Поредно убийство на бизнесмен в София*

Снощи е застрелян собственикът на модна къща "Агресия"
Обновена: 9 яну 2016 14:46 | 9 яну 2016 11:35,
180
Поредно убийство на бизнесмен в София*
Снимка: Архив Bulphoto

Собственикът на модна къща "Агресия" Александър Антов е бил застрелян снощи. Тялото му е намерено тази сутрин в Бистрица, съобщи "24 часа"

Около 19:00 часа снощи Александър Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал.

Все още не се знае нищо повече по случая. Криминалисти извършват оглед на мястото. 

Това е вторият разстрел в София. Само преди ден в столичният комплекс "Макси" беше разстрелян 53-годишният бизнесмен Веселин Стоименов. 

Още по темата

 
По информация на bTV Антов е бил намерен около полунощ в гората над Бистрица, където той живее. Кучето му се е върнало само и това е накарало близките му да подадат сигнал в полицията.

На място има екипи на СДВР. Те са претърсили района на "Бистрица". По непотвърдена информация Антов е бил причакан от хората, които са го застреляли.

Oт МВР обаче заявиха, че не е ясно дали мъжът е убит или сам е сложил край на живота си. От МВР уточниха за "Фокус", че единствената информация, която засега е потвърдена, е че снощи около 21:00 часа е бил подаден сигнал за изчезнал 63-годишен мъж.

Тялото му е намерено около полунощ в гориста местност. Извършени са съответните процесуални действия. Мястото е отцепено, криминалисти са извършили оглед, такъв е извършен и днес сутринта. Тече разследване. Все още не може да бъде потвърдена самоличността на 63-годишният мъж.

*информацията е актуална към 12:09 часа 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като се е самоубил ,защо не е гръмнал и кучето си ,да го отърве от мъки
95
5
 
29
 
! Отговори
Тракийски преди 8 години
Започнахме да се завръщаме в мутренските времена.
94
6
 
5
 
! Отговори
Казах ти преди 8 години
До Червен каскетКазах ти, че си *** и нямаш нищо под каскета. Знаеш три имена - първото е на вожда, а останалите две са на Станишев и Орешарски. А, може би и на Путин. Не е сигурно дали помниш и собственото си име, но ти си от миманса и няма значение.
93
10
 
12
 
! Отговори
Стари муцуни преди 8 години
Традиционно разчистване на сметки между комунистически кланове.
92
6
 
13
 
! Отговори
Под каскета нищо преди 8 години
До 121 Червен каскетНа най-надъханите партийци под каскета им няма никой! те са се нагълтали с клишета в прослава на вожда и нищо друго. Ако можеха да мислят, нямаше да са в тази партия, в която най-умният е пожарникар.
91
12
 
17
 
! Отговори
Чудя се преди 8 години
До Червен каскетдо 121 Надай се Б.Борисов да оправи положението.....Та ГЕРБ е изграден като структура и принципи точно като ДПС-корпорация с едноличен лидер,зад който не се знае кой стои!Схемите за източване на държавата са същите,както и изборните машинации.За кадрите какво да кажем-и в ГЕРБ и в ДПС са от втория и третия ешалон на БКП и ДС.(в БСП са от първия)
90
5
 
37
 
! Отговори
Не става за нищо преди 8 години
Тази държава за нищо не става. Нито да започнеш бизнес, нито да си болен и безработен. Тя е идеално място само за мутри, римляни, трафиканти и транзитно преминаващи. То и мутрите не е много сигурно място, ако не поддържаш правилната партия и не плащаш мизата. А властта само брои с по колко патрона са се самоубили преуспяващите бизнесмени. Е, това ли са ни евроатлантическите ценности? Пълен провал!
89
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в позитано са огладняли и трябва бизмесмените с куфарчетата да подхвърлят някои кокал иначе лошо .......склераров
88
4
 
5
 
! Отговори
РБ преди 8 години
Трябва да се смирим мамка му!
87
3
 
25
 
! Отговори
Паметлив преди 8 години
Куфарчетата с пари,дето ги взеха едно време,сега излизат на кой през носа,на кой през г.ъ.з.а,а на някои през изкуствени отвори 9 мм.Да не мислите че на тоя бизнесът му е само една модна къща???Всички пари на прехода са мръсни и кървави,нищо че вече са в лъскава опаковка!Такова животно-"селф мейд мен" в България няма или е гаражен размер.
86
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДС си иска обратно куфарчето със стартовия капитал и лихвите от назначениятт преди 25 години за бизнесмен.
85
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някак си се съмнявам заради мода да са го застреляли. Това сигурно е бил легалния бизнес.
84
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не се самоубива разхождайки кучето си...
83
3
 
33
 
! Отговори
ист преди 8 години
Някой другари, които бяха назначени за капиталисти и получиха куфарчета с пари и преватизирани предприятия, си помислиха че те са собственици. Спряхя да се отчитат на големите другари /мафиоти/ и започнаха да ги отстрелват. Тези последните убити си помислиха че са ги забравили. Партията отлага, но не забравя. Да се готвят следващите черни овци.
82
2
 
7
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
До Анонимендо 109 Значи,ако застрелят Путин,Западът ще си реши проблемите????Ха-ха,голям смях!Нямате си на представа колко генерали ги сърбят ръцете да докопат "ядреното" куфарче!Тия от дипломация не разбират-ще пресметнат вероятните жертви в Русия и ако са по-малко от 50% хич няма да се замислят!Засега Путин ги озаптява с желязна ръка,ама не се знае докога!Освен това не се знае точно как работи "Периметър"-ако животът на държавния глава е условие за задействане.....работата отива на зле.
81
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МВР са само констатиращи ставащото не случаино социоложка им е шеф !
80
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що за бизнесмен си ако нямаш охрана !Охранителния бизнес ще има много работа след тези убийства
79
7
 
14
 
! Отговори
РБ преди 8 години
Убийствата не решават никакъв обществен проблем,само скръб и жалост за близките.Съчувствам им!
78
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За успокоение на честните социалисти. Др. Луканов каза кристалната фраза - ще правим капитализъм , ама ние ще сме капиталистите . Е направи го и неговите го убиха. Та така другари , убийствата и кражбите са патент на БКП-БСП от 50 години .
77
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичките проблеми идват от така наречения мутро-съд, който не може и да осъди нито един, тове е една институция която има полезно действие 5% с него или без него все тая.