Тодор изскочил от колата с бокс, братята му налетели и...

МВР шеф: Има хора стоят, гледат и не оказват съдействие!
Обновена: 13 яну 2016 16:52 | 13 яну 2016 16:52, Веселина Йорданова
330
Тодор изскочил от колата с бокс, братята му налетели и...
Кадър от момента на побоя над Тодор. YouTube

18-годишният Тодор, който вчера бе убит в центъра на Враца, е слязъл от колата си, носейки бокс, обяви зам.-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев.

Дамата братя - извършители на тежкото престъпление, пресичали на пешеходна пътека на ул. "Иванка Ботева", младежът им свирнал с клаксона да побързат, последвало пререкание между тях.

Още по темата
Тодор слязъл от автомобила, въоръжен с бокса, а в последвалото сбиване получил тежки наранявания и по-късно починал, разказа полицейският началник.

Очакват се по-късно през деня и резултатите от аутопсията на починалото момче, след което на двамата заподозрени ще бъдат повдигнати обвинения, както и ще се поиска постоянното им задържане.

Арабаджиев призова днес гражданите за съдействие в подобни случаи.

"Има хора стоят, гледат и не оказват съдействие и така един млад 18-годишен живот приключи своя земен път", каза още зам.-главният секретар на МВР.

Вътрешният министър Румяна Бъчварова коментира на свой ред, че битовата престъпност в страната я притеснява и МВР провежда в момента специализирана операция в тази връзка.

"Ако престъпниците четат това, което се пише по медиите, естествено че ще има усещане за безнаказаност", заяви тя в отговор на въпрос по темата.

Ден на траур обявиха днес в СОУ "Васил Кънчов", където е учил убитият младеж.

Съучениците на момчето се събраха преди учебните занятия заедно с младежите от клуба по таекуондо, с които Тодор е тренирал, на мълчалив протест пред училището. Днес психолози започват работа с учениците, за да преодолеят травмата от убийството.

Междувременно приятелите на 18-годишното момче направиха Facebook страница, в която приканват всички желаещи да се включат днес от 18:00 часа в мълчалив протест пред сградата на полицията във Враца.

"Нека не забравяме довечера за какво излизаме! Да не създаваме излишно напрежение и нека се държим като цивилизовани хора !!! Да се разграничим от всички тези ,заради които се събираме", пише на страницата една от организаторките на протеста Теди Янкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ей тая русата кавалка по новините много ме изнерви да отива на магистралата и да не говори за нещо от които хал хабер си няма
161
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Варна/продължение/Само там не съм чул да има ***,непочтенни и т.н. Коя ли етази професия? не реагирайте първосигнално. Не са политиците.Капана не е толкова плитък
160
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НА ПРОСТАКА И ТЪПАКА----ВСИЧКИ СА МУ ВИНОВНИ:...политици, депутати ,полицаи ,лекари , акушерки,продавачки , инкасатори ...и пр.ВСИЧКИ СА ВИНОВНИ ---ЗАЩОТО ГО КАРАТ ДА РАБОТИ И ..ДА СИ ИЗКАРВА, ЧЕСТНО ХЛЯБА!!ВЕЧЕ---ДАРАВЕРАТА НЕ ВЪРВИ , НЕЩО .......ИСКА СЕ БАЧКАНЕ!!ТОВА Е ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ.....ХА,ХА,ХАААААААААААААА...КОФТИ РАБОТА!!!!!!!!!!!!!!!!
159
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Варна Браво.Откри електричеството.Всички лекари,полицаи,съдии и т.н са мошеници,***,убийци и т.н Само аз съм бисера върху купчината тор.Сега ли се усетихте,че ви насъскват едни срещу други лекари срещу полицаи,съдии срещу караджии. фаянсаджии срещу метачи на улиците.Всеки срещу всеки.Въпрос с ниска степен на трудност: всеки ден гледаме и слушаме какви *** са лекарите,полицаиите,съдиите,метачите на улиците...Само една професия не се споменава.Само там не съм чул да има корумпирани.
158
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** си плати за бабаитлъка със смърта си,братята и те ще полежът в затвора доста годинки,това е тъжната равносметка .Точно за това не искам децата ми да стоят в България и да загинат нелепо от ръцете или на 18 годишни нинджи които се бият с метални боксове,или пребити до смърт от някоя застаряваща селска мутра.
157
0
 
