякъл. Трите жертви са загинали с куршум в слепоочието, а изстрелите са от пистолет "Валтер P38" от Втората световна война.

Водещата версия на криминалистите е, че убийството е заради отказа на 29-годишната жена, семейството да се събере. Съпрузите са били пред развод и от три месеца живеели отделно. Двамата се виждали заради дъщеричката си, а скандалите между тях били чести.

Според съседите Благой не бил агресивен, винаги поздравявал и бил усмихнат. При огледа в апартамента криминалистите открили и голямо количество пари. Двамата съпрузи нямали финансови проблеми.

"Каква беше тая любов, та унищожи три живота?" Такъв въпрос си задава майката на Благой.

Дни преди трагедията, нищо в поведението на Благой не подсказвало, че се готви да застреля съпругата и дъщеря си. Дори на брат си не казал нищо.

"Не мога да повярвам! Все още си мисля, че някой друг може да ги е застрелял", каза през сълзи братът на Благой.

Семейството на полуделия от ревност мъж смята, че любовен триъгълник може да e причина за семейната драма. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мада психопат застрелва жена си и детето си -и видите ли -те-жената и детето - са виновни бее .Типично- байГаньо се придържа към собствения си вид ,*** *** трябва се поддържат взаимно.Защитниците на психопата да отидат на гроба на психясалия да м у о ставят венец с поздрави..
40
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как решихте, че е имала свободна поведение само не разбрах! Или то е по презумпция? Жената не винаги зарязва съпругът си заради друг. Просто понякога самият й съпруг вече не се търпи. Бабите ни и дядовците ни навремето не се развеждаха - кютаха си заедно до смърт, независимо какво пиянде и курварин е дядото и каква *** или въртиопашка е бабата. Сега времената са други. Не се оставя лесно мъж, като имаш толкова малко дете. Имала е причини сериозни.
39
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 36.Да работила е като касиерка в някаква фирмичка в Съединение. И с тази заплата-нов джип,скъпи дрехи,висок стандарт на живот.Поредната хитруша намерила,кой да я издържа.Това не значи,че е трябвало да я убива.Психо си е бил,това е ясно.Но и тя е трябвало да щади достойнството му,поне като хойка,да не го излага пред хората.Ама чакай от жена,благодарност и разбиране.
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дебел грозен мъж насредна възраст ,с лабилан психика ,неуспял в живота ,без жилище ,и кариера ,*** тираджия -нищо особено във физически ,психически ,сексуален ,интелектуален ,финансов, и емоционален план.Та този *** не е можел да задоволи жена си -и тяе поисклаа развод .Най нормалното нещо е 2ма като не се разбират -да с е разделят.Жилището не е било негово ,жената е имала собствена кола/за *** които смятат че жена му е искала да ''му вземе'' апартаментЪ и кулатЪ''/.
37
7
 
4
 
! Отговори
Кукувици преди 8 години
Разбира се, че ще си целувам детето по устата. Намирам го за напълно естествено. Вие май не правите разлика как се целува жена и дете. И за какво езици ми говорите, кр.етени...
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя си е бил луд..друго няма какво да се допълни,ама тя не навреме се е опитала да се измъкне..колко ли като нея има още,махайте се докато е време от такива комплексари мили жени
35
1
 
12
 
! Отговори
nina преди 8 години
Абе какво сте седнали да оплювате жената?Явно го е разбрала що за стока е и е искала да напусне психопата.Жалко за жената и детенцето! :(
34
1
 
7
 
! Отговори
една друга преди 8 години
До АнонименАбе ***, това че не иска да живее с него не я прави лоша ясно ли ти е- *** смотан.Лека им пръст,поне не плювайте по хора които не познавате.
33
4
 
4
 
! Отговори
Исмаил преди 8 години
Каква жестокост. При нас няма такива работи.
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само за невинното детенце ми е жал, такова сладко момиченце....Бог да го прости!
31
2
 
10
 
! Отговори
до 24 преди 8 години
До Анонименживеели са под наем --жилището не е било негово,жената е имала образование и работа,не имала нужда да я издържа този ***.По думите ти -го изкара най големия пич,баровец ''у Пловдив,баце'' ,толкова голям че и всичко й бил купувал..тц,тц,.На външен вид -мъжът е дебел и грозен -така че кой о т двамата си е повярвал е спорна тема.Първо докажи че е харчил мн пари за нея -после си отваряй плювалника ,селски..
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малко по дълго ще го напиша,ама "морализаторите" ми трият коментарите. Мъж с нестабилна психика попаднал на жена със свободно поведение. Взривоопасна комбинация.
29
4
 
2
 
! Отговори
до 29 преди 8 години
До Анонименти баб Ванга ли си ,полицай л иси ,разследващ ли си ..май не -по скоро си поредния квартале нбайГаньо който разбира от всичко и ''какво е станало според теб'' трябва да е най вярното -няма как нали ,ти знаеш всичко байГаньо...и интересно кой е виновен - жената или *** ЗАСТРЕЛЯЛО 2МА ДУШИ/и после себе си/.Убиецът е от мъжът -това само няма значение обаче ,нали разбирач
28
1
 
2
 
! Отговори
Дрън преди 8 години
До Анонимен 30Да, бе. И отиваш и застрелваш 5-годишно дете.
27
4
 
9
 
! Отговори
Шоп™ преди 8 години
То самата идея да излагаш на показ личния и семейния си живот на показ в интернет е идьотска, какво да говорим за това да си мешаш лигите с детето.За какъв дявол трябва да го докосваш по лигавиците, да му прехвърлиш бактериите от мръсната си уста? Никога никой не ме е лигавил като дете и аз не лигавя моите деца.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 17 не несъм такава , имам стабилно семейство от дълги години , но исках да кажа че , ако е малко повече мислеше с главатаси , нямаше да стане това чудо, мъжъ е главата на семейството но жената врътъ ,
25
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До не любов , а ГОЛЯМА Г-жо,не сме в 13 век,ама поне пред детето,малко от малко...Вчера си се запознала с новия,днес си легнала с него,утре ще живея с него.Знам,че няма да ме разберете,жена сте. Просто си пиша мислите.
24
2
 
10
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
Стига ровили в тази трагедия! Лешояди!
23
4
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 22 преди 8 години
И кое му е идиотското? Нещо не си у ред.
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя извратеняк не си целува детето по устата а му пуска езикът си да го смуче. То милото нали е мъничко и не разбира. Жалко че го е застрелял. Да беше очистил само себе си тая скапана извратена мутра.