МВР чу Борисов: Хвана един бияч на семейство

Побойникът е рецидивист, лежал за изнасилване
13 яну 2016 17:07,
27
МВР чу Борисов: Хвана един бияч на семейство
Снимка: архив Булфото

Полицията чу призива на премиера Бойко Борисов и арестува един, пребил жестоко семейство. Става дума за побоя над семейство Мехмедалиеви от село Камбурово, община Омуртаг. 

62-годишният мъж и 58-годишната му съпруга бяха пребити в леглата в дома си на 8 януари през нощта. След пет дни издирване биячът им бе арестуван днес.

Семейство Мехмедалиеви са поредните жертви на битовата агресия по селата и малките градове.

Още по темата

Преди дни стана ясен друг шокиращ случай. В село Голям Чардак трима маскирани нападнаха 75-годишен мъж и 70-годишната му съпруга. След като ги пребили, апашите преровили къщата, но не открили пари и ценни вещи и избягали.

Заради зачестилите посегателства над възрастни хора премиерът Борисов поиска от полицията да усили присъствието си в малките населени места и да арестува извършителите на всеки от побоищата.

"Да бъдат хванати до утре вечер", нареди премиерът на шефа на Националната полиция Христо Терзийски вчера.

Арестуваният днес за побоя над семейство Мехмедалиеви се оказа рецидивист. 32-годишният Петко Александров от Стара Загора излязъл от затвора през ноември, където излежавал присъда от 4 години и половина за изнасилване.

Преди това е бил съден за противозаконно проникване в чуждо жилище и за друго изнасилване.

На 8 януари около 23:30 часа Александров, който преди това пил в кръчма в съседно село, решил да си потърси подслон в Камбурово. Къщата на семейство Мехмедалиеви му се сторила необитаема.

32-годишният мъж разбил прозореца и влязъл в дома, където Мехмедалиеви спели. От шума хората се разбудили, а Александров започнал да ги бие в леглото. След това си тръгнал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е добре, хванахте го...Значи вече може да го пускате. Стига толкова задържани за тази година, а!
18
1
 
3
 
! Отговори
teomeo преди 8 години
Оооо чудо . Голям късмет ги е споходил......
17
0
 
27
 
! Отговори
Фактите преди 8 години
Хванали ЕДИН римлянин и бият тъпана. Има за хващане 20-30 000 римляни крадци и убийци + още толкова нелегални емигранти, които се мотат из страната и не се знае терористи ли са, болни от СПИН ли са или са обикновени изнасилвачи и серийни убийци. МВР нищо не върши, съда също. Тотална некадърност и корупция навсякъде. От редовия полицай, та до Вожда и Учителя Тиквун./
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
винету трябваше вербално да ги ритне в *** зада могат да свършат някаква работа
15
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Егати държавата, премиерът вместо да се притесни, че остават безнаказани подобни хора, тръгнал да се надува, че един са хванали след като казал изрично. Що за полиция, която хваща един и то след специална покана.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Работим
13
0
 
12
 
! Отговори
Winkito преди 8 години
Ама биячите на онези старци с 2000 декара не са ги хванали тях. Защото баба тиква им е поискала бизнеса и няма как да хване хората които е пратила самата тя
12
0
 
25
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Обърнете внимание! Полицията започва да си върши работата, чак когато ПРЕМИЕРА ЛИЧНО НАРЕДИ!! С което пак обърнете внимание! ТОЙ МНOГО СЕ ГОРДЕЕ!!
11
2
 
8
 
! Отговори
akut преди 8 години
добре че са от българи с турско самосъзнануе инак нямаше да хванат никой. г-н Борисов Български пенсионери с Българско самосъзнание са нападани и бити още преди години. защо реагирате чак сега когато става въпрос за хора с турско самосъзнание и обвиняват . че са нападнати от Българи. !!!
10
2
 
11
 
! Отговори
123 преди 8 години
"Коткат" си мвр-ейците така наречените рецидивисти и когато им стане напечено вземат и арестуват някой от тях, та отчетат за изпълнена поредната заръка на баш-шефа
9
0
 
7
 
! Отговори
Жорж преди 8 години
Написани бълнувания. И си вярват на опашатите лъжи. ЕСТЕСТВЕНО ,, БИЯЧ,, ЩЕ Е НЯКОЙ РЕЦИДИВИСТ. И той ще ,,потвърди,,. Смешни , ЧЕ ЖАЛКИ. Вандалите са на всякъде и нито са ги хванали , нито искат да ги хванат. В Държавата на Мутрата ЗАКОНА НА БЕЗЗАКОНИЕТО Е ВСЕВЛАСТЕН. Който се информира от НЕ КУПЕНИТЕ източници , знае това. Останалите се оставят да бъдат лъгани НОН СТОП.
8
4
 
4
 
! Отговори
пенсионер- преди 8 години
зНАЧИ МОГАТ ДА РАБОТЯТ НО ТРЕБА бОЙКО ДА КАЖЕ А ДЕ ГО наш ГеоргиКостов баш професионалист или той чака на гюме в кръчмата дано се върне да си допие. и да го заловят.
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименА БИЯЧИТЕ НА ДВАМАТА СТАРЗИ С БЪЛГАРСКИ ИМЕНА КОГА?/ -- - - -Тях по рамазан !!! Или пък по рамадан ????
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето типичен пример защо е необходима смъртната присъда. В затвора не всички се поправят!
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига толкова ! Стига ! Алоу, Бойко, Бъчварова ? Преизпълнихте плана за този месец бе !? Хайде пък другите .... другия месец ..... Уморихте се бе !!!
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко на ден по колко призива може да отправя?
3
3
 
20
 
! Отговори
боц преди 8 години
За да изпълнят заповедта на ЦАРЯ, полицаите могат да набедят за бияч или убиец всеки с криминално минало.Аз не им вярвам!Само Бъчварова им има доверие!
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А БИЯЧИТЕ НА ДВАМАТА СТАРЗИ С БЪЛГАРСКИ ИМЕНА КОГА?/
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е ???? Неам думи !!!!