19
 
! Отговори
Реалност преди 8 години
Хората са болни от хронична агресия в България. Който иска да оцелее по-дълго, трябва сам да си намери решението
156
0
 
28
 
! Отговори
хейтъра преди 8 години
чалгата и простотията са основните ценности на съвременните тиинейджъри. от клиповете на пайнер какво да научат друго. ето, вози кифлата и излиза с бокс от колата защото някой пресича на пешеходна пътека. неам думи просто
155
5
 
11
 
! Отговори
Варна преди 8 години
Сега полицията ни е виновна , след това са лекарите и не на последно място политиците. НИЕ къде сме ? КЪДЕ? НЯма ни , не сме общество , не сме хора , снимат клип , а никой не отива да помогне . Всички се мислим за каубои , колите ни са се превърнали в оръжейни . Момчето е мъртво , родителтие в шок, приятелите също.
154
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам един приятел. 192 см висок и към 190 кг. Един от най-кротките и добродушни хора които познавам.Веднъж пресичаме на пешеходна пътека и един такъв "шофьор",макар че вижда че е червено за него, дава с пълна газ и спря на сантиметри от нас.Моят приятел спря,обърна се и със всичка сила си стовари юмрука върху предния капак.След това си продължи,сякаш нищо не е било.Онзи вътре се на**а.
153
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пази боже от ченгета справедливост да чакаш! Единият го държи, отзад другия удря и утре невинни.
152
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До справедливАве алоу тогава да се премахнат пътеките и карайте като луди я ми свирни и ти ще видиш звезди по сред бял ден вчера зел книжката и сега се прави на мъж с бокса
151
1
 
4
 
! Отговори
Да ,бе....ха,ха,хааа преди 8 години
...ВИЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА "ВЕЛИКИ".....па , като видите на зор...ВИКАЙТЕ ПОЛИЦИЯТА ДА ВИ ПАЗИ!
150
8
 
17
 
! Отговори
пОтрес преди 8 години
Само в Бг могат да изкарат жертвата виновна, а убиеца - герой! Не се учудвайте на мизерния си животец в мизерната си държавка тогава! Гнусари!
149
7
 
9
 
! Отговори
tt преди 8 години
До Анонимен Айдее- Голямото замитане на случая започна. Тоя филм го гледаме за кой ли път.Двама квартални бабаити убиват при"самоотбрана" момче което тежи колкото левия крак на единия. Сега услужливи ченгета ще пишат смешни протоколи,а някой ненаял се съдия ще издаде условна присъда, на делото което ще се гледа след пет години....
148
0
 
12
 
! Отговори
Югозападен преди 8 години
До СеверозападенВ истинската България мъжете са умирали за велики ценности каквито са свобода, равенство и законноста, не пешеходни пътеки.
147
11
 
3
 
! Отговори
Северозападен преди 8 години
Добре дошли в реалността.В истинската България.Изнежени софянчета,полвдивчанчета и прочие ге***ета.
146
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много тролчета нещо...8 години тренира таекуондо и ще изкочи с бокс ???!!!!Да бе да !!! Излязал е защото са му счупили огледалото-братята тежкари (единия държи другия бие- БРАВО МНОГО СА СМЕЛИ) ! С бокса са го били и после са го сложили в ръката на момчето ! Защо не кажете какви са криминалните прояви на единия брат ????
145
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен най-вероятно е станало следното- пича си кара с мацката, обаче за да се направи на тарикат решил да надуе клаксона на двамата чички, които са му отвърнали, вероятно са казали нещо за мацката, той е решил да се прави пред нея на голям защитник на честта й, тръгнал по тях да ги "бие" и накрая станала трагедията.
144
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момчето се е защитавало! Било е с приятелката си,нормално е да е искал да се защити и него и момичето,какви хора сте?Младо,хубаво момче си е отишло вие обиждате,как може.Няма вид на агресор,те са го провокирали,единия е криминално проявен,вие си правете сметка какви ''хора' са!Да ги вкарат доживот,какво чакат?
143
8
 
19
 
! Отговори
А, стега ,бе... преди 8 години
"Детето" от Враца излязло от колата си с метален БОКС....ЗА ДА СЕ БИЕ!КАКВОТО ТЪРСИЛ---Е НАМЕРИЛ....!!!!Кво да коментираме повече...??!!!НЕКА ГО ЖАЛЯТ , СЕГА...!