Апаш се предаде след среднощна гонка с полицаи

Преди това подкарал крадена кола и потрошил патрулка
9
Апаш се предаде след среднощна гонка с полицаи
Снимка: Булфото, архив

След среднощна гонка с полицията, млад мъж от Монтана сам се предаде в полицията. Той е карал "Фолксваген Голф" в областния град, не е спрял на сигнал със стоп-палка и полицейският патрул започнал да го преследва в ранните часове на 17 януари.

Беглецът бил спрян на 10 километра извън Монтана в землището на село Ерден, като пътят му бил препречен с друг патрулен автомобил, съобщиха от МВР.

Преследваният не спрял и се блъснал в патрулката, след това успял да слезе от колата и под прикритието на нощта да избяга в полето край селото.

Изпратената на място оперативна група установила значителни щети по патрулния автомобил.

Проверка установила, че регистрационните табели на управлявания от беглеца автомобил са на друг автомобил, който бил откраднат преди няколко дни в Лом.

Въпросният "Фолксваген" бил обявен за издирване, тъй като е собственост на фирма от Плевен, на която е наложен съдебен запор.

Криминалистите установили, че зад волана на преследвания автомобил е бил 22-годишният Велизар от Монтана.

След като веднага бил обявен за издирване, към 16:30 часа той сам се предал в полицията и бил задържан.

Срещу него са образувани две досъдебни производства - за кражба на кола, за възпрепятстване на орган на властта да изпълни задълженията си и за повреждане на чуждо имущество, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мултикултуризма трябва да умре.
3
1
 
13
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
Еми с тези физически данни на полицаите, една костенурка ако хванат си е успех
2
0
 
7
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
"Беглецът бил спрян на 10 километра извън Монтана...""Преследваният не спрял и се блъснал в патрулката..."Ся последно спрян ли е или не е спрян? Синхронизирайте си малко писанията бе, човек нищо не може да разбере от тези драсканици тип свободно съчинение....
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей престанете да гледате американските филми моля виТоя какво си е помислел,че след удара ще продължи и ще им избяга ли хахахах