Радослав, намушкал Зорница 13 пъти, остава в ареста

Майка му обвинява себе си и "болните му гени" за нападението
19 яну 2016 18:49,
34
Радослав, намушкал Зорница 13 пъти, остава в ареста
Снимка: Facebook

Радослав Колев, който намушка приятелката си 13 пъти в Перник, остава зад решетките, пише Нова тв.

Още по темата

За първи път майката на арестувания проговори и разказа за агресията му и за проблемите, които имал. Към своя син тя се обърна с думите: "Обичам те, Ради. Аз те защитавам пред цяла България. Не си виновен ти, а ние, твоите родители".

Майката на Радослав обвинява себе си и "болните гени" на сина си за нападението. Според нея Радослав психически не е добре. Досега родителите му не сметнали за нужно да го водят на лекар.

След като намушка почти смъртоносно 15-годишната Зорница обаче адвокатът ще иска психиатрична експертиза, а майка му - лечение.

Радослав е катастрофирал преди няколко месеца. След инцидента той е имал сътресение на мозъка.

"Той съжалява. Радослав каза, че много я обича и не може да си обясни защо го е направил. Дори не помни броя на ударите. Казва, че всичко му е като в мъгла", заяви адвокатът на момчето, Велин Велинов.

"Той твърди, че обича много Зорница, че на връзката им се е пречело и това го е депресирало. Това го е довело до състояния, в които той се е чувствал много изнервен. Така било и във въпросния ден, когато тя упорито не отговаряла на обажданията му", добави адвокат Велинов.

Състоянието на 15-годишната Зорница е стабилно. Момичето обаче остава в реанимация.

В понеделник десетки жители на града дариха кръв, за да спасят живота на ученичката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво прави 15-годишна с 28-годишен,защото ясно е,че освен креватна гимнастика друго не може да му предложи.да си беше хванала за гадже съученик.Но на 15г. Няма как да се вози в скъпа кола,да е с гадже с добре оформено тяло.дано си вземе поука и разбере,че е била просто държанка,а с тях се отнасят по този начин.родителите и са най-виновни,защото те са позволили да се случи.пожелавам и да се възстановяване и да си пренареди ценностите.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега, "горкичкия", да го пуснат и да му платят обезщетение.....
19
0
 
4
 
! Отговори
Психодиспансер преди 8 години
Много е късно за анализи и разкаяния. Отдавна е трябвало да потърсят психиатрична/психологическа помощ за "детето". Тоя вече е закоравял рецидивист.
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя не бива да излиза. Следващия път ще я убие-нея или някой друг.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"...тя УПОРИТО не отговаряла на обажданията му" Абе, тия е* ават ли се, бе?
16
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са пълни глупости,аз го познавам много добре си е даже просто от такива *** трябва да се прочисти обществото,така че смърт..
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и как пък не е на свобода? щото на ония от Враца им искат пет години за убийство.
14
0
 
24
 
! Отговори
бай Блаже преди 8 години
Електрическия стол ще реши психическите му проблеми
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Секс, наркотици, у.бийства на неудъбни свидетели и свидетелки.
12
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никаква милост за престъпниците , опит за убийство - 40 години , убийство - до живот. И мен са ме зарязвали и на мен са ми пречели и аз не съм имал пари и на мен не са ми се случвали нещата , както съм искал , но не съм наранил и убил никого ! УБИЙЦИТЕ В ЗАТВОРА , ВЪН ОТ ОБЩЕСТВОТО И УЛИЦИТЕ !
11
3
 
13
 
! Отговори
тройки преди 8 години
1.шведска тройка - 3- мама души в леглото2. Руска тройка - 3 коня препускат, впрегнати в карета3. Македонска тройка - 2- *** в леглото, третият лежи на земята в локва к.р.ъв4. Пернишка тройка - единият е намушкан с нож, вторият- в ареста, третияттретият няма представа, че е в " тройката"
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И сега след експертизата ще го изкарат психически че не е добре и ще му дадат лека присъда.Как всички след като направят нещо и изведнъж не са добре психически?Ей сега искам да попитам тия протестиращите където се вдигнаха за Тодор,при този случай защо не стачкуват?
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Простакът си ти. Не прочете ли, че семейството на момичето е било против тази връзка? Не прочете ли, че момчето е предпочело семейството си и се е разделило с тоя *** и заради това става всичко това. Надявам се да му дадат поне 40 години на този ***, но надали. Поне момичето е живо и ще се оправи поне физически.
8
0
 
40
 
! Отговори
Фройд преди 8 години
Как па всички престъпници ,,откачат след престъплението !!!
7
0
 
25
 
! Отговори
Фройд преди 8 години
Как па всички *** ,,откачат,, след престъплението!!!
6
0
 
9
 
! Отговори
ХТЕ преди 8 години
До БГДА,тук едва ли става въпрос за тази болест защото до колкото знам трябва да има поредица от удари в главата като при боксьорите или състезателите по американски футбол.Писах за ХТЕ просто защото ми направи впечатление инцидент и ситресение и такава агресия.
5
0
 
11
 
! Отговори
БГ преди 8 години
До ХТЕОт същото нещо кечистът Крис Беноа,убу сина си и жена си и след това се самоуби.
4
0
 
5
 
! Отговори
lll преди 8 години
pernishka lubov.....
3
1
 
28
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Хайдеее, започна се, някой хитър адвокат им е спретнал програма, сега не бил добре, експертиза, освидетелстване, пускане под домашен арест или в лечебно заведение от затворен тип с лек режим, и след време, хоп, пак на свобода с не ми се мисли.
2
4
 
6
 
! Отговори
ХТЕ преди 8 години
Сега излезе един филм с Уил Смит,става въорос за последствията от такива сътресения при професионалните спортисти,защо не и тук да няма някакъв такъв момент.Болеста се казва съкратено ХТЕ и е по-точно отделяне на ТАУ протин при по сериозни сблъсъци,този протеин се натрупва и в един момент човекът става агресивен,раздразнителен и т.н.За съжаление това за сега може да се диагностицира със сигурност чак след смърта с аутопсия,а лечение няма.