МВР с акция в София, била разнопосочна

От министерството обаче на този етап не дават повече подробности
12 яну 2016 21:11, Красимир Ангелов
16
МВР с акция в София, била разнопосочна
Снимка: Булфото, архив

Полицейска операция се провежда в София в района на ул. „Братя Миладинови”, съобщава “Фокус”, като се позовава на информация в МВР.

Масираната полицейска операция, която се провежда на територията на столицата, е разнопосочна, посочиха от министерството.

От там уточняват, че действията на полицейските служители на територията на града са рутинни, а акцията се провежда на места, които са интересни от оперативна гледна точка.

На този етап от МВР обаче не пожелаха да коментират подробности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Акции...какви акции-на борсата ли?Карат с 10 км/ч. да се правят на интересни и чакат само да ги изпревариш и ти пускат буркана...Навсякъде по света полицията спомага за улесняване на движението,а тука-дай да се правим на лоши,да караме с 10 и да праим задръстване...Харчат нафта и данъците ни напразно и имаха нахалството и да протестират нищоправещите фураж(к)и!!!
11
3
 
4
 
! Отговори
хахах преди 8 години
Просто търчат за да симулират дейност :)) И как да дадат повече информация като незнаят що търчат. Ей така за здраве. То и на жена си любовника БГ полицай ще се направи , че не вижда ако му даде рушвет :)) Смешницииииииииииииииииииииииии
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Аз повече от всеки съжалявам, когато има убийство, но то го има във всички държави в света. Нали гледате сериали всеки ден по действителни случаи, особено "От местопрестъплението: Маями", така че не е нещо, което се случва само в България".На това му казвам "прИмиер".Оправя държавата по модела на филмов сериал.Убийства има навсякъде по света и ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ.Не гледате ли тАлАвизия, бе мат'триала?!
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя цирк с "акциите" го гледам вече 25 години.То не бяха "Комари", "Октоподи", патици и кокошки и накрая едно голямо НИЩО.Прах в очите на плебса.Клоуни.Върнахме се в средата на 90-те
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми се хвалете по медиите а бачкайте и покажете че сте арестували и осъдили някого.
7
1
 
11
 
! Отговори
Пиночет преди 8 години
Блуждаят разнопосочно и те не знаят къде
6
1
 
0
 
! Отговори
Chefche преди 8 години
Tarsiat vinetki i Paflova?
5
0
 
2
 
! Отговори
Покажи им ти преди 8 години
До Анонимен 1Е ти , като си на ясно , покажи на тия хора как го правиш , как се мяташ. От страни лесно се дава акъл."Всеки може да пикае на земята , бъди герой ос.ер.и тавана."
4
1
 
4
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Една и в Бургас , моля
3
1
 
4
 
! Отговори
respect преди 8 години
Душа,душа :)
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
акцията се провежда на места, които са интересни от оперативна гледна точка. Душат за някаква нова далавера. И без това по цял ден дремят и рушветчийстват, как тъй някой ще прави нещо и няма да им се отчита. То с бой на студенти и майки с деца, не се живее.
1
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То и МВР-то ако мислите, че знае какво прави се лъжете.