Забраниха на биячите на Тодор да напускат страната

Искането на прокуратурата за "задържане под стража" не бе уважено
Обновена: 16 яну 2016 18:23 | 16 яну 2016 18:22,
128
Забраниха на биячите на Тодор да напускат страната
Снимка: Булфото

Окръжна прокуратура - Враца забрани на братята, обвинени в убийството на 18-годишния Тодор, да напускат страната.

Още по темата

След произнасянето на Окръжния съд във Враца, с което искането на прокуратурата за задържане под стража на двамата не бе уважено, още същия ден от прокуратурата са наложили забрана за напускане на страната на Иван и Десислав Дамянови.

За наложените мерки са уведомени компетентните органи на МВР и им е разпоредено да не допускат излизането на обвиняемите от страната ни без разрешение на прокурора.

По-рано днес говорителят на Окръжния съд във Враца Снежана Наумова заяви, че двамата братя нямат забрана да напускат страната.

Десислав и Иван Дамянови вчера бяха освободени под домашен арест, а един от мотивите бе, че след 2 аутопсии в заключенията на медиците пише, че нанесените му над 20 удара са му причинили болка и страдание, но не са довели до фаталния край.

Една от възможните причини за смъртта на момчето може да са сърдечни проблеми, но родителите на Тодор са категорични, че той не е имал такива.

"В кориците на делото има данни за сърдечни проблеми на починалото момче. Взети са проби и се налагат хистологични изследвания", заяви Снежана Наумова.

Днес във Враца организират нов пореден протест с искане за справедливост за смъртта на Тодор. Очаква се да има подобни събития и на други места в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
7
 
15
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 62Това е целта на соросо.идните бо.клуци и техните пионки в България- да се държи народа в страх поради това, че липсва беззаконие. Така е много лесно да се управлява народ.Представяш ли си как ще скочи с бокс това 18 годишно самозабравило се преди 90-та година на 2-*** батковци на по 35 години и то на центъра в български град? Как ще стане?Искахте хамериканска демокрация. Ето ви я! Дерзайте!
47
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
че от това по страхлива постъпка е единствено само да седиш и да снимаш как пребиват някого .......
46
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
подава на псувните и заплахите, които идваха от джипа (а те бяха много) се обади на 112 , след което направи снимка на джипа и мутрата в него. Полицията дойде след 10-на минути през това време човека съвсем чинно си изчака в колата заедно с детето си. Не извади бокс, не слезе да се бие и за мене постъпи изключително смело и при всички положения си запази честта. Последното го вмъквам понеже една руса медиина звезда от последните дни ни облъчва, че няма по голяма смелост и чест да излезеш с бокс и да се биеш.... Само да и кажа като човек, който от 15 години се занимава с бойни изкуства, че от т
45
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съболезнования на семейството на загиналото момче !!! Искам просто да споделя една случка, на която бях свидетел преди две години без да искам да осъждам или оправдавам някого !!! Джип с типична ретро мутра вътре (абсолютно ***) идваше от път без предимство и понеже е над всичко и над всички взе да се натиска да мине.В следствие, на което удари леко един лек автомоил управляван от млад мъж (около 35) и дете на задната седалка. Резултата беше една леко огъната врата и слаб шум достатъчен да разпалаче детето. Господина слезе, веднага успокой детето си, след което вдигна телефона и без да се п
44
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 90-те годиниПрав си, двамата братя не са обикновени бачкатори, ами мафиоти под прикритие които разполагат с десетки милиони и са купили и съда и медиите и плащат на интернет *** да слагат плюсове за коментарите които са в тяхна полза.
43
26
 
6
 
! Отговори
90-те години преди 8 години
Коментарите се преправят и се помпят плюсове за братята убийци! Всичко е платено, нали излязоха на свобода! В Държавата на Бойко всичко е убийства , пребивания и пари !В крайна сметка истината ще възтържествува и се надявам братята да отнесат поне по 15 години!
42
7
 
1
 
! Отговори
ANONIMEN преди 8 години
До Анонимен AMI TE VEHE NE CA V BALGARIA---CPRAVKA KYLATA 17, 20 MIN
41
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Накефи ме един от братята: Не съжалявам!Голям!Един мъж с достойнство никога не би съжалил, че е убил едно *** което е искало да го убива.
40
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Свобода за врачанските братя Кличко.Ако беше на тяхнно място един от вас и тоя каратиста с бокса ви уцели в слепоочието, вашите роднини дали щаха да приемат, че Тодорчо е невинен? А?
39
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Братята не са виновни.
38
6
 
28
 
! Отговори
Адвокат преди 8 години
Това е толкова елементарно дело, че даже служебен защитник ще ги оправдае на първа инстанция. Добър адвокат ще обърне изцяло делото! По всичко личи, че става въпрос за хулиганско спречкване и непредумишлено убийство. Прогноза: три години условно с две изпитателен срок!
37
7
 
27
 
! Отговори
Българин преди 8 години
от това което дават по новините изглежда че тодор е бил побойника, нека съда да прецени
36
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Думата "пустиняци" е характерна за Враца и Врачанско.
35
31
 
8
 
! Отговори
100 килограмов преди 8 години
Тия двамата със сигурност са мутри, вижте им мутренските анцунзи.
34
30
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо тези лица продължават да бъдат определяни като "биячи", а не убийци? Тодор е покойник, а не се възстановява от синини и охлузвания.
33
31
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес.бг е пълно със защитници на двете мутри понички.
32
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То па и тва остана, да напуснат страната.Ако съм един от близките на Тодор не знам...сигурно щях да съм направил някоя глупост вече с тия двамата.
31
13
 
26
 
! Отговори
П преди 8 години
Протестиращите се опитват да влияят на решенията на съда! Трябва да бъдат разпръснати със сълзотворен газ и гумени палки.
30
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Свобода за братята.
29
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
onq izdal bagaja v gerderobnata sled 40 dena nikoi nqma dago pomni