МВР има насоки за убийствата на бизнесмени, има и версии

Разследването вървяло ритмично
11 яну 2016 14:22,
14
МВР има насоки за убийствата на бизнесмени, има и версии
Снимка: Bulphoto, архив

Разследването на двете убийства в София върви много ритмично. Това заяви зам.-главният секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев, цитиран от агенция Фокус.

Още по темата

"Имаме вече конкретни насоки, но в случая е важно, че няма да си позволим да пристъпваме към действия по реализация, без да сме сигурни, че доказателствата, които имаме към настоящия момент са достатъчни за мярката за неотклонение на лицата, които считаме, че са съпричастни към двата случая", коментира Арабаджиев. "Става дума за убийствата на Стоименов и Антов. Имаме насоки, имаме версии", допълни той.

Комисар Арабаджиев бе категоричен, че двете убийства не са свързани помежду си. "Поне мотивите, които са ни ясни на този етап, дават насоки за размисъл, че няма нищо общо между двата случая", каза също Арабаджиев.

Той увери, че разследването върви ритмично, както по линия на извършителите, така и по линия на поръчителите на двете убийства.

"Стеснен е кръгът и по единия и по другия случай, имаме конкретни насоки. Знаем от тук нататък какво предстои, но няма да коментирам версии, докато не задържим извършителите. Има вече конкретика, която ни обнадеждава", поясни Арабаджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
цвъко свъкнята преди 8 години
има версии има и вересии. вожда е казал "първите ги снасяме, последните ги събираме. пари нема, действайте.". останалото е история.
8
0
 
3
 
! Отговори
Ааа преди 8 години
Погледнете моля ви се, само униформата на човека с уреда дето ще търси гилзи, сто процента е криминалист. Боже Господи....Бай *** здравей....
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво стана с рапъра? Откриха ли го?
6
1
 
3
 
! Отговори
Герберчета преди 8 години
В тоалетната ми доидоха на ум поне още 5 версии, даже и доста по-достоверни. Изключвам илуминатите и марсианците, защото те имат алиби. Само незнам Боко ми се губи какво е правил тая нощ. Аааа емигрантите го таковаха .....
5
0
 
8
 
! Отговори
х преди 8 години
Всичко е ясно, като не става самоубийство ,извършител неизвестен.
4
1
 
19
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 8 години
ЗА ТРИ ДНИ - ДВЕ УБИЙСТВА И ТРИ ОБИРА...ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ НЯМА ПОНЕ ЕДНА ОСТАВКА ???
3
0
 
12
 
! Отговори
yan bibiyan преди 8 години
Ако имаше залагания за разкриване на убийствата, изпълнители и поръчители, подозирам залозите щяха да са 10 към 1 и то не в полза на полицията.Това "имаме версии... следи... колегите работят... конкретика..." и т.н. сме го чували мноооого пъти.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ееее най-после бе. След 25 години дочакахме да имат версии и насоки за някое убийство.
1
0
 
27
 
! Отговори
Полицай преди 8 години
"Разследването на двете убийства в София върви много ритмично"Ритъмът е "Шакадъм"и щракаме ритмично с пръсти!