Ядосан баща наби единайсетокласничка в час

Поводът бил вчерашен скандал между учениците
59
Ядосан баща наби единайсетокласничка в час
Снимка: 170-то СОУ

Баща нахълта в столичното 17 СОУ "Дамян Груев" и удари единайсетокласничка. Случката се е разиграла тази сутрин пред очите на съучениците и преподавателката, съобщи "24 часа".

Повод бил вчерашен скандал между учениците от 10 и 11 клас от гимназията.

Днес бащата на едно от унизените от вчерашния конфликт деца решил да потърси отговорност от момичето, което започнало разпрата, съобщиха разследващи.

Девойката не е сериозно пострадала. От гимназията, която е с разширено изучаване на френски отказаха коментар на случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А охраната на училището къде е била? Как така всеки ще си влиза все едно си влиза у тях? Днес е баща на ученичка, ама утре може да е някой психо с бомба. Мой познат е директор на училище в чужбина и имахме уговорка да го посетя. Няма да ви казвам какви мерки за сигурност имат хората. Влизаш, регистрираш се, даваш обяснения при кого отиваш, по какъв повод, приблизително за колко време, взимат ти мобилния (връщат ти го на излизане)... а тука всеки луд може да си влезе без проблеми.
32
2
 
14
 
! Отговори
Неа до 33 преди 8 години
Педагогическия съветник защо е назначен ?
31
7
 
18
 
! Отговори
тя преди 8 години
Всички са луди...докъде ни докара демокрацията!
30
3
 
29
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Какви превантивни мерки, джанъм! Изрусени, белосани-червосани, като певачки, със самочувствие, че са по-умни от неудачниците учители(и това им се втълпява вкъщи), човъркащи телефони по време на урок... Изтървана работа...
29
2
 
4
 
! Отговори
Неа до 30 преди 8 години
Не , защото имаме съдебна система ..
28
2
 
13
 
! Отговори
до 29 от Неа преди 8 години
Проспали са случката . Ако имаха поне малко наблюдение над учениците щяха да вземат превантивни мерки. А след дъжд качулка - само шамари ..
27
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в последно време всички новини са свързани със саморазправа. Защо имаме органи на реда, защо получават заплати.... пускаме децата си на училище и не знаме дали ще ги видим вечер. Всяка седмица чета как някой влезнал в някое си училище и набил я учител... я дете
26
3
 
19
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До НеаКакво са ти виновни учителите! Да не са магьосници! Едно време имахме право да искаме от учителите, ама тогава ходеха с едни дървени показалки, главата ти счупваха, ако си магаре! Сега какво!???
25
3
 
11
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До НеаДа,бе! Леж на тази кълка!Ако бащата на малката се окаже по-голям *** от този серсемин, глей ко става утре!
24
4
 
25
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Къде са учителите ? Директора ? Охраната ? Педагогическия съветник ? Психолога ? Защото в началото на учебната година дори чистачките подписват , че при случай случай на насилие ще уведомят компетентните органи ? Нима унижението не е насилие ?! Пак всичко проформа в нашата система ...
23
4
 
6
 
! Отговори
24к преди 8 години
Ще се посира в гащите и при кихане
22
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Членска карта 7"Утре може и с водка да я почерпи човекът, в знак на помирение... Евроатлантизмът го изисква.."Бъркаш,това го изисква русофилята. И не само водка ами и хотел.
21
3
 
10
 
! Отговори
Неа преди 8 години
До 22Много ги мегават ...та накрая мислят че всичко им е позволено ....
20
5
 
14
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Подкрепям родителите ... Сега вече никой няма да се подиграва за нищо ...
19
5
 
11
 
! Отговори
boyko преди 8 години
До АнонименДобре казваш, че не си посягал на детето си, което е прекрасно!Добре предполагам, че твоето дете не е като опоменатите от теб.Дабре а кой тогава е виновен, че другите деца са станали такива? Не са ли дебилните им родители?Сега това дете на този 'баща' ще стане унак и като има дете ще знае как да процедира.Отново БРАВО!
18
7
 
18
 
! Отговори
24к преди 8 години
Ако унижи детето ми по какъвто и да е начин , такъв хубав шамар ще изяде , че ще се ***
17
7
 
22
 
! Отговори
... преди 8 години
Ами като няма учители и държава, хората почват да се оправят сами. И това е само началото.
16
8
 
9
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Утре може и с водка да я почерпи човекът, в знак на помирение... Евроатлантизмът го изисква....
15
4
 
18
 
! Отговори
ууу преди 8 години
Толерастията е неизлечима. Ще патиш.Над нас семейството говореше същото. .... И щерките им ...... да не казвам. Хванаха се за главите хората.Не оправдавам и пребиването и малтретирането, просто трябва да се усети от хлапето, че някои неща подлежат на санкции, иначе като порасне ще има да се чуди защо бият през ръцете полиция, прокуратура и всякакви там служби....
14
4
 
15
 
! Отговори
Vie преди 8 години
Koito zashtitavate 11kasnichkata, iskam da vidq kak shte reagirate, ako vasheto dete bude unizeno, v uchilishte, i to tochno v tazi slojna vuzrast, i neq, i ako iska i bashta i, i chicho i, shte gi ushamarq. Moga da se biq, i za decata si ako ne se zbiq, za kogo?