Задържаха таксиметровия шофьор, намушкал 25-годишен мъж

Повдигнати са му обвинения, грозят го до 6 г. затвор
14 яну 2016 20:29, Елка Василева
12
Задържаха таксиметровия шофьор, намушкал 25-годишен мъж
Снимка: архив, Булфото

Софийската районна прокуратура привлече  като обвиняем 57-годишния Володя Георгиев, който е намушкал 25-годишен мъж в квартал „Младост“ в София.

Володя Георгиев е обвинен за умишлено причинена от него средна телесна повреда (пробождане с нож в областта на гръдния кош) на пострадалия с инициали Д.Б., съобщават от прокуратурата.

Още по темата

Престъплението по чл. 129 от Наказателния кодекс е наказуемо с лишаване от свобода до шест години.

Обвиняемият Георгиев е задържан с прокурорско постановление до 16 януари (събота).

Таксиметровият шофьор Володя Георгиев е намушкал с нож тази сутрин около 04:00 часа 25-годишен клиент в столичния квартал "Младост", съобщиха от МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Володя Георгиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Вот дю Фак преди 8 години
Долни манипулации , ние на таксита не се возим и не ги чуваме нещата , от 15 години единствения път като ни свалиха от такси беше ,защото колегата беше се усмъртил и във всеки момент очаквахме да вземе да пита за боата (боаааа, боаааа) , както и стана секунди след като го разтоварихме -----
6
4
 
2
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 8 години
Sredna telesna??Tova e opit za ubiistvo!!!!!!Edni shte zashtityat shofyora,drugi mladeja,a az shte poyasnya fakta namushkvane v oblastta na gurdite,ne e v kraka,ne e v rucete,a kum surceto...lellee..kvi sudii..74839
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А причината да го намушка?!Може онзи да е виновенАз от 15 години само с таксита пътувам и никога шофьор не ме е нападал
4
3
 
10
 
! Отговори
Обикновен гражданин преди 8 години
Колкото и да са луднали от естеството на работата някои таксиджии, все ми се струва, че не го е ръгнал за кеф.
3
1
 
9
 
! Отговори
1280 с експрес преди 8 години
има и 50 лв. глоба в същата фирма ако те хванат че си пушил(водача)...Явно е станало объркване и не са се разбрали водача и клиентите и те са запалили цигара при което той им е казал да напуснат таксито...при което те го нападат ..
2
2
 
8
 
! Отговори
1280 с експрес преди 8 години
става въпрос за 3-*** пияни младежи които возиме почти всеки Петък и Събота по няколко такива клиента...Фирмата няма да я споменавам...не е 1280..но е една друга която в момента е лидер на пазара и предоставя също така услуга безконтактно плащане с карта..така че фирмата си е точна...проблема е че има вътрешен правилник които гласи че във всички таксита на фирмата е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО...както от водача така и от пътниците защото това е вид обществен транспорт.има и 50 лв. глоба ако те хванат да п
1
1
 
10
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
"Няма огън без пушек" кажете какви са причините за да се стигне до това, не вярвам човека ей така за разнообразие да си дупчи клиентите, по скоро ми се струва самозащита, не може вече да не са го разпитали и да няма поне бегла представа как и защо е станало. Бъдете малко по обективни, не насочвайте общественото мнение в предпочитаната за вас насока.