Тийнейджър преби възрастен мъж заради забележка

Нападението станало в автобус от градския транспорт в Бургас
10 яну 2016 21:07, Красимир Ангелов
77
Тийнейджър преби възрастен мъж заради забележка
Снимка: Булфото

Възрастен мъж е бил пребит от тийнейджър посред бял ден в автобус в Бургас, съобщи bTV. Причината за внизапната агресия станала отправена забележка при пътуване в автобус №15.

Инцидентът е станал в района на летището, където има засилени мерки за сигурност. При пътуването пострадалият е направил забележка към момиче да свали калните си ботуши от седалката в автобуса. Вместо отговор, последвали юмруци в главата от приятеля на момичето.

"Момчето неочаквано бурно реагира, след което ми бяха нанесени 5-6 удара в лицето, вследствие на което ми бяха избити няколко зъба. Той много точно вкарваше удари в лицето ми, просто въобще не стана дума за някакъв диалог", разказа пред телевизията пострадалият Чанко Стайков.

По думите му в рейса е имало и други пътници, но никой не се опитал да спре нападателя, който в момента се издирва от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименда не последва Тошето от Враца ...
42
0
 
0
 
! Отговори
ИВАН преди 8 години
-- ЕМИ КАТО ГО ИСТРАХ ДА СЕ БИЕ С МЛАДИТЕ -- ТЪРСИ ДЯДОВЦИ И БАБИ ДА СИ ПОКАЖЕ СИЛАТА )))))))))))))))))) ЛАИНО
41
0
 
0
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
"Причината за внизапната агресия"... причината за внИзапната неграмотност е по-страшна...
40
0
 
5
 
! Отговори
az преди 8 години
не се ядосвайте имаме "здрава съдебна защита" тя ще го оправи, особенно баща му ако е богаташче или месния депутат...
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Детето е дете до 7 годишна възраст,след това може да отговаря и да разбира какво върши.Много прекаляваме като ги жалиме че са деца.Те са деца на нас родителите,но за обществото са граждани. Ако никои не вземе мерки да се осъди този младеж спасението е да му се отмъсти по същия начин .
38
1
 
14
 
! Отговори
Никой не ни е винове преди 8 години
Затова сме в такова плачевно положение. Не стига,че нищо не правим, а дори и някой да се изправи срещу простотията, българинът е пас.
37
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То и един от поморийските села се мислише за безсмъртен. Раздавше юмруци и закачаше жените по заведенията, но сгреши само веднаж. Поапдна на един невзрачен тип, но с пистолет. Познайте, молил му се на колене на плажа, мапикал се. Дребния все пак му пръснал зе.лката. До там беше бабаита.
36
0
 
16
 
! Отговори
ergo преди 8 години
Чалга държава, какво очаквате! Простотията взема връх. Прави се на мъж на пенсионери. Да ми скочи на мен. Ще му осигуря половин година в травматологията. Един "отворен батка" си изпати вече.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
500 години сме били под турско робство, как мислите, дали е било случайно?
34
1
 
11
 
! Отговори
хХх преди 8 години
Слагайте задължителни видеонаблюдения(cardvr) по всички градски линии и всичко ще е по лесно А никой да не е защитавал възрастния си е друг въпрос, утре и други ден същите те могат да останат в същото положение... а още по плачевен е въпроса със тийнейджъра недовъзпитан...
33
1
 
12
 
! Отговори
Мима Рижата преди 8 години
До TulskiОправданията са като *** - всеки си ги има. Това не са мъже, а ходещи полови органи. Срам, каква полиция, кви 5 лева, трябвало е да го линчуват и полицията да спасява хулигана, вместо да брани възрастния човек. Ей затова българките си взимат чужденци, българския мъж не става за нищо! Срамота!
32
0
 
10
 
! Отговори
номер2 преди 8 години
Малолетен, непълнолетен, няма значение. Просто този младеж трябва да бъде ликвидиран! За такива изверги трябва да има само едно наказание, смърт! СЕГА ЩЕ ГО ПУСНАТ, СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ПОСТРАДА ВТОРИ, ТРЕТИ НЕВИНЕН, ДАЖЕ НЯКОЙ МОЖЕ ДА ЗАГИНЕ! ЗАТОВА, ЛИКВИДИРАЙТЕ ГО!!!
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При светкавична акция бургаската полиция задържа 16-годишния батка, който преби възрастен мъж в автобус на градския транспорт в кв. Сарафово. Служители на Пето районно управление са установили самоличността на нападателя, който вчера следобед в автобус 15 преби 64-годишния Чанко Стайков. 16-годишният младеж е от бургаския квартал Сарафово и е задържан за срок от 24 часа.
30
0
 
4
 
! Отговори
Баба Василка преди 8 години
Профила на малкия мишок е ужасен. Гледа като мишок, но дрогиран. Почитател на женското отверстие. *** с една дума. Ето докъде го доведе, ...тко-поклонничеството!
29
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В някоя нормална държава тоя *** щеше да е в спешното, пречукан от възмутени граждани.Прав беше Бойко, като ви каза, че българите сте калпав човешки материал.В нета всеки голям го вади, на живо се насирате от пъпчив пубер.
28
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"По думите му в рейса е имало и други пътници, но никой не се опитал да спре нападателя, който в момента се издирва от полицията."Видяхте ли се какви сте мишоци, иначе много ви знаят балалайките.
27
1
 
17
 
! Отговори
Баба Василка преди 8 години
Бай Тошо, такива младежи бързо ги лекуваше. ТВУ - работа и учение и няма сила да крякне. Като с клещи ги държеше, не им даваше да мръднат!!!!А днешните евро толерасти, дадоха на сополанковците власт.ЕЕЕЕЕЕХ!
26
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
SEGA VECE NYAMA DA PRAVISH ZABELEGKI,I TI I OSTANALITE.MOMICETO MOGE DA SI SLOGI KALNITE BOTUSHI,KADETO SI POISKA,A TI SI VZEMI TAXI.
25
0
 
11
 
! Отговори
Намериха го преди 8 години
Ето го хубостникът, можете да го поздравите:https://facebook/profile.php?id=100007107258479Източник: flagman.bg/article/93573
24
0
 
17
 
! Отговори
Американ преди 8 години
Български пки - гледат на другата страна и се правят на ударени, а после що всеки им се.е на главите...