Трима пребиха студент заради неплатен дълг

Инцидентът се случил в Благоевград, бит е 22-годишният Алекс
16 яну 2016 08:57,
27
Трима пребиха студент заради неплатен дълг
Снимка: flickr

Невърната сума пари предизвика агресията на трима биячи, които пребиха студент в Благоевград.

Инцидентът, при който младежът не е пострадал сериозно, станал край градския парк в сряда към 23,20 часа, пише "Стандарт".

Алекс, който учи в Югозападния университет и работи в мебелна фирма, бил причакан от нападателите си. Студентът взел преди време пари назаем от свой приятел и обещал да ги върне до сряда на обяд.

В същия ден обаче променил уговорката. 22-годишният Алекс отишъл на уреченото място - междублоковото пространство зад сградата на областната администрация, където бил изненадан от трима добре познати за него биячи.

Те се нахвърлили върху него с юмруци и му сцепили веждата. Студентът е приет за преглед в Спешно-приемно отделение на МБАЛ - Благоевград.

Медиците установили, че е с хематом и рана на едната вежда. Момчето е освободено за домашно лечение. То е подало жалба в полицията.

Служителите на Първо полицейско управление разследват случая. По непотвърдена информация побоят е заради дълг от 30 лева. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Във всеки град има районни управления на Мвр- денонощноЗа всяко ли ще пишат сега
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
taka TRQBVA DA E KAJE LI SE NE6TO TRQBVA DA SI LOQLEN I IZPALNITELEN,NE GO LI IZPALNI6,PLA6TASH SI SKAPO,NO IZGLEJDA VE4E XORATA STANAXA BE3OTGOVORNI KATO PRAVITELSTVATA NI ,SAMO DA OBE6TAVAT I DA NE PRAVAT NI6TO.\, I VSI4KI IM PODRAJAVAT,TAKA 6TE BADE DOKATO NE IM SE TARSI OTGOVORNOST
11
1
 
6
 
! Отговори
възмутен преди 8 години
До къде се стигна един човешки живот да струва 30 лева.
10
0
 
7
 
! Отговори
До Край преди 8 години
Към края на соца имаше един, работеше като учител в средно училище в Сф. Търсеше момиче с пари и връзки, за да се ожени.Докато търсеше, не стоеше на сухо. Сваляше млади висшистки като него със заплати 170-190 лв. С всяка ходеше по няколко месеца. Говореше им, че мисли за брак, още няма жилище, но има планове по въпроса. Момичетата му вярваха. От всяка искаше заем 200-300 лв за нещо спешно, ще го върне до месец. След няколко дни къса с момата, обещава, че ще върне парите, но на никоя не ги върна
9
0
 
22
 
! Отговори
Край преди 8 години
Даваш на някой примерно 300 лв. заем. Прави се на луд и ги не връща. Казваш му - той ти се хили като тиква и си вади айфона да си чати. Какво правиш 1. съдиш го и 4г. минимум се занимаваш с адвокати и съдилища харчиш около 1500 лв. разноски за да установиш че съдебния изпълнител не може даму ги събере щото той вече е в Испания илине работи никъде и няма имущества на негово име. Вариант 2. Псуваш и забравяш. вариант 3- трошиш му капачките.Вариант 3 е най изгодния и най справедливия.
8
11
 
17
 
! Отговори
Натан преди 8 години
Да биеш някого за 30лв е лошо. Като видиш, че не ги връща оставяш го и не се занимаваш повече с него той е доказал че е човек на който не може да се разчита.
7
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малко са го били.Като взема пари на заем ТРЯБВА И ДА ГИ ВРЪЩА!!Иначе , бой докато пукне.
6
7
 
15
 
! Отговори
**** преди 8 години
Тези били биячи,и като са такива,защо са трима,нека отиде един,но май не им стиска като са по сами,най добре се чувстват като са глутница срещу сама жертва.
5
0
 
32
 
! Отговори
sofeto преди 8 години
Ако искаш някого да не го видиш повече, дай му пари назаем!
4
7
 
36
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Трябва да връща пари,пък си мисли,че може да променя условията.Това да не са мама и тати ,че да ти търпят своеволията.Ето неправилното възпитание до къде води.Мама и тати е трябвало да го учат ,че мъжката дума си е мъжка дума.А не ,когато ти скимне да си мислиш,че контролираш ситуацията и може да променяш поставените ти факти.Правилно си е получил урока.Или искате да я караме с европейските цености на меките китки ?
3
7
 
13
 
! Отговори
е да де преди 8 години
Интересно тия тримата как да ги наричаме мутри или "служители4 от така наречените колекторски фирми,а иначе всеки трябва да си прави сметките о време.
2
3
 
18
 
! Отговори
хм преди 8 години
Свършиха се новините!!!
1
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страшно интересна случка! Защо ни занимавате с това?