Радослав, намушкал Зорница 13 пъти, остава в ареста

Майка му обвинява себе си и "болните му гени" за нападението
19 яну 2016 18:49,
34
Радослав, намушкал Зорница 13 пъти, остава в ареста
Снимка: Facebook

Радослав Колев, който намушка приятелката си 13 пъти в Перник, остава зад решетките, пише Нова тв.

Още по темата

За първи път майката на арестувания проговори и разказа за агресията му и за проблемите, които имал. Към своя син тя се обърна с думите: "Обичам те, Ради. Аз те защитавам пред цяла България. Не си виновен ти, а ние, твоите родители".

Майката на Радослав обвинява себе си и "болните гени" на сина си за нападението. Според нея Радослав психически не е добре. Досега родителите му не сметнали за нужно да го водят на лекар.

След като намушка почти смъртоносно 15-годишната Зорница обаче адвокатът ще иска психиатрична експертиза, а майка му - лечение.

Радослав е катастрофирал преди няколко месеца. След инцидента той е имал сътресение на мозъка.

"Той съжалява. Радослав каза, че много я обича и не може да си обясни защо го е направил. Дори не помни броя на ударите. Казва, че всичко му е като в мъгла", заяви адвокатът на момчето, Велин Велинов.

"Той твърди, че обича много Зорница, че на връзката им се е пречело и това го е депресирало. Това го е довело до състояния, в които той се е чувствал много изнервен. Така било и във въпросния ден, когато тя упорито не отговаряла на обажданията му", добави адвокат Велинов.

Състоянието на 15-годишната Зорница е стабилно. Момичето обаче остава в реанимация.

В понеделник десетки жители на града дариха кръв, за да спасят живота на ученичката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
20
 
! Отговори
bla bla преди 8 години
"Така било и във въпросния ден, когато тя упорито не отговаряла на обажданията му"- Това становище е некоректно, не тя упорито не е отговаряла на обажданията му, а той упорито ѝ е звънял и я е тормозил. За такива, като този смъртното наказание е лека присъда. Такива психопати трябва да лежат доживотни присъди и да бъдат третирани, като роби - мачкани с тежък и непосилен труд, спящи директно на циментен под без легло и санитарен възел в собствените си екскременти. Пълно заточение с вериги!