Таксиджия намушка с нож 25-годишен в София

Инцидентът станал в "Младост", двамата се спречкали
14 яну 2016 13:17,
18
Таксиджия намушка с нож 25-годишен в София
Снимка: Bulphoto, архив

Таксиметров шофьор намушка с нож 25-годишен мъж в столичния квартал "Младост".

Инцидентът е станал рано тази сутрин - около 4.00 часа, след спречкване между двамата.

Пострадалият е откаран в болница, не е сериозно ранен и няма опасност за живота му, съобщи bTV.

Шофьорът е задържан от полицията, мотивите се изясняват.

От УМБАЛ "Св. Анна" съобщават, че младежът е стабилизиран. Има прорезна рана в областта на гърдите. Правят му се контролни изследвания и засега не се очаква операция.

Октомври миналата година таксиметров шофьор удари полицай на площада пред Народното събрание. Побойникът – 46-годишният Борис Тасев, се отърва с глоба от 500 лв.

Оказа се, че Тасев е имал присъда за убийство в състояние на афект, но след изтичане на законовия срок, е бил реабилитиран, а присъдата заличена от свидетелството му за съдимост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Таксиметровите шофьори, с редки изключения, внаги са си били ***. Това е една категория хора, които са готови през трупове да газят, само и само да излязат невинни. А в 95% от случаите са виновни само те. Като ромите са - събират се накуп, лъжат и викат само и само да стресират невинния и да го изкарат виновен. Не напразно навсякъде са мразени. И помежду си се мразят даже. ***"Ако бяха само те Здраве да е
12
0
 
6
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
*** бе,***.
11
6
 
3
 
! Отговори
нед преди 8 години
Браво колега лека доходна и безаварийна
10
2
 
7
 
! Отговори
Сп??нс преди 8 години
само в БГ сядаме на първата седалка , ако се сещате по филмите винаги сядат на задната , и когато за първи път ме се наложи да се кача в такси в Испания бая напъвах вратата -и се оказа ,че е заключена и се наложи да седна отзад
9
0
 
7
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
А бе тия хора съвсем откачиха,все едно сме в Азия!За самозащита си има спрейове,електрошок и сума ти други нелетални средства!Накъде с тия ножове????
8
0
 
25
 
! Отговори
11 преди 8 години
За Бога братя не се возете на копърки!!! Опасно за живота!!!
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
V Balgaria e neobhodima smartna prisada, zashtoto povecheto hora ne sa gotovi da jiveqt v obshestvo,lipsva duhovno I cennostno razvitie
6
9
 
4
 
! Отговори
Либертоносец от НПО преди 8 години
Обръщайте внимание на възпитанието и вежливостта! Който е възпитан и си премълчава не го колят питайте и в ИД ,пазарджишката маала!Който иска да бъде уважаван за това ,че е българин трябва да е в спортна форма както "бежанците" и таксиджиите!
5
3
 
33
 
! Отговори
V преди 8 години
Веднага взимам на сърце работата на криминалистите: Леко подпиинал човек се качва на такси и обляга уморена глава на прозореца до него. Извършващият услугата таксиметров шофиор достига крайната точка на пътуването, прокашля се и очаква да получи сумата изписана на апарата. Приемащият услугата, с невярващ поглед, вижда изписаните цифри и ледено изсъсква "Ти луд ли си е, мааати шейба, кви триисе леа уе, друг път е осем. ***!". И така..
4
3
 
31
 
! Отговори
СП преди 8 години
До АнонименЕ ти що мислиш спряха Юбер защото им обърка сметките
3
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не бе, младежа сам се е наръгал няколко пъти докато бакшиша му е предлагал кафе...
2
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всички таксиметрови компании са на престъпни кръгове, а голяма част от бакшишите са бувши затворници! Не случайно и съпротивата срещу Юбер беше толкова масивна, включиха се и много политици престъпници.За нищо на света не бих си взел такси в Бг, а иначе Юбер си ползвам в Скандинавия и Калифорния и съм супер доволен, както бях и в Сф докато работеха.
1
10
 
14
 
! Отговори
Бат Тянко преди 8 години
Поредната гей-драма.