"Босът" на "Агресия": Информация без далавера не давам!

Нова версия: Убийството на Александър Антов е заради дългове
Обновена: 11 яну 2016 08:34 | 11 яну 2016 07:00, Петя Славова
50
"Босът" на "Агресия": Информация без далавера не давам!
Снимка: Булфото
“Нищо подробно нямам да казвам. Не искам да ме показвате. Информация без далавера не давам. Няма интервю за мили очи!” Това каза по телефона пред “Труд” с изявен ромски акцент 38-годишният Петко Васков Митов от София.
 
Той е управител на 23 фирми, сред които е и “Росарт” - дружеството, наследник на “Агресия груп”. На хартия той държи контрола и над още 4 фирми, свързани с убития бизнесмен Александър Антов.
 
Екип на изданието потърси Митов или следа от него на два възможни адреса, на които са регистрирани някои от бившите дружества на Антов. Оказа се, че и двете посочени седалища на фирми не съществуват.
 
63-годишният шеф на “Агресия” бе застрелян с два куршума в главата в петък вечерта в софийското село Бистрица. Престъплението очевидно е извършено хладнокръвно от професионалист, който си прибрал гилзите и завлякъл тялото встрани от мястото на екзекуцията.
 
Въпреки твърденията, че бизнесът на Антов е изцяло светъл, вчера се появи версия, че убийството е заради прехвърлени дългове или неизпълнени финансови ангажименти. МВР отказа информация. Криминалисти не отговориха дори дали “управителят” Петко Митов е вече разпитан.
Още по темата
 
Смъртта застига Антов като собственик на “Вотан–А” ЕТ и управител на “Маринели билд” ЕООД на дъщеря му Мая Антова, сочи справка в системата “Дакси”. Не бе потвърдена информацията, че дружеството на Антова притежава марката “Агресия” заедно с предприятието в кв. “Надежда” и луксозните магазини в София и Пловдив.
 
Модната къща “Агресия” бе прочута с това, че облича известни бизнесмени и политици на символични цени с рекламна цел. Сред клиентите й са премиерът Бойко Борисов, заместникът му Цветан Цветанов, бившия посланик на САЩ Джеймс Уорлик и много други.
 
“Няма политик, който не го познава. Убеден съм, че служителите на МВР ще положат максимални усилия да се стигне до разкриването на извършителите”, каза вчера Цветан Цветанов.
 
Според Ботьо Ботев, убийствата са, за да разсейват полицията. Той обясни, че не вярва при убийството на бизнесмена Александър Антов да става въпрос за бизнес интереси. "Когато се говори за мотиви, трябва да се обхване целият жизнен път на човека”, каза вчера бившият шеф на отдел “Убийства” Ботьо Ботев.
 
Той лансира и вероятността убийството на Антов 24 часа след това на висаджията Весо Дебелия да е имало за цел да бъдат разкъсани силите на МВР.

50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
18
 
! Отговори
рус преди 2 години
Въй, въй младежи сте вие не помните ботьо ботев и Белите брези
37
2
 
29
 
! Отговори
Ваймс преди 2 години
Р0м управител на 23 фирми за който работят българи и моделки, това е някакъв кошмар. Ето резултата от "интеграцията" и "мултикултурализма". Плюя на интеграцията и мултикултурализма, по-добре да си седят в гетата а най-добре да се връщат в родината им Индия.
36
0
 
30
 
! Отговори
ferdy преди 2 години
Никой не убива човек по този начин, без причина! Това не бива да се забравя.
35
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
те,най аматьорско убийство не разкриха,това в борисовата градина на момчето.даже имаха и снимка на извършителя. бива ги само да взимат заплати и да искат привилегии
34
0
 
39
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Прав сте инспектор Стрезов, но кой да Ви чуе. Нашите "криминалисти" са толкова специалисти в професията си, колкото съм аз космонавт. Убийството ще си остане неразкрито за радост на престъпниците. Страшното е, че всеки може да наеме убиец в Родината за жалки пари и без никакъв риск за себе си може да тегли котшума на длъжниците си. Това се знае много добре и в полицията, и навсякъде. Жалко, но факт. Нямаме нито разследващи органи, нито прокуратура, нито пък правосъдие. Имаме само големи уста!
33
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Cialata strana e kato obsebena ot demoni i zli duhove, kato prokalnata zemia.
32
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Zlokobno.
31
1
 
