Ядосан баща наби единайсетокласничка в час

Поводът бил вчерашен скандал между учениците
59
Ядосан баща наби единайсетокласничка в час
Снимка: 170-то СОУ

Баща нахълта в столичното 17 СОУ "Дамян Груев" и удари единайсетокласничка. Случката се е разиграла тази сутрин пред очите на съучениците и преподавателката, съобщи "24 часа".

Повод бил вчерашен скандал между учениците от 10 и 11 клас от гимназията.

Днес бащата на едно от унизените от вчерашния конфликт деца решил да потърси отговорност от момичето, което започнало разпрата, съобщиха разследващи.

Девойката не е сериозно пострадала. От гимназията, която е с разширено изучаване на френски отказаха коментар на случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
5
 
! Отговори
Илиан преди 8 години
От квартала съм, и баща ми, и аз и сина ми сме учили там. Никога това училище не е било по-пропаднало от сега. Тая пияница директорката го съсипа тотално за тия години, в които е там. Мой приятел /а и не само той/ си махна дъщерята от там заради СИСТЕМНИЯ тормоз над нея. Безброй сигнали и жалби има срещу пияндето има, но резултат НИКАКЪВ. Това е от години така. Тая буквално си присвои училището и си прави каквото иска.
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В това училище подобни събития са ежедневие. Моето дете учи там навремето. Вината е на директорката, г-жа Атанасова, която е много по-загрижена за визията и силиконовия си бюст в частност отколкото за проблемите на училището и учениците.
51
1
 
3
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Проблема трябва да се реши много преди изобщо да се мисли за намеса от охраната . Това по скоро трябва да е изключение .
50
1
 
5
 
! Отговори
Ян преди 8 години
Да не говорим, че охранителните фирми масово не спазват трудовото законодателство и експлоатират служителите си. Охранителите са на смени 2 на 2 няма празници няма платен годишен отпуск, нищо. Ако вземат болнични трябва да ги отработват, същото се отнася и за "отпуск". Така че тези хора изобщо не са мотивирани да си вършат работата, камо ли да се намесват в някакви конфликти за които после може да ги съдят. . Дори да не си свършат работата какво ще им направят? Ще ги уволнят от работа на 400лв?
49
1
 
8
 
! Отговори
Ян преди 8 години
За качествена охрана трябва да се плащат солидни средства и да има не един а няколко охранители и то в добра физическа форма които да следят да не се случват такива неща. Като обаче поръчките получават фирми предложили най-ниската цена какво става? Слагат един пенсионер който докато разбере какво е станало и си намести очилата то всичко е свършило, обажда се по телефона на прекия си началник и му казва: шефе тука става нещо. Шефа и екипа пристига и му казва добра работа! И това е!
48
1
 
9
 
! Отговори
Ян преди 8 години
На охранителите им плащат мизерни пари под сумата нужна за преживяване, някъде от рода на 300-550лв. Наемат се фирми с най-ниската предложена цена. Много често охранителите са пенсионери а и да не са никой не би тръгнал да се бие и да влиза в конфликти за подобни пари след като още на следващия ден може да си хвърли оставката и да си намери същата работа. Обикновено охранителите не се намесват а натискат един бутон изпращащ сигнал до мобилния патрул и като той дойде те да се разправят.
47
4
 
8
 
! Отговори
73 преди 8 години
В САЩ има анкети които дават на съседите за да ви определят те какъв родител сте и дали се грижите за детето си . Какво ще кажете да въведат и тук такива ?
46
1
 
8
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Защо държат такива ученици в училище ?
45
1
 
8
 
! Отговори
Неа до 38 преди 8 години
Оооо много е далече държавата от думата загриженост . Общините разпределят бюджета , така че. за образование да има най - малко пари , така директорите се принуждават да търпят разни нехранимайковци само и само да има повече записани ученици , за да им отпуснат повече пари .... Аман ! Този същия нехранимайко - касичка може да съсипе така един живот ...толкова безвръзратно ...че ми става жал само докато си мисля за това
44
2
 
3
 
! Отговори
Един луд преди 8 години
Това се случва, защото има тотално отсъствие на държава и ценности, а в природата както знаем празно няма. Ако почнем с въпросите защо, можем и до Адам и *** да стигнем и пак нищо да не решим. Ние всички сме продукт на времето, в което живеем и предлагам вместо да питаме защо, да запитаме всички себе си, каква е НАШАТА лична отговорност и вина за това, което се случва. Повече разум, по-малко емоции. В противен случай продължаваме надолу по спиралата на безумието.
43
3
 
3
 
! Отговори
Неа преди 8 години
При такъв случай трябва незабавно да се започне работа с психолог . Ако родителите откажат (.има и такива ) детето им ( насилник )да посещава психолог , да се уведоми Закрила на детето . От там да има мерки за родителите които неглижират децата си . Защото липсата на внимание ражда насилници , а лигавенето егоисти , които не могат да се поставят на чуждо място . Едни безпомощни хора , които се налагат само физически . Глоби за родителите отглеждащи такива деца.
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие виждали ли сте охраната в училищата.Пенсионери,които дишат на батерии.
41
1
 
19
 
! Отговори
do 41 преди 8 години
Учителите в днешно време нямат никакви правомощия и към тях няма никакъв респект... и като родителите просто се оправдават че нямало пари и са запуснали децата си на автопилот като улични кучета и хоп проблема ескалира. Никаква етика, морал и елементарно възпитание. Децата пушат и пиянстват още от 3-4 клас което е много жалко . Ако учител направи забележка последва..(ти знаеш ли кой е баща ми...) и те на практика не смеят много да влизат в противоречие и ето го резултата ...
40
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този човек явно е излязъл от кожата си. Явно е имало някаква простотия към детето му. Разбирам го.
39
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 40. От един шамар,може да умреш.Справка-Враца.
38
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Принципно за тази случка директорът на училището трябва да бъде наказан. Не може едни по-големи ученици да тормозят по-малки от тях ученици, както е в случая. Естествено, когато директорът не си е на мястото, родителите ще се опитат да въведат ред, както те си знаят.
37
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пише, че "Девойката не е сериозно пострадала."!!!От един шамар, какво може да пострада и за какво е отишла линейка там след като няма нищо, а в това време сигурно някой сериозно болен е чакал същата тази линейка.
36
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А охраната къде е била, докато единайсетокласниците са тормозели десетокласника?Кой е за наказание в случая? Директорът на училището, ....
35
3
 
20
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До Неа до 33За да се отчете загриженост от страна на държавата!Училището се затрива планомерно! Парите ще отидат в частните училища... На бедните образование не им трябва, да се бият и да подивяват- това е днешната политика.
34
3
 
18
 
! Отговори
Охрана? преди 8 години
До АнонименОхраната сигурно не го е видял, ако не си е сложил очилата...Охранителните фирми печелят поръчки за охрана с най-цени и след това назначават 80 годишни дядовци за 250лв...