Удар след удар: Девойка обра къща, разби бакалия

Само за 2 дни момичето отмъкнало 1000 лв., GSM-и, козметика, храни
19 яну 2016 17:00,
17
Удар след удар: Девойка обра къща, разби бакалия
Снимка: архив Булфото

За два дни 15-годишно момиче успя да обере къща, задигайки 1000 лева и два джиесема в Плевен, а след това и бакалия в сeло Буковлък.

И при двата удара Анка действала нощем. В магазина и в къщата влязла като разбила дограма на прозорец. Първо атакувала бакалията, откъдето отмъкнала 40 лева оборот, храни и козметика, пише "24 часа".

При залавянето върнала само няколко шампоана.

По следите, оставени при първия обир, криминалистите разкрили, че момичето е отнесло и дамската чанта с парите и телефоните. Вещите и парите са върнати на обраната жена.

С малката обирджийка ще работи инспектор от Детска педагогическа стая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Е ми те си имат БХК българския хелзински комитет още уте ще се задейства и ще я оправдае гадняри скапани колко сте прави толкова и да сте живи.
7
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До"Какви са тези родители, бе! Как може да пуснат само 15-годишно момиче през нощта"Първо - не е сама.Второ - не са я " пуснали", а са "изпратили"Трето- такава й е "работата"- предимно да дава нощни смениЧетвърто и най-важно- при тоя етнос к.радливите момичета са най- желаните булки.Анка=Айше
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хвана ли са я ще й дадат медал, няма да търсят откраднатото и след няколко дена щя пуснат. С предупреждение да си подобри методите .
5
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво? Имаме такива девойки с по стотина протокола в полицията....Никой не се занимава с този вид престъпност, въпреки че ни трови живота ежедневно. След което човек губи вяра и в обществения ред, държавните институции и стига до извода, че на вълка му е дебел врата, защото сам си върши работата.
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Индийка е със сигурност, с БГ паспорт.
3
0
 
34
 
! Отговори
печална преди 8 години
Писна ми от малки и големи ***!Как не им мина през ума да си вадят хляба с честен труд?|Сигурно няма от кого да видят добър пример
2
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"И при двата удара Анка действала нощем"---Какви са тези родители, бе! Как може да пуснат само 15-годишно момиче през нощта? А, сега де! '*** нема'а си говорим за етноси. :)
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Девойкта има ли си родители?Ако те са я учили от малка да краде,детската педагогическа стая е само губене на време.На 16 години вече може да държи метлата и ако не може да влезе в затвора,поне може да положи обществено полезен труд.Иначе едва ли някой може да я превъзпита.