46
 
! Отговори
инспектор Стрезов преди 2 години
Ще дам на ченгетата безплатен съвет - проверете на кого е дължал пари преди както твърдят журналистите "да си продаде бизнеса" . От кредиторите махнете НАП и Митница - те не стрелят за дългове. От останалите проверете тези с по-малки вземания - например до 100 000 лв. Кредиторите с големите вземания не гърмят длъжниците си.
30
6
 
42
 
! Отговори
брей преди 2 години
Върнахме се в мутренските времена...мерси, Боко..Месри, Тикво!
29
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СВЕТЪЛ БИЗНЕС - ВЕРСИЯ Е ЗА ***!?! ШЕФА МУЛТИМИЛИОНЕР РАЗТРЕЛЯН, А НЕГОВИТЕ ФИРМИ, СТРУВАЩИ МИЛИОНИ ОЩЕ ОТ 2014 Е ЗАПОЧНАЛ ДА ГИ ПРЕХВЪРЛЯ НА ИМЕТО НА НЯКАКЪВ БЕЗДОМНИК! ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ЩОМ СЛЕД ТОЛКОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ГО ИМАТ ЗА СВЕТЪЛ БИЗНЕС!
28
0
 
38
 
! Отговори
Валентин преди 2 години
"От това което съм чувал за него, не мога да си представя с какво може да е предизвикал някой да го застреля."

Еми най-вероятно защото е бил прекалено хубав. В Бг *** все още владеят положението.
27
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В края на 90-те, имах едно гадже което работеше като продавачка в Агресия. Това което съм чувал от нея за този човек и съпругата му, са били само хубави неща.
Били са много весели и добри хора, всяка седмица са правели купони в къщата си с техните работници и служители, никога не са връщали някой и не са отказвали помощ на човек който е имал проблем.
От това което съм чувал за него, не мога да си представя с какво може да е предизвикал някой да го застреля.
26
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Няма политик който да не го познава" е това е бил проблема явно
25
1
 
59
 
! Отговори
Валентин преди 2 години
Ей, това "аматьорско" убийство още ли не са го разкрили онези професионалисти с 20-те заплати.
24
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Леле мале
Сега кой ще облича Тиквуняк и Цвъканяк безплатно?
- - - -
Не знаеш ли ? Човек от ГЕРБ разбира се ! Скоро ще му съобщят и името ! Или пък не ? Но със сигурност ще е от ГЕРБ !!!
23
0
 
34
 
! Отговори
Край преди 2 години
Държавата ни не знае номера с продажбата на задължени към фиска фирма А? Държавата не може да го спре ли А? Хора това е начин едни наши приятели да не си плащат данъците както ги плащате вие. И какво държавата ни не знае а. Корабче има ли.
22
0
 
34
 
! Отговори
булшит преди 2 години
Единственото разкъсано са лакомите гъ.зове на родната милиция от много плюскане
21
2
 
26
 
! Отговори
Ветеран преди 2 години
Може да е убит заради спор за авторски права името е вьето от немския сериал Гулденбургови или нещо такова. По младите надали го помнят.
20
1
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви сили бе, Ботьо, искали са да им нарушат спокойствието. Таман оялите се милиционери са храносмели плюскането по празниците и са им попреминали киселините и ето ти проблем. Въй, въй, ко ша прайм сеа...... Разкъсаха ни силите....помоооооощ, малко сме, заплатите са ни малки, гладни сме, рушветите намаляха.....По..моооощ. Ма.мицата ви ченгеджийска..
19
0
 
88
 
! Отговори
асд преди 2 години
Хахаха "Той лансира и вероятността убийството на Антов 24 часа след това на висаджията Весо Дебелия да е имало за цел да бъдат разкъсани силите на МВР." Какви сили бе хота?! За 25 години не разкриха НИТО ЕДНО ПОРЪЧКОВО Убийство!!!!!