Сутрин, спирка... Един мъж, един нож, едно момиче - 13 удара

28-годишен рецидивист опитал да убие Зорница на спирка в Перник
73
Сутрин, спирка... Един мъж, един нож, едно момиче - 13 удара
Снимка: Булфото, архив

28-годишен мъж е задържан за нападението на 15-годишната Зорница Спасова в Перник.

Радослав Колев от Радомир ще бъде обвинен в опит за убийство, съобщиха от Окръжната прокуратура  пред "24 часа".

Още по темата

Момичето вече е оперирано в болницата в Перник и според лекарите няма опасност за живота му.  Зорница е в съзнание след пълната упойка.

В социалната мрежа Facebook е отправен зов за помощ към всички, които могат да дарят кръв за пострадалото момиче. Майката на Зорница е оставила телефонен номер за връзка - 087 87 82 977087 87 82 977.

Момичето е в реанимация, се казва в поста и е необходимо да се дари кръв - независимо от това каква кръвна група са дарителите.

Според познати на момичето нейн бивш приятел е опитал да я убие, явно в момент на ярост или безсилие. Според разследващите Радослав я нападнал по хулигански причини, без да има личен мотив.

Мъжът е многократно осъждан – за хулиганство, за унищожаване и повреждане на чуждо имущество, за държане на наркотични вещества и за грабеж. Последното си наказание той е изтърпял в Затвора Бобов дол. Излязъл е оттам на 23 юли 2013 г.

Радослав нападна Зорница тази сутрин около 7.30 часа на Начална спирка. Момичето чакало автобус №16, когато автобусът дошъл, озверелият мъж започнал да нанася удари с нож.

Момичето е наръгано 13 пъти. Прободена е както в гърба, така и в корема.

Зорница започнала да пищи за помощ. Шофьорът на автобуса махнал табелата и тръгнал да кара към болницата, но в този момент се появила линейка и полиция на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са плодовете на демокрацията,много горчиви за съжаление и ще стават още по горчиви.Хората не са виновни,самата система създава тези гнили плодове.Безработица,безпаричие,агресия,злоба,нерви,болести,корупция,беззаконност,безпътица,морална деградация,демагогия,несраведливост,продажни политици които постоянно ни лъжат,и разиграват най различни театри.НИКАКЪВ ред законност и справедливост.Държавата на вечните реформи.
33
3
 
2
 
! Отговори
Лим преди 8 години
Резултат от западните "ценности" и промиване на мозъка чрез пропаганда за "лошото момче" и сексу***лната р***зкрепостеност и т.н. Вместо да е с добро момче на нейната възраст както и 17 писа а 18 злобно му се нахвърли тя излиза с "лошото момче" - престъпника като си мисли че както и казват западните ценности на морална деградация тя ще го остави и ще мине на друг. Подобно мислене от страна на жени води до тежки последици за обществото и са свързани със случаи в които хора застрелват семейството си.
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
О, започна се - вече се опитал да я убие "в момент на безсилие".......Браво, само така, издействайте му сега една оправдателна присъда и да осъди намушканата за причинени морални щети.....
31
1
 
3
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Джурналистъ дето е написал заглавието май нещо ми се прави на Ботев, с малко думи иска да опише колкото си може повече неща, ама на Ботев се нарича ПОЕЗИЯ а това се нарича НИГРАМОТНУСТ, ясно.
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия които си мислят ,че са от ония не са познали ако бяха те нямаше да има имена.
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пернишка романтика !Така се показва любов
28
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Перник отвръща на удара. Резултата с Враца е изравнен-1:1. Няма ли кой да прекрати мача? Или да подаде оставка?
27
1
 
16
 
! Отговори
ББ преди 8 години
Видими резултати !Държавата е стабилна
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименБългари са Перник не е в Турция
25
0
 
6
 
! Отговори
цък преди 8 години
Ефрах леля му!!!Матряла у Бг-то абсолютно е изтрещял!!!!Е, с такъв "талаж" няма начин да не се телепортираме в друго измерение!
24
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
28-годишен с 15-годишна?!?!? Вярно, че тийнейджърките яко ги бият емоциите, но да се занимаваш с 13 години по-голям рецидивист си е направо глупаво (бих използвал и други определяния). Едва ли малката уличница ще прокопса в живота. Родителите и спят ли или са разбрали какъв *** са отгледали и са вдигнали ръце?
23
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бивш затворник рецидивист е бивш приятел на 15 г. момиче?! Значи малката е въртяла мъже още от 14 г. тоест в 7-ми клас е започнала със здравия секс! Евала на мацето! Чака я бляскавото бъдеще на магистралка!
22
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз, като майка на двама 15 годишни, да питам какво търси 15 годишна с 28 годишен, при това криминално проявен? Родители нещо, ъм?
21
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Камелия да вземе да прочете какво е журналистика и начини на писане. За черната хроника не вървят тези неща. Ама хич даже. Дори съвсем.В цялата работа ми прави впечатление шофьора на автобуса. Вместо стандартното "не видя и тръгна" той променя курса си за да укаже помощ. Ей Т'ва е човек на място!
20
1
 
23
 
! Отговори
:) преди 8 години
Следобед, глупаво заглавие, журналист.... днес.бг
19
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав е човека по долу и аз ще си дам моя живот за детето ми. Дано не се стига до там но при такъв случай вяда пистолета и директно чистя без обяснения. Предавам се, бил съм в умопомрачение, първо провинение по бързата процедура след 2-3 години излизам за добро поведение. Нищожна цена в сравнение с живота на детето ми.
18
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато българина разбере. че проблемът се корени в липсата на правилен подход за възпитание и комуникация с децата,особено през пубертета,тогава ще има промяна! И на всяка крачка да сложат полицаи, такива *** пак ще има и пак ще намират жертви. Родителите на това момиче трябваше да следят с какви хора излиза дъщеря им,да я научат да им споделя повече, а този дано най-после го осъдят за поне 20 години,доживотен затвор е ясно,че няма да му дадат(ЕС държи на по-"хуманни" наказания!)
17
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ман Юнайтед"Ти прочете ли как съм готов на момента да пожертвам собствения си живот за детето си ?"пръц-пръц. пръц.
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живот, небе. Едно правителство, една политика, един народ. Хиляди удара. 27
15
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ще лежиш в затвора.