Зетят на убития Антов отказал полиграф

Той е заподозрян, защото залитал към съмнителни далавери
20 яну 2016 14:30,
16
Зетят на убития Антов отказал полиграф
Снимка: Булфото, ахрив

Доскорошният зет на разстреляния бос на модна къща "Агресия" Александър Антов - Стефан, е отказал категорично да седне на детектор на лъжата.

43-годишният Миланов, известен в светските среди с прякора Келвин Клайн заради любовта си към тази модна марка, заявил, че няма нищо общо с убийството на тъста си.

Още по темата

Той обаче категорично отказал да бъде тестван с полиграф, пише "Телеграф", цитирайки източници от Института по психология на МВР.

Александър Антов беше застрелян с два куршума преди десет дни, докато разхождал кучето си в Бистрица. Няколко дни след екзекуцията разследващите заподозрели, че тя може да е поръчана от близък и започнали да приканват всички в близкия семеен кръг на Антов да се подложат на полиграф.

Основното внимание на ченгетата привлякъл Миланов, защото по оперативни данни имал залитания към съмнителни далавери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Соцалюбников преди 8 години
Ти да не си на Буров син?Баща ти да не е директор на телевизията?Баща ти да не е шеф на Мототехника?Така се питахме години наред, съобразно положението в "обществото",т.нар. социализъм.Та тоя, ако е бил шеф на Мототехника, то направо си е живял с орлите(костенурките).А "детето" не е в ред. Зетя ако е бил с това, малко са му костюмите...Глей каква "приемственост" в бизнеса, та даже и кървави писма.Ако е свършил парата, дошло е време за разплата(:+
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До съмнителен 9Не ви е ясно какво значи "залитания към съмнителни далавери"?Отговор: Хванали са го и "Се е оправил" каквото и да значи това.Много сте неграмотни това бъл/гараците ама сте с големи претенции.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Бг да си богат и да не си бандит си "жив зян".Веднага ще те наобиколят едни "хубави хора"............абе да не ти се случва.
10
0
 
28
 
! Отговори
До съмнителен преди 8 години
"залитания към съмнителни далавери" е синоним на "оперативно интересен" и важи за всички престъпници в БГ - водят се на отчет в МВР за да си плащат да не ги закачат.
9
0
 
41
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
". . .имал залитания към съмнителни далавери".Колко души хванати с ИСТИНСКИ ДАЛАВЕРИ вкарахте във затвора бе, нещастници?
8
0
 
43
 
! Отговори
съмнителен преди 8 години
"Имал залитания към съмнителни далавери" :)))Сега, дайте да видим, нарушавал ли е закона или не? Що за терминология "залитания към съмнителни далавери"
7
15
 
15
 
! Отговори
Шоп™ преди 8 години
Дано повечко дърти червени *** тая година се преселят във Вечните ловни полета.
6
4
 
22
 
! Отговори
Дисциплинатор преди 8 години
Да си наврът полиграфа отзад.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хах, Г. сцепи мрака. Може бе, що да не може!
4
5
 
38
 
! Отговори
Г. преди 8 години
Според мен ключът към разплитане на убийството е дъщерята. По време на интервюто при Слави се държеше много неестествено: симулираше, че е силно разстроена (една истински разстроена жена не страда така), държеше си очите затворени, не смееше да погледне Славито или камерата. Написала е също като послание, че тя е била кръвта на баща си, но фирмата - неговото сърце. Може да става дума за някаква психопатия - примерно, чувство за недостатъчна бащинска обич.
3
4
 
9
 
! Отговори
частни уроци преди 8 години
Давам частни уроци, как успешно да излъжете т.н. детектор на лъжата.
2
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено, че ще откаже човека. Бивш зет е, като нищо ще го нагласят куките. Какъв полиграф какви пет лева, каквото кажат ченгетата, това ще покаже. В тази пародия на държава са така нещата.
1
0
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Навремето да си управител на Мототехника без образование значи си бил ченге и мошеник . Това се потвърди като се разбра , че е прехвърлил фирмите си на клошар . Е и това ли е белия и честен бизнесмен .