Тодор изскочил от колата с бокс, братята му налетели и...

МВР шеф: Има хора стоят, гледат и не оказват съдействие!
Обновена: 13 яну 2016 16:52 | 13 яну 2016 16:52, Веселина Йорданова
330
Тодор изскочил от колата с бокс, братята му налетели и...
Кадър от момента на побоя над Тодор. YouTube

18-годишният Тодор, който вчера бе убит в центъра на Враца, е слязъл от колата си, носейки бокс, обяви зам.-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев.

Дамата братя - извършители на тежкото престъпление, пресичали на пешеходна пътека на ул. "Иванка Ботева", младежът им свирнал с клаксона да побързат, последвало пререкание между тях.

Още по темата
Тодор слязъл от автомобила, въоръжен с бокса, а в последвалото сбиване получил тежки наранявания и по-късно починал, разказа полицейският началник.

Очакват се по-късно през деня и резултатите от аутопсията на починалото момче, след което на двамата заподозрени ще бъдат повдигнати обвинения, както и ще се поиска постоянното им задържане.

Арабаджиев призова днес гражданите за съдействие в подобни случаи.

"Има хора стоят, гледат и не оказват съдействие и така един млад 18-годишен живот приключи своя земен път", каза още зам.-главният секретар на МВР.

Вътрешният министър Румяна Бъчварова коментира на свой ред, че битовата престъпност в страната я притеснява и МВР провежда в момента специализирана операция в тази връзка.

"Ако престъпниците четат това, което се пише по медиите, естествено че ще има усещане за безнаказаност", заяви тя в отговор на въпрос по темата.

Ден на траур обявиха днес в СОУ "Васил Кънчов", където е учил убитият младеж.

Съучениците на момчето се събраха преди учебните занятия заедно с младежите от клуба по таекуондо, с които Тодор е тренирал, на мълчалив протест пред училището. Днес психолози започват работа с учениците, за да преодолеят травмата от убийството.

Междувременно приятелите на 18-годишното момче направиха Facebook страница, в която приканват всички желаещи да се включат днес от 18:00 часа в мълчалив протест пред сградата на полицията във Враца.

"Нека не забравяме довечера за какво излизаме! Да не създаваме излишно напрежение и нека се държим като цивилизовани хора !!! Да се разграничим от всички тези ,заради които се събираме", пише на страницата една от организаторките на протеста Теди Янкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
0
 
16
 
! Отговори
Мейджър Том преди 8 години
Хм, наистина казармата трябва да се върне. За да може самонадеяните *** да разберат че егото им не е най важното нещо на света. Всички младежи са егоисти днешно време, защото мама и тати еса еди кои си и аз съм недосегаем. Казарма и падни за 50 лицеви отопи червей!!!!!
141
6
 
17
 
! Отговори
аман от лекета преди 8 години
И да го защитавате малкото л***инце, намерил е това за което е слезнал от колата, аидеее на минусите късопишкоФци.
140
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По принцип кучкарите са най-големите агресори. Не трябваше да слиза от колата, камо ли с бокс. Който слиза от колата, получава см*рт.
139
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато бях малко момче,един от по-големите ме беше взел под крилото си.Пазеше ме да не ме бият големите,даваше ми съвети.Ментор по модерному. Та той ми казваше : "На бой и е**не,кантар няма.Винаги ще се намери някой по-майстор от тебе.Така че,не се прави на тарикат"
138
16
 
6
 
! Отговори
справедлив преди 8 години
Абе хора, едно младо момче е загинало, а вие го нападате - селски бег, да не е излизал с бокс и т.н. ... Има ли някой пострадал от бокса му, м? Ако въобще е вярна тая информация... Да не се окаже после, че някой от двамата братя се е метнал пред колата нарочно, за да го спре и да се саморазправя... Както виждате информацията се поднася по лъжичка. Още малко и ще изкарате герои убийците!
137
3
 
26
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Малък комплексар трениращ бойни изкуства малко е надскочил възможностите си този път и си е намерил майсторите, че излиза и с бокс срещу двама видимо по големи и в правото си в този случай, Така, че въобще не ми го защитавайте, не че оправдавам постъпката на братята, но младите са доста агресивни на днешно време. (лично мнение и от опит)
136
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво излиза 18 годишен нахакан младеж тренирал атекуондо по случай наближаващия му бал родителите му купуват кола и като качва в колата некаква кифла си мисли,че целия свят е негов и вместо да спре и да даде предимството на пегеходците на пешегодната пътека ,започва да се ежи и да убижда хората на улицата ,че и излиза с бокс да ги бие ,ама си намерил майстора.Съжалявам за младия живот,но младежта ни е тотално деградирала
135
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 164Продължавай да носиш бухалка и рано или късно ще срещнеш когото трябва.А после твоите близки ще ядат жито.
134
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ден на северозападната култура. Бежанците да четат и да мислят.
133
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
направил се на мъж и са го смлели от бой. Жалко, че е починал, но си е търсил боя
132
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До номер2Еми ако не беше изкочил с бокса друго щяхме да коментираме тоя *** е главния герой и виновник
131
26
 
7
 
! Отговори
номер2 преди 8 години
Защо толкова коментари? Имаме двама убийци! Ако има справедливост, тия двамата трябва да бъдат обесени! Но в България няма правосъдие!
130
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз затова си нося бухалка на задната седалка, някой тежкар ако ми се мота на зебрата като му свирна излизам и яко по гърбината, колко гърбици съм насинил на такива наглеци...
129
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи те пресичат на пешеходна пътека, а той им *** да побързат, а те го дават тежко-тежко вместо да почнат да припкат, а той излиза от колата с бокс - еми така става...
128
1
 
14
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Наистина се вижда че няма кръв, дори един очевидец е писал че даже и не са го били, дори да са го ударили малко, не са искали да го трепят. Истината е жестока и тя е че ако това момче е имало кой да го постави в подходяща позиция, нещо толкова елементарно което го има в курсовете за първа помощ е щял да оживе без проблем. Освен ако не се окаже че е починал от някакъв порок..
127
0
 
24
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Когато бях малък(8-12 годишен), на село се биехме за щяло и нещяло... Често се перчех пред баба, как ще набия тоя, или оня. Уууу, немой, чедо! Боят карар няма! Не знам откъде е тази дума в речника й, но разбирах, че иска да каже, че е опасно и нещата излизат от контрол, когато се сбиеш... И беше права... Проблемът на днешните деца, че не ги оставят да се бият, като малки. Да усетят как боли... За тях истината е за боя е тази от филмите.
126
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Двамата братя ще получат два пълнителя от куршуми ... Само да ги пуснат ;)
125
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те са се защитили, не са го карали да си гълта езика !
124
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не е излизал от колата с бокс в ръка.Ами ако ги беше смачкал с този бокс ?
123
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия нямат никаква вина тоя излязал с бокса и те от самозащита са налетели на селския бег