Поредно убийство на бизнесмен в София*

Снощи е застрелян собственикът на модна къща "Агресия"
Обновена: 9 яну 2016 14:46 | 9 яну 2016 11:35,
180
Поредно убийство на бизнесмен в София*
Снимка: Архив Bulphoto

Собственикът на модна къща "Агресия" Александър Антов е бил застрелян снощи. Тялото му е намерено тази сутрин в Бистрица, съобщи "24 часа"

Около 19:00 часа снощи Александър Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал.

Все още не се знае нищо повече по случая. Криминалисти извършват оглед на мястото. 

Това е вторият разстрел в София. Само преди ден в столичният комплекс "Макси" беше разстрелян 53-годишният бизнесмен Веселин Стоименов. 

Още по темата

 
По информация на bTV Антов е бил намерен около полунощ в гората над Бистрица, където той живее. Кучето му се е върнало само и това е накарало близките му да подадат сигнал в полицията.

На място има екипи на СДВР. Те са претърсили района на "Бистрица". По непотвърдена информация Антов е бил причакан от хората, които са го застреляли.

Oт МВР обаче заявиха, че не е ясно дали мъжът е убит или сам е сложил край на живота си. От МВР уточниха за "Фокус", че единствената информация, която засега е потвърдена, е че снощи около 21:00 часа е бил подаден сигнал за изчезнал 63-годишен мъж.

Тялото му е намерено около полунощ в гориста местност. Извършени са съответните процесуални действия. Мястото е отцепено, криминалисти са извършили оглед, такъв е извършен и днес сутринта. Тече разследване. Все още не може да бъде потвърдена самоличността на 63-годишният мъж.

*информацията е актуална към 12:09 часа 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
2
 
1
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Жалко за човека! Не се заблуждавайте -- имаме прекрасни криминолози !! Добре подготвени, чудесно обучени! И материалната им база не е чак толкова лоша. В криминалистиката има постулат: Няма неразкрито престъпление - освен в случаите ,когато е свързано с властта !! И от тук, замазването и неразкриването на престъпления се извършва от началниците на криминолозите и от техните началици с помощта на независимата съдебна система ! И това по целия свят -- хора сме, най после......
115
2
 
3
 
! Отговори
рус преди 8 години
една въшка по-малко
114
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При Орешарски гръмнаха един и тука коментари от рода АРЕ ПОЧНА СЕ ПАК. А сега.........
113
2
 
5
 
! Отговори
Рикошет преди 8 години
Изгърмя поредното"куфарче".Всъщност, в тая криза все да печелиш и да отделяш за "спонсора" си е живо чудо.Това да не е Слави,медиен бизнес,черна,бяла техника,консултански, инженеринг,лафки и т.н.Завалията с парцали се доказваше(то някои с бизнеса със скъпи телца още щъкат,но предупредени).Тия с производството вече чужди ги купиха и са полуспокойни за старините.Други чакат да ги харесат.На фона на гео(нацио) събитията, имаме време ДА СЕ ПОРАЗЧИСТИМ И ДА ПРЕРАЗПРЕДАЛИМ!Всяка прилика...Прочети още на: dnes.bg/crime/2016/01/09/poredno-ubiistvo-na-biznesmen-v-sofiia.289090
112
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 143А как се е "самоубил" с ДВА куршума в главата? Ръката му е била програмирана да се движи за втори изстрел ли? А и гилзи нямало! След като се е самоубил е скрил гилзите ли? Пък кучето останало живо! Какви благородни килъри! Боже, прости ми, човекът е загинал, но не трябва да се пишат недомислици.
111
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До woriedDon't worry dear, really don't, щото по време на комунизма (можеби си искал да кажеш "социализма", защото у нас никога не е имало комунизъм, но, нали знаеш, има запенени от злоба празноглавци, не различаващи обществените строеве, дори не знаят, че сега сме в фашизоиден капитализъм с приватизирана комунистическа основа) подобни убийства изобщо нямаше с години. За сметка на това сега "демокраДията" си наваксва с космически темпове - ще почнат и по два-три на денонощие
110
5
 
11
 
! Отговори
цък преди 8 години
Ами, какво очаквате да се случва в държава се управлявана от Мутра!!!!!!!!!!!
109
2
 
7
 
! Отговори
bolbov преди 8 години
Тук ми е много съмнително кучето.Чел съм много случки при които кучета съзнателно или случайно натискат спусак на някакво оръжие и стопанина дим да го няма.Ограничените полицаи обикновенно трътгват по следите на добре облечени граждани,които по закон винаги са невинни и незаслужено обиждани с думи като мафиози и т.н.Разпитайте кучето Господа то знае всичко.
108
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Тракийски
107
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не съм гледал новини днес.Появиха ли се съседи които казаха : "Много добър човек.Винаги казваше: "Добър ден"
106
5
 
18
 
! Отговори
циник преди 8 години
ААА - ПОЖАРНИКАРА каза преди време, че: Когато ГЕРП е на власт ще строши гръбнака на организираната престъпност, край на мафията, когато ГЕРП е на власт няма показни убийства и разстрели Тва е в БЪЛГАРИЯ престъпност НЯМА ХАХАХА!!!
105
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Под каскета нищоХвани Орешарски за шлифера,НЕГОВИЯТ шлифер, селска червена ***!
104
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ф
103
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов спря парите за червената мафия и започнаха да убиват помежду си, червените макаци.Браво на Борисов, така сами се изчистват.
102
4
 
41
 
! Отговори
M преди 8 години
МАФИОТСКА ДЪРЖАВА!!!
101
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Все още не може да бъде потвърдена самоличността на 63-годишният мъж." Е, как са разбрали тогава годините, че са 63...? Ха-ха-ха... Може ли толкова елементарно да си вършите работата...?
100
4
 
19
 
! Отговори
мвр преди 8 години
Престъпленията в България растат , а заедно с тях и изискванията на служителите на МВР! А нали трабва да се плаща за извършена дейност,но там чиновниците са повече от действащите !
99
3
 
30
 
! Отговори
редактор преди 8 години
Oправете си заглавието и наричайте нещата с истинските им имена. Правилно е да се пише "Поредното убийство на мафиот в София".
98
4
 
22
 
! Отговори
Под каскета нищо преди 8 години
До И аз ти казахТи ходи на село да копаш картофи. Ако бях мързел, щях да стана партиен член и да се държа за шлифера МУ като теб.
97
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да му мислят тези, които имат печеливш бизнес.